Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri mi oldu? İbrahim Tatlıses'in torunlarına ne isim verildi?

Yasemin Şefkatli ve İdo Tatlıses'in ikizleri mi oldu? İbrahim Tatlıses'in torunlarına ne isim verildi?

Ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses ve eşi Yasemin Şefkatli çifti, 2021 yılında gerçekleşen muazzam bir düğünle hayatlarını birleştirmiş ve şimdi de ailelerini ikiz bebekleriyle genişletmenin mutluluğunu yaşıyor.

Bebeklerine kavuşmanın büyük heyecanını yaşayan Tatlıses çiftini sevenleri ve yakın arkadaşları, hastanede yalnız bırakmadı. Gelen ziyaretlerle sevgi ve mutluluk dolu anlar yaşandı.

Ünlü çift, uzun bir isim arayışının ardından ikiz bebeklerine "İbrahim" ve "Sinan" isimlerini verdi. Bu anlamlı seçimle birlikte aileleri, bebeklerinin hayatına kucak açtı.

Survivor yarışmasıyla tanınan Avatar Atakan ve eşi Serap Korkmaz, Tatlıses çiftini doğumdan önce hastanede ziyaret ederek sevinçlerini paylaştılar.

Yasemin Şefkatli, bebek müjdesini Instagram sayfasından duyurmuş ve paylaşımına "Ailemiz büyüyor diyelim mi o zaman? Sonunda güzel haberi biz de verelim, ikizler geliyor" notunu eklemişti. Biz de Tatlıses ailesini tebrik ediyor, bebekleri İbrahim ve Sinan'a sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz.

Kaynak: HABER MERKEZİ