Yavuz Ağıralioğlu’ndan İsrail’e: Erdoğan’ı böyle tehdit edemezsiniz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın İsrail’le ilgili açıklaması dünyanın gündemi oldu.

Yavuz Ağıralioğlu’ndan İsrail’e: Erdoğan’ı böyle tehdit edemezsiniz!

Soykırımcı, katil terör devleti İsrail’le ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün dünyada ses getiren bir açıklama yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Daha önce Libya’da Karabağ’da yaptığımızın bir benzerini İsrail için yapmamak için bir sebep yok” şeklinde açıklama yaptı. Bu açıklamanın ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Türkiye ve dünyadan destek ve tebrik mesajları yağdı.

SADDAM HÜSEYİN’E BENZETTİLER

Madalyonun bir diğer yüzünde ise soykırımcı İsrailli yöneticiler, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Saddam Hüseyin’e benzeterek tehdit etti. Öte yandan bir diğer Siyonist lobi destekçileri, Türkiye’nin NATO’dan atılması gerektiğini savundu.

ASLA GÖZ YUMMAYIZ

Yeni parti kurması beklenen Yavuz Ağıralioğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik tehditlerle ilgili bir açıklama yaparak şunları söyledi:

“Ülke yönetimine dair kendisine yaptığımız tüm eleştirilere rağmen Sayın Cumhurbaşkanının, böyle pervasızca tehdit edilmesine asla göz yumamayız.

TÜRK MİLLETİ KURU KALABALIK DEĞİLDİR

Türkiye Cumhuriyeti'nin başı ve Türk Milleti'nin Cumhurbaşkanını kanlı ağzınıza ve soykırımcı tavrınıza saygısızlık malzemesi yapamazsınız. Türk Milleti yatalak değildir, kuru kalabalık hiç değildir!

İSTEDİĞİMİ ÖLDÜRÜRÜM TAVRI

''İstediğimi yapar, istediğimi söyler, istediğimi öldürürüm.'' tavrına sessiz kalacak bir dünya hayal ediyorsanız bilin ki; Türk Milleti, dünyada olduğu müddetçe, bu hayaliniz gerçek olmayacaktır.”

Kaynak: Murathan Birinci