Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yeni Sezon Ne Zaman?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde yeni sezon bölümleri beklenmeye başladı. Uğur Güneş ve Dilin Döğer gibi isimlerin yer aldığı tarihi dizide yeni bölüm izleyenler gelişmeleri mercek altına aldı. Peki, Selahaddin Eyyubi yeni sezon ne zaman başlıyor? İşte yanıtı..

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yeni Sezon Ne Zaman?
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Yeni Sezon Ne Zaman?

Pazartesi günleri yayınlanan Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinde yeni sezon ne zaman yayınlanacak merak edenler ekran karşısına geçti. Başrollerini Uğur Güneş ve Dilin Döğer gibi isimlerin paylaştığı Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Peki, Selahaddin Eyyubi yeni sezon ne zaman başlıyor? Selahaddin Eyyubi yeni bölüm ne zaman? İşte merak edilenler..

KUDÜS FATİHİ SELAHADDİN EYYUBİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi yeni sezon tarihi henüz belli olmadı. Tarihi dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda okuma provalarının tamamlandığı ve sete çıkıldığı duyuruldu. Selahaddin Eyyubi dizisinin yakında başlayacağı düşünülüyor. Dizi severlerin beklediği Selahaddin Eyyubi dizisinin yeni sezon ekim ayı içerisinde yeni sezona başlaması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi Dizisi Dilin Döğer Uğur Güneş