Okul Tatil Son Dakika: 16-17 Ekim Malatya, Elazığ Okullar Tatil Mi?

16 Ekim Çarşamba günü meydana gelen Malatya depremi Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Elazığ gibi çevre illerde de hissedildi. 5,9'luk depremin ardından okullar tatil mi sorusu gündeme geldi. Peki, 16-17 Ekim okullar tatil mi? İşte yanıtı..

Okul Tatil Son Dakika: 16-17 Ekim Malatya, Elazığ Okullar Tatil Mi?
17 Ekim Malatya, Elazığ Okullar Tatil Mi?

6 Şubat depremlerinin yaşandığı 11 kentte yeni sarsıntı panik yarattı. AFAD verilerine göre 16 Ekim Çarşamba günü meydana gelen Malatya depremi 5,9 şiddetinde ölçüldü. Şanlıurfa, Diyarbakır, Adıyaman, Elazığ gibi çevre illerde de hissedilen Malatya depremi ardından öğrenciler okulların tatil olup olmayacağını sorguladı. Peki, 16-17 Ekim okullar tatil mi? İşte yanıtı..

17 EKİM MALATYA OKULLAR TATİL Mİ?

AFAD verilerine göre Malatya'nın Kale ilçesinde 5.9 büyüklüğünde meydana gelen sarsıntı Diyarbakır , Şanlıurfa, Elazığ başta olmak üzere birçok ilde hissedildi. Malatya Valisi Seddar Yavuz saha çalışması yapılacağı için okulların tahliye edildiğini açıkladı.

17 EKİM ELAZIĞ OKULLAR TATİL Mİ?

Malatya Valiliği açıklamasında 17 Ekim Perşembe günü Malatya ve Elazığ genelinde okullar tatil edildi. Malatya ve Elazığ harici diğer il ve ilçeler için henüz tatil kararı alınmadı.

Kaynak: HABER MERKEZİ
Okul Deprem Tatil