Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı Fragman 78 Bölüm Fragmanı TIKLA İZLE! Yargı Yeni Bölüm Fragmanı Yayında! Yargı Metin Amir Öldü Mü?

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in başrollerini paylaştığı Yargı dizisinin beklenen yeni bölüm fragmanı geldi. Ölümlerin durmadığı Yargı 78 bölüm fragman izleyen seyirciye şok haber geldi. Cellat Kadir bir can daha aldı. Peki, Yargı Metin Amir öldü mü? Hüseyin Avni Danyal Yargı dan ayrılıyor mu? İşte Yargı fragman 78 bölüm fragmanı..

Kaan Urgancıoğlu ile Pınar

Her hafta pazar akşamları ekrana gelen Yargı dizisinde büyük olay patladı. Kadrosunda Pınar Deniz, Kaan Urgancıoğlu, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Arslan, Arif Pişkin gibi isimlerin olduğu Yargı oyuncular değişti. 3. sezonu ile yola devam eden Yargı dizisinde tüm gözler yeni bölüme çevrildi. Ilgaz ve Ceylin’in Seçil olayını çözmeye başlamasıyla aile tehlikeye girdi. Yıllardır kayıp olan kızları Mercan’a tam kavuşmuşken bir daha kaybetmenin eşiğine gelen Ceylin, Cellat Kadir’den gelen “akıllı ol sıra sende” uyarısıyla ne yapacağını şaşırdı. Yılbaşı tatili ardından yayına girecek Yargı fragman 78 bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyenleri şoke eden Yargı yeni bölüm fragmanı Metin amir akıbeti belli oldu. Peki, Hüseyin Avni Danyal Yargı dan ayrılıyor mu? İşte merak edilen soruların yanıtları ve Yargı fragman 78 bölüm ekranı..

YARGI FRAGMAN 78 BÖLÜM FRAGMANI

Yargı son bölüm izle araştıran vatandaşlar gözlerini yeni bölüme çevirdi. Seçil olayının başlamasıyla Ilgaz ve Ceylin ile aileleri tekrar tehlikeye girdi. Gazetecinin arabasını patlatan Cellat Kadir bu kez gözlerini Ceylin’e çevirdi. Milyonlarca izleyicinin severek takip ettiği Yargı son bölümde Osman ve Çınar Ilgaz’a ifade vermek için karşısına çıktı. Kural tanımaz Ceylin ilk defa korkmaya başladı. Gözleri önünde gazetecinin arabasının patladığını gören Ceylin, “Akıllı ol Sıra sende” uyarısıyla şoke oldu. Yargı 78 bölüm fragmanında Eren’in bulduğu Metin amir öldü. Babasının kaybıyla ne yapacağını şaşıran Ilgaz savcı gözyaşlarına boğuldu. Yargı Metin Amir öldü mü, Yargı Metin amir diziden ayrılıyor mu sorularının yanıtı Yargı 78. bölüm fragmanıyla ortaya çıktı. Tüm bunlar ve daha fazlasının yaşandığı Yargı 78 bölüm 14 Ocak Pazar günü ekranda.