Bursa'da ilginç görüntüler! Futbol sahasına paraşütle indi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde, 2 yıl önce çalıştığı fabrikanın bahçesine paraşütle inen Adem Keskin, bu kez de futbol maçının yapıldığı sahaya iniş yaptı.

Bursa'da ilginç görüntüler! Futbol sahasına paraşütle indi

Bursa Amatör Ligi 1. Küme'de, Yenicespor ve Şirinevler takımları arasında oynanan maçın devre arasında ilginç bir sürpriz gerçekleşti. Uludağ eteklerinden paraşütle havalanan Adem Keskin, evine yakın olan amatör futbol sahasını hedef aldı. Havadan sahanın uygun olduğunu gören Keskin, başarılı bir inişle sahaya indi. Bu anı gören futbolcular ve taraftarlar, önce şok olsalar da ardından onu ayakta alkışladılar. Daha önce de Uludağ'dan paraşütle atlayış yapan Keskin, iki yıl önce mesaiye geç kalmamak için çalıştığı fabrikanın bahçesine iniş yapmıştı.

''KENDİ EVİMİN SOKAĞINA İNMEK İSTEDİM''

Adem Keskin, iniş sebebini şöyle açıkladı: “Uludağ’dan uçuş yaptık. Kendi evimin sokağına inmek istedim ama etrafta araçlar olduğu için bunu başaramadım. Bu yüzden sahaya iniş yapmak zorunda kaldım. Havanın kararmaya başlamasıyla tekrar uçuş yapamadık. İndiğimde sahada maç vardı ama devre arası olduğu için herhangi bir sorun yaşamadık. Jandarma beni hemen dışarı çıkardı. Güzel bir iniş gerçekleştirdim” dedi.

İNSTAGRAM İÇİN ÖZEL OLARAK HAZIRLADIĞIMIZ VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN...

Kaynak: İHA
Bursa İnegöl İlçesi Adem Keskin