Dilan Polat Sıla Doğu Öpüşme Başını Yaktı: Dilan Polat Tutuklanacak Mı?

Cezaevinden çıktıktan sonra sosyal medya paylaşımlarına kaldığı yerden devam eden Dilan Polat flaş gelişme geldi. Peki, Dilan Polat gözaltına mı alındı? Dilan Polat tutuklanacak mı? İşte yanıtı..

Dilan Polat Sıla Doğu Öpüşme Başını Yaktı: Dilan Polat Tutuklanacak Mı?
Dilan Polat gözaltına mı alındı?

2023 Kasım ayında girdiği cezaevinden 19 Ağustos 2024 tarihinde çıkan sosyal medya fenomeni Dilan Polat yine rahat durmadı. Geçtiğimiz günlerde kız kardeşi Sıla Doğu ile öpüşme videosu milyonlarca kez izlenen Dilan Polat gözaltı kararı geldi. Dilan Polat gözaltına mı alındı sorusuna yanıt arayan vatandaşlar için son durum belli oldu. Peki, Dilan Polat tutuklanacak mı? İşte merak edilenler..

Dilan Polat Sıla Doğu Öpüşme Başını Yaktı: Dilan Polat Tutuklanacak Mı? - Resim : 1

DİLAN POLAT GÖZALTI SON DAKİKA

Beşiktaş'taki eğlence mekanında öpüşme videosu yayılan Dilan Polat ile Sıla Doğu hakkında 'hayasızca hareketler' iddiasıyla resen soruşturma başlatıldı ve ikili gözaltına alındı. Sosyal medya fenomeni Dilan Polat'ın "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama", "suç işlemek amacıyla örgüt kurma, yönetme" ile "Futbol ve Diğer Spor Müsabakalarında Bahis ve Şans Oyunları Düzenlenmesi Hakkında Kanun'a muhalefet" suçlarından 40 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılandığı davada 19 Ağustos'ta tahliye almıştı.

Kaynak: Müjde Melek Şahin
Dilan Polat Gözaltı Sıla Doğu