Kızıl Goncalar 22 Bölüm Fragmanı Neler Olacak?

Özgü Namal ile Özcan Deniz'in sevilen dizisi Kızıl Goncalar yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen sevilen yapımda Meryem sonunda uyandı. Mira Zeynep'e kardeş olduklarını söyleyince tüm denge şaştı. İşte Kızıl Goncalar 22 bölüm fragmanı..

Kızıl Goncalar 22 Bölüm Fragmanı Neler Olacak?
Kızıl Goncalar 22. Bölüm Fragmanı

Artık TV'de yayın hayatına devam eden Kızıl Goncalar dizisi son bölümde merak edilen yeni bölümün tanıtımı yayınlandı. Özcan Deniz ile Özgü Namal'ın başrollerini paylaştığı Kızıl Goncalar dizisindeki son bölümde Cüneyd'in kendisi Levent Alkanlı sanması Mira'nın kafası bir hayli karışmıştı. Peki, Kızıl Goncalar yeni bölüm neler olacak? İşte Kızıl Goncalar 22 bölüm fragmanı..

KIZIL GONCALAR 22 BÖLÜM FRAGMANI

Akşamları yayınlanan Kızıl Goncalar Pazartesi dizisinin yeni bölüm tanıtımına Zeynep ile Mira'nın kardeşler öğrenmeleri damga vuracak. Beste'nin ölümünde Vahid'in parmağının olduğunu düşünen Levent için hiçbir şey aynı olmayacak. Mira'nın tüm gerçeklerini öğrenmesiyle Zeynep ile aralarında yeni bir savaş başlayacak. Kızıl Goncalar 22.bölümde gizli gerçekle sonunda tanışan Mira için hesap zamanı gelecek. Kızıl Goncalar 22. bölüm 14 Ekim Pazartesi akşamı Şimdi TV'de yayınlanacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Kızıl Goncalar Dizisi