Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasak geldi dediler, Muhammed Gümüşkaya’yı aldılar!

Süper Lig takımlarından Samsunspor ile ilgili olarak “Transfer yasağı” geleceğine dair söylentiler ayyuka çıkmış, Başkan Yıldırım konu ile ilgili açıklama yapacağını duyurmuştu.

Bu haberin fotoğrafı yok

İLK ANTRENMANA ÇIKTI

Kırmızı beyazlılar, Novikovas, Boldrin, Melinovic gibi futbolcuların sözleşmesini FIFA kurallarının dışında fesih ettiği için futbolcular durumu FIFA bildirmiş ve FIFA’dan Samsun ekibine transfer yasağının gelebileceğine dair söylentiler çıkmıştı. Başkan Yüksel Yıldırım” Novikovas davasından dolayı FIFA bize ceza verdi. Haklı olan biziz. Davayı CAS’a taşıdık. Kazanırsak yasak olmayacak. Yasak gelebilir. İki dönem bana yasak gelsin ya, ne olacak? Zaten ben 2-3 yıllık kontratlara imza atıyorum, iyi bir kadro kuruyorum. Gerekeni yaptık, bu kurduğum kadro beni 2-3 yıl götürür” dedi. 

FOFANA VE BENNASSER GELMEDİ

Bu söylemin üzerine Samsun ekibi dün Muhammed Gümüşkaya’yı renklerine bağladı. Kiralık olarak Karadeniz ekibi ile anlaşan genç ofans oyuncusu takımı ile ilk antrenmana da çıktı. Bilindiği üzere Kocaelispor, Samsunspor’dan Fofana ve Bennasser’i istemiş ancak yasak gelebileceğinden ötürü futbolcuların transferleri gerçekleşmemişti. Öte yandan Samsunspor taraftarı da Fofana’nın takımdan ayrılmamasını istemiş, Fofana ayrılırsa buna tepki göstereceklerini belirtmişlerdi.