Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’den aile pozu! Babasının doğum gününü kutladı… ‘Babalık görmedim’ demişti

Son dönemlerde gerek kariyeri gerek ise de aşk hayatı ile gündemden düşmeyen Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde de babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili yapmış olduğu açıklamalar ile dikkatleri üzerine çekmişti. Erbil’den babalık görmediğini belirten Yasmin Erbil, babasının doğum gününü kutladı.

Son dönemlerde gerek kariyeri

Annesi Nergis Kumbasar ve babası Mehmet Ali Erbil sayesinde küçük yaşlardan bu yana kameraların önünde olan Yasmin Erbil, son dönemlerde kendi ismi ile adım attığı işler ile adından söz ettirmeyi başarıyor. Şimdilerde Blu TV için çekilen bir yemek programının sunucularından biri olarak setlerde koşturan Erbil, ayrıca özel hayatı ile de gündemden düşmüyor.

Survivor’ın 2021 sezonunda ciddi başarılara imza atmış ve şu anda da yarışmanın All Star sezonunda performans sergileyen Yiğit Poyraz ile 1 yılı aşkın süredir aşk yaşayan Yasmin Erbil, yaz boyunca sevgilisi ile birlikte havuzda çekildiği fotoğrafları ile magazinin gündeminden düşmemişti. Yanı sıra ikilinin cesur pozları da hem magazinde hem de sosyal medyada sık sık gündeme gelirken Erbil son olarak babası ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile ilgili söyledikleri ile adından söz ettirmişti. Geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına konuk olan ve hem aile yaşantısına hem de aşk hayatına dair samimi itiraflarda bulunan Erbil, son olarak babasının doğum gününü kutladı. Erbil’in sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı kutlama pozları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

BABASINI KIRMIŞTI

Geçtiğimiz günlerde bir YouTube programına konuk olan Yasmin Erbil, özel yaşantısına dair samimi itiraflarda bulunmuştu. Sevgilisi Yiğit Poyraz’ın onu çok güzel sevdiğini ve zaman zaman da kıskandığını belirten Erbil, babası Mehmet Ali Erbil için ise ‘Çok babalık görmedim diyebilirim’ ifadelerini kullanmıştı. Ünlü komedyen ise kızının bu sözleri karşısında üzüldüğünü belirtmişti.

DOĞUM GÜNÜ İÇİN BİR ARAYA GELDİLER

Son olarak sosyal medya hesabının hikayeler kısmından bir gönderi yayınlayan Yasmin Erbil, Mehmet Ali Erbil’in doğum gününde kardeşleri ile bir araya geldi. Ali Sadi Erbil ve Sezin Erbil’in de bulundukları o fotoğraf karesi sosyal medya kullanıcılarından büyük ilgi gördü.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yeşilçam'ın ünü oyuncularından Ahu Tuğba,
Sıradaki Haber Ahu Tuğba’nın cenazesi Türkiye’ye getiriliyor!