Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı Fragman 80 Bölüm Fragmanı: Yargı Yeni Bölüm Fragmanı! Kanal D Yargı Ilgaz Katili Bulabilecek Mi?

Babası Metin Amir’in ölümüyle darmadağın olan Savcı Ilgaz katili bulabilecek mi merak konusu oldu. Lagos operasyonundaki kızlardan birinin babasını öldürdüğünü kanıtlamaya çalışan Ilgaz Ceylin’e, “Katili bildiğini biliyorum” deyince olanlar oldu. İşte Yargı 80 bölüm fragmanı..

Babası Metin Amir'in ölümüyle

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ile Pınar Deniz’in yer aldığı Yargı oyuncuları arasından Metin Amir ayrıldı. Ünlü oyuncu Hüseyin Avni Danyal Yargı dizisine veda etti. Her hafta pazar akşamları yayınlanan Yargı dizisi izleyicilerinin merakla beklediği an geldi. Kadir Adarlı ve çetesine düzenlenen operasyon ardından şehit düşen Metin amir son yolculuğuna uğurlandı. Kırmızı al bayrağa sarılı şehit tabutunda olan Metin amir ardından aile zor günler geçirmeye başladı. Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı Savcı Ilgaz hem babasını kaybetmenin acısını yaşarken hem de kardeşlerine sahip çıkmaya çalıştı. Lagos operasyonu ardından kızlardan biri babasını öldürünce katili gizlemek Ceylin’e düştü. Yargı 80 bölüm fragmanı yayına girdi. Peki, Savcı Ilgaz katili bulabilecek mi merak konusu oldu. İşte Kanal D Yargı yeni bölüm fragmanı..

YARGI FRAGMAN 80 BÖLÜM FRAGMANI 

Pazar akşamı ekrana gelen Yargı son bölüm full izle ekranını seyre dalan izleyiciler ardından yeni bölüme odaklandı. Abi olan Ilgaz evin reisi haline geldi. Milyonlarca seveni olan Yargı dizisinde yeni bölüm zamanı geldi. 28 Ocak Pazar günü yayınlanacak olan Yargı fragman 80 bölüm fragmanı izleyenler katil kim merak etti. Cellat Kadir operasyonunda vurulan Efe Savcı tüm gerçeklerle yüzleşti. Nadide başsavcının anneannesi olduğunu öğrenen Efe savcı ne tepki vereceğini şaşırdı. Eren komiserin kızı Merve ile ilişkiye başlayan Efe savcı çocukluğunda bulamadığı mutluluğu aramaya başladı. Hayatına dair tüm gerçekleri öğrenen Efe savcı Kadir Adarlı’nın oğlu mu merak edildi. 28 Ocak Pazar akşamı saat 20.00 olduğunda Kanal D ekranındaki yerini alacak olan Yargı 80. bölümde Ilgaz ile Ceylin’in katili bulma krizi başladı. Daha fazlası Yargı yeni bölümde..