18 Ekim Cuma Mesajları Resimli, Sözlü, Hadisli! En Yeni Cuma Sözleri 2024

Müslümanların bayram günü olan cuma gününün gelişiyle camilerden sesler yükseldi. 18 Ekim Cuma günü sevdiklerine cuma mesajı atmak isteyenler için örnekler sıralandı. İşte birbirinden özel ve anlamlı resimli, yazılı, sözlü cuma mesajları..

18 Ekim Cuma Mesajları Resimli, Sözlü, Hadisli! En Yeni Cuma Sözleri 2024
18 Ekim Cuma Mesajları

İslam aleminde özel olan cuma gününün gelişiyle araştırmalar başladı. 18 Ekim Cuma günü bir yandan günün anlam ve önemine dair hadis-i şerifleri inceleyen vatandaşlar bir yandan da sevdiklerinin cumasını kutlamaya başladı. Çok sayıda vatanda günün anlam ve önemine uygun resimli cuma mesajlarını inceledi. Sizler için en güzel resimli, yazılı veya sözlü hayırlı cumalar mesajlarını derledik. İşte 18 Ekim resimli cuma mesajları 2024 örnekleri..

RESİMLİ CUMA MESAJLARI 2024

- Cennet bahçelerinin gülleri yüzünüze, bülbüllerin nameleri dilinize, Allah'ın sevgisi gönlünüze ve bu güzel günün bereketi üzerinize olsun.

- Rabbimizin buyur kulum hitabıyla müşerref olanlardan olmamız dileğiyle... Hayırlı Cumalar

- Rabbim! Gönlümün tesbihine umut boncukları dizdin tane tane. Her çekişte AFF diyorum ve sığınıyorum Rahmetine. Sen affedicisin affetmeyi seversin. Bizleri de AFF Eyle! Dua İle Hayırlı Cumalar…

- Rabbim Seni bugün de dua edenlerden her daim şükredenlerden, sevmeyi bilenlerden, Ya Rabbi Cennet te gezenlerden eyle! Hayırlı Cumalar.

AYETLİ, HADİSLİ CUMA MESAJLARI

- Cuma gibi günümüz var. İslam gibi dinimiz var. Muhammed gibi sahimiz var. Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üstüne.

- İnsan; Geçmişin Hasretçisi, Geleceğin Özlemcisi, Yaşadığı Anın Şikayetçisidir! ALLAH bizi şikayet değil Şükredenlerden eylesin. (Amin) Hayırlı Cumalar.

Kaynak: Eren DEMİRTÜRK
Cuma Sözleri Cuma Mesajları Hadis