Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı Fragman 72 Bölüm Fragmanı! Kanal D Yargı Yeni Bölüm Fragman

Yargı dizisinin merakla beklenen yeni bölüm fragmanı geldi. Ceylin’in hukuk fakültesi 3. sınıf öğrencisi, Ilgaz’ın yeni savcı olduğu zamanlara dönüş başladı ve sır dolu gizem ortaya çıktı. Ilgaz, yıllar önce bulamadığı kızın Ceylin olduğunu fark etti. İşte heyecan dolu Yargı 72 bölüm fragmanı..

Yargı dizisinin merakla beklenen

Pazar akşamları izleyiciyi ekran başına çivileyen Yargı dizisi yeni bölüm geldi. Her hafta pazar günleri saat 20.00’da yayına giren Yargı dizisinde Ceylin’le Ilgaz’ın yolları yıllar önce de karşılaşmış dedirten fragman geldi. Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz hayranlarının dört gözle beklediği Yargı dizisi yeni bölüm fragmanına kıvırcık Engin geri dönüş yaptı. Kanal D izleyicilerinin gündeminde ilk sırada yer alan Yargı dizisinde kızını kurtarmak için Filiz planını işleme alan Ceylin savcılıktan istifa etti. Merakla beklenen Yargı yeni bölüm fragman yayınlandı ve izleyicileri şoke eden detay ortaya çıktı. Ilgaz’ın yıllar önce hukuk fakültesinde yaptığı soruşturmayı yarıda bırakan o kızın yanı başındaki Ceylin olduğunu anlaması kısa sürdü. Peki, yeni bölümde neler olacak? İşte Yargı 72 bölüm fragmanı..

YARGI 72. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Pazar günlerinin yıldızı Yargı dizisinde yeni bölüm analizi yapılmaya başladı. 19 Kasım Pazar akşamı izleyici karşısına çıkacak Yargı dizisi yeni bölümde Ceylin’in 12 yıllık sırrı ortaya çıktı. Ilgaz’ın savcı, Ceylin’in hukuk fakültesi 3. sınıf öğrencisi olarak ekrana çıkacağı yeni bölümde sır cinayet merak edildi. Gözü kara Ceylin, Mercan için yapabileceklerinin herhangi bir sınırı olmayışı herkesi heyecanlandırdı. Filiz’in akıl sağlığı yerinde olmadığı yönünde rapor alması Ceylin’i avukat günlerine döndürdü ve düğmeye bastı. Kızını bir kez daha Filiz’e vermemekte kararlı olan Ceylin, Ilgaz’ın silahını alıp Filiz’in karşısında ustalıkla oyun oynadı. Ceylin’le Ilgaz’ın yolları yıllar önce de karşılaşmış dedirten fragman geldi. Engin ile Ceylin’in hukuk fakültesinde öğrenci olduğu anlarda yaşanan olayın üzerinden yıllar geçtikten sonra Ceylin’in itirafı geldi. Kızı için yaptığı karşısında haklı olmadığını bilen Ceylin savcılıktan istifa etti. Avukat günlerine geri dönen Ceylin, Ilgaz’dan bir şey saklamamak için yıllar önce içinde yara olan sırrı söyledi. Heyecan dolu yeni bölümüyle Yargı dizisi 19 Kasım Pazar günü saat 20.00’de Kanal D’de!

YARGI DİZİSİ OYUNCULARI

Pınar Deniz

Kaan Urgancıoğlu

Hüseyin Avni Danyal

Uğur Arslan

Uğur Polat

Arda Anarat

Beren Nur Karadiş

Zeyno Eracar

Zeynep Atılgan

Pınar Çağlar Gençtürk

Onur Özaydın