Yasin Özlü: Rakiplerimin faydalı projelerini de yapacağım

Cumhur İttifakı Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü, rakiplerinin faydalı olan vaatlerini not ettiğini ve kazanması durumunda o projeleri de gerçekleştireceğini ifade etti.

Yasin Özlü: Rakiplerimin faydalı projelerini de yapacağım

Yerel seçime 4 gün gibi kısa bir süre kaldı. Kocaeli’de seçim sonucu en çok merak edilen ilçelerden biri Başiskele ilçesi. Cumhur İttifakı’nın AK Partili Başiskele Belediye Başkan Adayı Yasin Özlü, Nokta TV’de yayınlanan ‘Furkan Çalışkan ile Seçime Doğru’ programının konuğu oldu. Nokta Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Furkan Çalışkan’ın sorularını yanıtlayan Yasin Özlü, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

“GÜÇLÜ OLMAK HİZMETLERE YANSIYACAK”

Anket çalışmaları hakkında bilgi veren ve hedefini açıklayan Yasin Özlü, “Geçen seçim yüzde 52.5 oy almıştım. Hedefim aynı oyu yakalamak ve üzerinde olmak. Bunu başarmak için çalışıyorum. Seçim kazanmayı hedefliyoruz. Benim Kızıl Elmam orası. Rakam verdiğimiz zaman da sanki seçmenin iradesini rekabet altına almış gibi hissediyorum. Pazar günü o belli olacak. Muhalefetin servis ettiği anketlerde birinci olmak bizim için iyi bir şey. Maç kazanmak önemlidir. Ama hedef daha yüksek oynar. Çünkü daha yüksek oyla. Bu kente hizmet etmek güçlü olmak, güzel hizmetlerimize yansıyacak. Bu kent için bir şey isterken bizim için bir referans noktası haline gelecek” dedi.

“ONLARI DA BEN YAPACAĞIM”

Sözlerine devam eden Özlü, “Herkesin bir katkısı var burada. Bize oy veren de vermeyen de yaptığınız hizmetlere de bir katkı koymuş demektir. Ama bu insanların sayısını arttırmak bizim enerjimizi arttırır. Hiç kimseye laf söylemiyorum. Dün ne yaptığımı ve yarın ne yapacağımı anlatıyorum. Kısaca Benim gündemim projeler. Muhalefetteki arkadaşların da projelerini takip ediyorum. İyi söyledikleri, kentin hayrına olacak olacak bütün projeler aynı zamanda benim projem. Onları da ben yapacağım. Onları da notlarıma alıyorum. Onlar da benim projelerim. Onlar da ben yapacağım” dedi.

“ANLAMIYORUM”

CHP’nin Başiskele’de aday çıkmarmasının muhalefete kaybettireceği söylemlerini değerlendiren Özlü, “Herkes CHP üzerinden onların oylarını kendine konsolide etmek için bir bir şeyler söylüyor. Sanki CHP'nin burada aday çıkarma hakkı yokmuş gibi. CHP'nin burada kendi siyasetini kendi görüşlerini burada ortaya koymuş. Bunlara gerek yok, çıkacaksın toplumun karşısına. Kendini atacaksın. Projeni atacaksın, destek isteyeceksin. İttifaklar üzerinden AK Parti'ye seçim kaybettirme meselesi var ya, bunu çok anlamıyorum. Özgün bir politika ortaya koymak istiyor kendini. Yolda çıkacak” şeklinde konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ