Sertif Gökçe: Yarım kalan işimizi tamamlayacağız

Nokta Panorama programına katılan Sertif Gökçe ilk kez Derince için adaylığını Nokta TV ekranlarında açıkladı. Gökçe, “Yarım kalan işimizi tamamlayacağız” dedi.

Sertif Gökçe: Yarım kalan işimizi tamamlayacağız

Nokta TV’in en çok izlenen programlarından olan Nokto Panorama’ya katılan Kocaeli Barosu eski başkanı Sertif Gökçe Derince Belediye başkan adaylığını istediğini ilk kez açıkladı. 2019 yerel seçimlerinde CHP Derince Belediye başkan adayı olan Gökçe sadece bin 200 oy farkla kaybetmişti.

39 BİN KİŞİNİN OYUNU ALDI

AK Partili Zeki Aygün’ün rakibi olan Gökçe 39 bin 272 Derincelinin oyunu almayı başarmıştı. Derince Belediye Başkanlığını kazanan AK Partili Zeki Aygün ise 40 bin 533 kişinin oyunu alarak başkan olmuştu.

“YÜZDE 1’LİK FARK VARDI”

Nokta Panorama programında aday olması yönünde Derinceliler tarafından büyük talep olduğunu ifade eden Sertif Gökçe, “Bir önceki seçimde yüzde 46 ile kaybetmiştik. Yüzde 1’lik bir fark vardı. Ben il başkanlığı sürecinde de aday olmadım, milletvekilliği başvurusu da yapmadım.

“BİR YERE ODAKLANMAK LAZIM”

Ben bir insanın her yere değil de, bir yere odaklanması gerektiğine inanıyorum. Bir insan her şeyi yapacağına değil, bir şeyi yapabileceğine inanmalı. Seçim yaklaşırken halktan bana yönelik bir talep var. Bu talep lafını da pek söylemeyi sevmiyorum. Çünkü artık siyasetçilerin dilinde demode oldu.

“BÜYÜK OLASILIKLA…”

Ama gerçekten büyük bir talep oldu. Taleplere yok demek, karşılık vermemek için bir sebebim yok. ‘Ben tekrar aday değilim’ demek için ciddi bir sebebim olması lazım. Bunun için siyaseti bırakmam lazım. Büyük olasıklıkla yarım kalan işimizi tamamlayacağız” dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ