Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’in desteği devam ediyor! O fotoğrafı ‘kalp’ emojisi ile paylaştı… Gözü, kulağı orada!

Mehmet Ali Erbil ile Nergis Kumabasar’ın ‘küçük kızı’ olarak bilinen Yasmin Erbil, son dönemlerin en çok konuşulan isimleri arasında yer almaya devam ediyor. Özel hayatı ve kariyeri ile gündemden düşmeyen Erbil, son olarak Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile adından söz ettirdi. İşte detaylar…

Mehmet Ali Erbil ile

Ünlü anne babasının tanınırlıklarından ötürü küçük yaşlardan bu yana ekranlarda olan Yasmin Erbil, son dönemlerde ebeveynlerinden ötürü değil kendi yaptıkları ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Anne ve babasının izinden giderek oyunculuğa adım atan şu anda da Blu TV için çekilen bir yemek programının çekimleri için sette vakit geçiren Erbil, kariyerinin yanı sıra zaman zaman yaptığı açıklamaları ve özel hayatı ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Bir yılı aşkın süredir Survivor’ın efsane isimlerinden Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan ve Instagram hesabından sevgilisi ile birlikte paylaştığı romantik kareler ile dikkatleri üzerine çeken Yasmin Erbil, ayrıca sert açıklamaları ile de gündemden düşmüyor. Geçtiğimiz haftalarda konuk olarak katıldığı bir YouTube programında Mehmet Ali Erbil’den babalık görmediğini söyleyerek olay yaratan Erbil, sonrasında ise diğer kardeşleri ile birlikte babasının doğum gününü kutladı. Kutlama anlarını sosyal medya hesabı üzerinden yayınlayarak babası ile arasında bir problem olmadığını gözler önüne seren Erbil, şimdilerde ise Survivor’ın All Star sezonunda performans sergileyen sevgilisi Yiğit Poyraz ile ilgili yaptığı paylaşımlar ile dikkat çekiyor.

Sevgilisini büyük bir duygusallık ile Dominik’e uğurlayan Yasmin Erbil, yeni sezonun başladığı günden bu yana yarışmayı büyük bir ilgi ile takip ediyor. Sevgilisini çok fazla özlediğini her fırsatta dile getiren Yasmin Erbil, son olarak Instagram hesabından yayınladığı bir kare ile özlemini gözler önüne serdi.

TAKİP ETMEDEN DURAMIYOR

Yiğit Poyraz ile aşkı dolu dizgin devam eden ancak şu sıralar Poyraz Survivor’da olduğu için özlem duygusu ile başa çıkmak durumunda kalan Yasmin Erbil, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir fotoğraf karesi ile gündeme geldi. Survivor’ı izlediği anları takipçileri ile paylaşan Erbil, o fotoğraf karesine kalp emojisi eklemeyi de ihmal etmedi.

KIRMIZILAR İÇİNDE DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde kırmızı elbisesi ile objektiflere pozlar veren Yasmin Erbil, o pozları ile sosyal medya kullanıcılarından geçer not almıştı. Erbil’in dikkat çeken pozlarına dakikalar içerisinde binlerce beğeni ve yorum gelmişti. Erbil’in kusursuz fiziği de sosyal medya kullanıcıları tarafından yorum yağmuruna tutulmuştu.