Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yargı Mercan Kimdir? Mercan’ı Kim Kaçırdı? Yaren Vera Salma Kaç Yaşında?

Yargı dizisinin çocuk yıldızı Yaren Vera Salma araştırılmaya başladı. Yeni bölümle birlikte Yargı dizisinde Mercan’ı kim kaçırdı merak konusu oldu. İpuçları gelmeye başladı. Peki, Yargı Mercan kimdir? Mercan’ı kim kaçırdı? İşte Yaren Vera Salma bilgileri..

Yargı dizisinin çocuk yıldızı

Her hafta pazar günleri ekrana gelen Yargı dizisinde yeni bölüm geride kaldı. Sema Ergenekon’un senaryosunu yazdığı Yargı dizisinde yer gök inledi. Yeni sezonuyla ekranda olan Yargı dizisinin çocuk oyuncuları mercek altına alındı. Ilgaz ve Ceylin’in kızı Mercan’ı kim kaçırdı araştırılıyor. eki, Yargı dizisi Mercan kimdir? Yaren Vera Salma kaç yaşında? İşte yanıtı..

YARGI DİZİSİ MERCAN KİM KAÇIRDI?

3. sezondan itibaren Yargı dizisinde Mercan rolüne hayat verecek olan Yaren Vera Salma çocuk oyuncu olarak görülüyor. İlk bölümde Elif’in Ilgaz ve Ceylin’in kızı olduğu sanılsa da gerçek sonradan ortaya çıkıyor. Aylin ve Osman’ın kızı olan Elif, Ceylin’in kızı Mercan’ın ardından ona umut ışığı oluyor. Ceylin ve Ilgaz’ın kızı Mercan ayağında doğum lekesiyle doğuyor. 8 Ekim Pazar günü yayınlanan Yargı’nın 66. bölümünde Ceylin ve Ilgaz, kapılarına bırakılan kutuda çocuk tişörtü buluyor. Anne babasıyla plaja giden Mercan’ı kimin kaçırdığı henüz bilinmiyor. Dilek, Başsavcı, Efe, Filiz hepsinin bu planın içinde olduğu düşünülüyor.

YAREN VERA SALMA KİMDİR? KAÇ YAŞINDA?

Yargı dizisinde Ceylin ve Ilgaz’ın çocukları Mercan rolüne Yaren Vera Salma hayat veriyor. Bilindiği üzere Ilgaz’ın dedesinin ismi de Merdan’dı. Yargı dizisinde Mercan oldukça akıllı ve tatlı bir çocuk. Mercan annesine hem de babasına çok düşkün. Yargı’nın minik yıldızı Yaren Vera Salma 2023 yılı itibari ile 4 yaşında. Oyuncu Yaren Vera Salma’nın menajeri annesi Selcan Salma’dır. İstanbul doğumlu çocuk oyuncu Yaren Vera Salma daha önce Rüyanda Görürsün filminde oynadı. İlk oyunculuk deneyimini daha 3 yaşında Sadakatsiz dizisinde yaşadı. Şimdilerde Yargı dizisinde yer alıyor.