Böyle kutlama görülmedi! Arabalarını sanayiden davul zurna eşliğinde aldılar

Kahramanmaraş'ta bir vatandaş, arızalanan otomobilini beklenenden daha kısa sürede tamir ettirince davul ve zurna eşliğinde oynayarak teslim aldı.

Böyle kutlama görülmedi! Arabalarını sanayiden davul zurna eşliğinde aldılar

KahramanmaraşMehmet Gök, birkaç gün önce seyahat ederken aracında beklenmedik bir arıza ile karşılaştı. Aracını tamir ettirmek için oto sanayiye götüren Gök, motor tamiri gereken aracının uzun süre atölyede kalacağını düşündü. Ancak, 4 gün içinde teslim edilince önce şaşırdı, ardından atölye önünde davul ve zurna eşliğinde kutlama yaptı.

‘YENİ BİR ÇOCUĞUM OLMUŞ GİBİ HİSSETTİM’

“Çok sevindik, çok mutlu olduk,” diyen Mehmet Gök, yaşadıkları sıkıntılı dönemi anlattı. “Cuma günü akşamüstü aracımız aniden stop etti. Sağ olsun, Mustafa ustaya telefonla ulaşabildik ve çekici ile aracı buraya getirdik. ‘Bir an önce aracımızı yetiştirin’ diye çok konuştuk. Dün öğle yemeğinde usta arkadaşım aradı ve ‘Araç bitti, gelin alın’ dedi. Sonra arkadaşımız davul ve zurna tutarak bize doğum günü sürprizi yaptı. Çok sevindik, mutlu olduk; sanki yeni bir çocuğum olmuş gibi hissettim,” ifadelerini kullandı.

‘İKİ GECE ÇALIŞTIK’

Sanayi ustası Mustafa Ağca ise, “İki gece çalıştık, aracımız sapasağlam bitti, çok şükür. Şu an herhangi bir problem yok. Mehmet ağabey de rahat rahat binsin. Arkadaşımız da sağ olsun, sözünü tuttu ve davul zurna ile geldi. Biz de sevindik, mutlu olduk,” dedi.

‘KİMSE ŞIMARIKLIK OLARAK ALGILAMASIN’

Davul zurna ekibini organize eden Akif Güney, “Biz şehir olarak zor günlerden geçiyoruz. Morallerin bozuk, stresin yüksek olduğu bir şehirde yaşıyoruz. O gün sanayiye geldiğimde ustaların çalışmalarını görünce hoşuma gitti. Araç teslim edildiğinde böyle bir kutlama yapma fikri aklıma geldi. Kimse bunu bir şımarıklık olarak algılamasın; sadece hem çalışanlara hem de Mehmet Bey’e moral vermek istedik ve bunu gerçekleştirdik,” diye konuştu.

Sanayiden arabalarını davul zurna eşliğinde aldılar

Sanayiden arabalarını davul zurnayla aldılar

İNSTAGRAM İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: İHA
Kahramanmaraş Mehmet Gök Mustafa Ağca