Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’den mini şortlu ev pozu! Sevgilisini seyretmelere doyamıyor

Son dönemlerde hem Yiğit Poyraz ile yaşadığı ilişki hem de aile hayatı ile ilgili yaptığı açıklamaları ile gündemden düşmeyen Yasmin Erbil, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı pozları ile dikkat çekti. Erbil’in o pozlarına yorum yağdı. İşte ayrıntılar…

Son dönemlerde hem Yiğit

Nergis Kumbasar ve Mehmet Ali Erbil gibi ünlü isimlerin çocuğu olduğu için çok küçük yaşlardan bu yana kameraların karşısında olan Yasmin Erbil, bugün bir yetişkin olarak ailesinden bağımsız bir şekilde adından söz ettirmeye devam ediyor. Babası Mehmet Ali Erbil’in seneler önce sunduğu Çarkıfelek isimli programda henüz küçükken boy gösteren ve birçok kişinin sempatisini kazanan Erbil, bugün ise hem aşk hayatı hem de kariyeri ile gündemden düşmüyor.

Bir süre önce adını Survivor ile duyuran ve bu sene de programın All Star konseptinde performans sergilemeye devam eden Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda ilişkisi hakkında konuşmuştu. Poyraz’ın ona yeri geldiğinde bir sevgili yeri geldiğinde ise bir baba şefkati ile yaklaştığını ve aynı zamanda da bazı kıskançlıklarının olduğunu belirten Erbil, aynı programda babası Mehmet Ali Erbil ile ilgili de samimi açıklamalarda bulunmuştu. ‘Pek babalık görmedim diyebilirim’ ifadeleri ile Erbil’i üzen Yasmin Erbil, sonrasında ise farklı annelerden olan kardeşleri ile bir araya gelerek babasının doğum gününü kutlamıştı.

Hem özel hayatı hem de aile yaşantısı ile gündemden düşmeyen Yasmin Erbil, son olarak sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı iddialı pozları ile dikkatleri üzerine çekti. Erbil’in o pozlarına sosyal medya kullanıcılarından yorum yağdı.

EV HALLERİ DİKKAT ÇEKTİ

Instagram hesabını aktif olarak kullanan Yasmin Erbil, son olarak ev hallerini takipçilerinin beğenilerine sundu. Erbil’in mini şortlu pozlarına sosyal medya kullanıcılarından yorum üstüne yorum yağdı.

SURVIVOR’I KAÇIRMIYOR

Şimdilerde Dominik’te olan sevgilisi Yiğit Poyraz’ı yakından takip etmeye devam eden Yasmin Erbil, bir diğer paylaşımında da yarışmayı seyrettiği anlara yer verdi. Erbil’in eğlenceli paylaşımı dikkat çekti.