Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’den Survivor yarışmacısı sevgilisine tam destek! Televizyonun önünden ayrılamadı… ‘Yason seni çok seviyor!’

Bir süredir Yiğit Poyraz ile aşk yaşayan Yasmin Erbil, Survivor’ın ilk bölümünde sevgilisini yalnız bırakmadı. Heyecan içerisinde seyrettiği parkur yarışlarında sevgilisinden desteğini esirgemeyen Erbil’in sosyal medya paylaşımları da çok konuşuldu. İşte ayrıntılar…

Bir süredir Yiğit Poyraz

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil ile usta sanatçı Nergis Kumbasar’ın kızları Yasmin Erbil, son dönemlerde magazinin gündeminden düşmemeye başladı. Ebeveynleri gibi oyunculuk yapmak isteyen ve bu yolda da sağlam adımlar ile ilerlemekte kararlı olan Erbil, ayrıca özel hayatı ile de adından söz ettirerek magazin sayfalarını süsledi.

Yaklaşık olarak bir yıl kadar önce Survivor’ın güçlü isimlerinden Yiğit Poyraz ile aşk yaşamaya başlayan Yasmin Erbil, geçtiğimiz haftalarda sevgilisini Dominik’e uğurladı. Sonrasında ise sevgilisinin doğum gününü çok konuşulan samimi pozları ile kutlayan Erbil, son olarak sevgilisine verdiği destek ile gündeme geldi. Dün akşam yayınlanan Survivor 2024’ün ilk bölümünü yakından takip eden Erbil’in sosyal medya paylaşımları gündeme bomba gibi düştü.

TELEVİZYONUN ÖNÜNDEN KALKMADI

Şimdilerde Blu TV’de yayınlanacak olan bir yemek programında Gürkan Şef ile birlikte sunucu olarak görev yapan Yasmin Erbil, kariyerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımları ile de dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Bir süredir aşk yaşadığı Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz’ın doğum gününü samimi kareler ile kutlayarak sosyal medya kullanıcıları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Erbil, son olarak All Star sezonunun ilk bölümünü seyrettiği anları takipçileri ile paylaştı.

Geçtiğimiz haftalarda Yiğit Poyraz’ı Dominik’e uğurlayan Yasmin Erbil, sezonun ilk bölümünü arkadaşları ile birlikte seyretti. Kalabalık bir arkadaş grubu ile televizyonun başına oturan Erbil, tabir- i caizse ekranın önüne çadır kurdu. Gözünü bir an kırpmadan sevgilisini seyreden Erbil’in o anları, sosyal medyanın gündemine oturdu.

ROMANTİK KUTLAMAYA ROMANTİK KARŞILIK

Gece boyunca televizyonun önünden bir saniye ayrılmadan sevgilisi Yiğit Poyraz’ın parkur performanslarını seyreden Yasmin Erbil, romantik paylaşımı ile de dikkat çekti. Poyraz’ın rakibini yendiği bir karşılaşmada galibiyetini kendisine armağan ettiğini duyan Erbil, o anları sosyal medya hesabının hikayeler kısmından yayınladı. Erbil, sevgilisinin romantik kutlamasına ‘Yason seni çok seviyor’ notu ile karşılık verdi.