11 Ekim 2024 Cuma İstanbul Elektrik Kesintisi

Haftanın son iş günü İstanbulluları etkileyen enerji kesintisi detayları geldi. 11 Ekim Cuma günü İstanbullulara kara haber verildi. 11 Ekim İstanbul'da elektrikler ne zaman gelecek sorusu yanıt buldu. İşte İstanbul elektrik kesintisi 11 Ekim 2024 Cuma..

11 Ekim 2024 Cuma İstanbul Elektrik Kesintisi
11 Ekim İstanbul Elektrik Kesintisi

11 Ekim Cuma gününün gelişiyle gözler İstanbul elektrik kesintisine çevrildi. 16 milyondan fazla İstanbullunun yaşam sürdüğü Megakentte günün enerji kesinti noktaları belli oldu. Çok sayıda vatandaş Kadıköy elektrik kesintisi ne zaman bitecek sorusuna yanıt aradı. İşte İstanbul elektrik kesintisi 11 Ekim 2024 Cuma..

11 EKİM 2024 İSTANBUL ELEKTRİK KESİNTİSİ

KADIKÖY ELEKTRİK KESİNTİSİ SAAT 10.00 – 12.00

- FİKİRTEPE, İNCİ Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

- CADDEBOSTAN, CADDEBOSTAN İSKELE Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

- FİKİRTEPE, EMİROĞLU- Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

SULTANBEYLİ ELEKTRİK KESİNTİSİ SAAT 09:30 - 13:00

-AKŞEMSETTİN, ALPARSLAN Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

- BATTALGAZİ, TOPKAPI Sokak bölgesinde bilgimiz dahilinde bir arıza bulunmaktadır. En kısa sürede enerjinin verilmesi sağlanacaktır.

ÜMRANİYE ELEKTRİK KESİNTİSİ SAAT 09:30 - 15:30

- Sokak KADİFE, ÇAYIRÖNÜ, SEHER, AYDINLI, ZEKİ, SEBAHATTİN, SEÇİL, HACI, 29 EKİM, ENGİN, ŞEHİT AHMET ÜVENÇ, SUR, İHTİŞAM, VEFAKAR, TRABLUS, CELALETTİN, ASAF, BABİL, RIZIK, HALK, CİHAT, SÜTÇÜ

- Sokak GELİBOLU, HACI RÜSTEMOĞLU, EMEL, ÇOBANGÜLÜ

- Sokak BALCI, BIÇKIN, SIĞIRTMAÇ, EBEDİ, ÜÇAVCILAR, KEMERDERE CAMİ, İLELEBET, ZERAFET, ALEMDAĞ, GÜLLÜ, ŞAHSUVAROĞLU, SARIKAYA, DİLEKTAŞI, BAHRİ

Kaynak: AYEDAŞ
elektrik kesintisi