Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yarın hava nasıl olacak? İstanbul’da kar ne zaman yağacak? Yarın İstanbul’da kar var mı?

İstanbul’da hava sıcaklıkları önümüzdeki

İstanbul’da hava sıcaklıkları önümüzdeki günlerde artacak. İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM) tarafından yapılan açıklamaya göre, sıcaklıkların bugünden itibaren artarak gelecek hafta boyunca 11-15 derece aralığında seyredeceği tahmin ediliyor.

AKOM verilerine göre, sıcaklıkların 24 Ocak’a kadar mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece üzerinde olması bekleniyor. Kent genelinde dondurucu soğuk hava etkisini azaltacak ve gün boyunca sıcaklıklar 8 derece civarında seyredecek.

Hafta başından beri etkili olan soğuk ve yağışlı hava, 16 Ocak Salı günü hariç, hafta boyunca çoğunlukla güneşli bir gökyüzüne dönüşecek. Sıcaklıkların bu süreçte artarak 11-15 derece aralığında seyretmesi bekleniyor.

İstanbul’da hava sıcaklıklarının 24 Ocak’a kadar mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece üzerinde olması öngörülüyor. 25-31 Ocak tarihleri arasında ise sıcaklıkların mevsim normalleri civarı ila 1-3 derece altında seyretmesi bekleniyor.

Ayrıca, AKOM, kış mevsiminde bulutsuz gecelerde yer yüzeyinin hızla soğuması nedeniyle yollarda “gizli buzlanma” olabileceği uyarısında bulundu. Buzlanma Erken Uyarı Sistemi (BEUS) mesajlarına dikkat edilmesi, güzergahlarda gerekli kontrol ve müdahalenin yapılması önemle vurgulandı.