Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’den sevgilisine duygusal veda! ‘Bir fotoğraf bile çekilemedik…’ Survivor’a uğurladı

Aşk hayatları ile gündemden düşmeyen Yasmin Erbil- Yiğit Poyraz çifti, yeni bir paylaşım ile gündeme geldi. Survivor 2024 kadrosuna dahil olan sevgilisini uğurlamamaktan dert yanan Erbil, paylaşımı ile olay yarattı. İşte detaylar…

Aşk hayatları ile gündemden

Acun Ilıcalı’nın en büyük projeleri arasında yer alan ve başarısı sayesinde 15 yılı aşkın süredir ekranlarda gösterilmeye devam edilen Survivor, bu sezon All Star konsepti ile Tv8’in yayın akışında yer alacak. Geçmiş senelerin şampiyonlarını ve başarılı isimlerini yeni sezonda bir araya getirerek ekranlarda fırtınalar estirmeye hazırlanan Ilıcalı, bu sene bir ilke imza atılacağını ve SMS oylamasının olmayacağını ifade etti.

Ilıcalı’nın 2024 Survivor’ına ilişkin açıklamalar yarışmanın tutkunları tarafından yakından takip edilmeye devam edilirken dün akşam yeni bir gelişme yaşandı. Edinilen bilgilere göre 2024 yarışmacı kadrosu Dominik’e doğru yola çıktı.

Yarışmacılar sezon başlamadan son paylaşımlarını yaparlarken bir paylaşım da Yiğit Poyraz’ın sevgilisi Yasmin Erbil’den geldi. Şimdilerde dijital bir kanalda program sunmaya hazırlanan Erbil, yoğunluğundan ötürü sevgilisini arzu ettiği gibi uğurlayamamış olmaktan dert yandı.

“ŞAMPİYON OLUP GEL”

Uzun süredir birlikte olan Yiğit Poyraz ile Yasmin Erbil, sosyal medya paylaşımları ile de adlarından sık sık söz ettiriyorlar. Samimi görüntüleri ile sosyal medya kullanıcıları tarafından sık sık beğeni ve yorum yağmuruna tutulan aşıklar, son olarak veda paylaşımları ile gündeme geldi.

Nergis Kumbasar ile Mehmet Ali Erbil’in kızları Yasmin Erbil, Survivor için Dominik’e uğurladığı sevgilisi ile bir video paylaşımında bulundu. Yoğunluktan ötürü bir fotoğraf dahi çekilemediklerinden dert yanan Erbil, o paylaşıma şu notu düştü: “Aşkımla fotoğraf bile çekilemedik ben sete o havalimanına yetişmeye çalışıyorduk. Olsun. Benim kalbim seninle. Yolun açık olsun şampiyon olup gel.”

PROGRAM SUNACAK

Anne ve babasının izinden giderek oyunculuk sektörüne giriş yapan Erbil, şu sıralar bir yemek programı için hazırlık yapıyor. Erbil, ünlü şef Gürkan Topçu ile birlikte “Görevimiz Mangal’ isimli programın sunuculuğunu üstlenecek. Program, Blu TV’de yayınlanacak.