Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yasmin Erbil’in minili pozları, nefes kesti! Kalpler havada uçuştu… ‘Yok artık’

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Yasmin Erbil, son olarak paylaştığı iddialı pozları ile gündeme geldi. Erbil’in çok beğenilen fotoğraflarına sosyal medya kullanıcılarından yorum üstüne yorum geldi. İşte ünlü ismin Instagram paylaşımlarına dair ayrıntılar…

Sosyal medya hesabını aktif

Annesi Nergis Kumbasar’ın ve babası Mehmet Ali Erbil’in sayesinde küçüklüğünden bu yana kameraların karşısında olan Yasmin Erbil, son dönemlerde annesi ve babası nedeni ile değil kendi adı ile gündemden düşmemeye başladı. Bir ara oyunculuğa atılan ve performansı ile birçok izleyiciden geçer not alan Erbil, şimdilerde ise dijital bir kanalda yayınlanacak olan yemek programı için setlerde yerini aldı.

Yasmin Erbil’in kariyer hayatı sık sık yenilikler ile gündeme gelirken ünlü isim şu sıralar özel hayatı ile de adından söz ettirmeye başladı. Survivor’ın eski yarışmacılarından olan bu sene de All Star kadrosunda yarışan Yiğit Poyraz ile bir yılı aşkın süredir aşk yaşayan Erbil, zaman zaman sevgilisi ile samimi pozlarını paylaşarak magazinin en çok konuşulanları arasına girdi. Ayrıca sosyal medyada da takipçi sayısını günden güne artırmayı sürdüren Erbil, son olarak iddialı pozları ile adından söz ettirdi.

Geçtiğimiz günlerde katılmış olduğu bir programda Yiğit Poyraz ile olan ilişkisinden bahseden ve hem kendisinin hem de sevgilisinin kıskanç olduğundan bahsederek birçok kişiyi şaşırtan Yasmin Erbil, Instagram hesabı aracılığı ile yayınladığı son pozları ile olay yarattı. Erbil’in o pozları kısa süre içerisinde binlerce beğeni ve yorum aldı.

CESUR POZLARI ÇOK BEĞENİLDİ

Instagram hesabından sık sık gönderi yayınlayan Yasmin Erbil, son olarak minili pozları ile gündem oldu. Siyahlar içinde kameralara pozlar veren Erbil’in kusursuz fiziği çok beğenildi. Erbil’in fotoğraf serisine sosyal medya kullanıcılarından onlarca kalp emojisi geldi.

HİKAYESİNDE PAYLAŞTI

Bugün de Instagram hesabının hikayeler kısmından bir pozunu paylaşan Yasmin Erbil, göğüs dekolteli tarzı ile olay yarattı. Erbil’in düz saçları ile kombinlemiş olduğu kıyafeti, birçok sosyal medya kullanıcısı tarafından çok beğenildi.