Yay dolunayı ile radikal kararlarla dönüşüme hazır mısın?

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

Tüm Yazıları

Dolunayların etkilerini bir hafta öncesinden ,on beş gün sonrasına kadar deneyimlemeye devam ederiz.

Dolunaylar duygusal ve içsel olarak huzursuz olduğumuz uyku sorunları ve depresif etkilerle karşılaştığımız , bir takım tamamlanmalar, sonlanmalar ve başlattığımız konuların görünür olma zamanlarıdır. bu etkiler altında 4 haziran yay burcunun 13 derecesinde deneyimlediğimiz dolunayla birlikte, radikal kararlarla, dönüşümler yaşadığımız bir süreç olabilir.

Yay burcunda gerçekleşen dolunaya Sarin sabit yıldızı eşlik ediyor. Sarin sabit yıldızı zehirli gazlar ve kimyasallarla alakalıdır. Dolunay an haritasında Neptün ve yükselen arasındaki olumsuz açı da zehirlenmeler, bağımlılıklarla ilgili olumsuz gündemler verebilir. dolayısıyla , yiyecek içecek aldığımız ilaçların son kullanma tarihine dikkat etmeli, sahte alkol ve bağımlılık yapan ürünlerden uzak durmalıyız.

Dolunayın ateş elementi ve değişken burç olan yay burcunda olması sebebi ile değişken nitelikte olan ikizler, başak, yay ve balık burçları yoğun etki alacaktır.

Yay burcu astrolojide iyimser olmak hoşgörü, neşeli canlı hevesli maceracı bir ruh halinde olmakla alakalıdır. olumsuz yanlarıyla aşırılıklar, kibir , fanatizm, ve patavatsızlıklarla alakalıdır.

Yay burcunun genel arketiplerine baktığımızda eğitimler, seyahatler, hukuk, yurdışı konular, uluslararası ticaret, yayıncılık, sosyal medya,üniveristeler, akademisyenler,din ,din adamları, felsefe, bilim, seyahat acentalarıdır.

Dolunayda gündemlerimiz, bankalar, ekonomi, tarım, toprak, ticaret, borsa, gıda ve müzisyenlerle olabilir ve tüm bu konularda zorlanmalar ve tamamlanmalar yaşayabiliriz.

Dolunay kişisel ve kollektif anlamda, sağlığımız, çalışma hayatımız, günlük rutinlerimiz, evcil hayvanlarımız, hastaneler, hapishaneler, bilinçaltımız, sırlar, gizli düşmanlarımızla ilgili konuları da gündemimize taşıyor olacak.

Dolunay an haritasında yükselende ikizler burcu ve Betelguese sabit yıldızı var. İkizler burcu eğitimler seyahatler, kardeşler kuzenler, yakın çevremiz, ticari girişimlerimiz, aracımız ,yaşadığımız çevre, iletişim ve zihinsel faaliyetlerimizi kapsar. Betelguese sabit yıldızı bir kadından destek görmekle alakalıdır, tüm bu konularda çevremizdeki kadınlardan ya da şifalı bir elden destek görebiliriz.

Dolunay haritasının yükseleni ikizler burcu yöneticisi Merkür, boğa burcunda ve Uranüs ile kavuşum halinde. bu yerleşim radikal kararlar, beklenmedik haberlerle tamamlanmalar yaşayacağımızı göstermekte…

An haritasına bakmaya devam ettiğimizde dolunayın Şiron ve Marsla uyumlu açıları, kariyer, ilişkiler, ortaklıklar, sağlığımız, üstünü örttüğümüz görmezden geldiğimiz konularla ilgili, eyleme geçme motivasyonumuzun arttığı, özdeğer ve maddi konularda tamamlanmalar yaşayacağımızı göstermektedir.

Dolunay haritasında Venüs’ün Jüpiter ve Ay düğümleriyle olan uyumsuz açıları, evlilik, ilişkiler, ortaklıklar, finansal konularda zorlanarak belki de baskı altında kararlar alarak idealize ettiğimiz durumları yaşamak için eyleme geçebileceğimizi göstermekte.

Jüpiter’in Satürn’ün ve Fomalhaut sabit yıldızının bulunduğu mc ile olumlu kontağı, şans ve fırsatları değerlendirenlerin, zorlu yolculuğunda ilahi olarak korunduğunu ve desteklendiğini söyleyebiliriz. Fomalhaut sabit yıldızı ilahi destek, büyük yükseliş ve başarılarla alakalıdır dolayısıyla belki de zorlanarak adım attığımız, değerlendirdiğimiz fırsatlar ileride büyük başarı getirebilir.

Kariyerimiz, toplumsal statümüz konularında güç ve dönüşüm demektir. bu dolunayla birlikte bazılarımız kariyer konularında desteklenirken bazılarımız evlilik konularında tamamlanmalar yaşayabilirler

Yay dolunayı etkisiyle kalça, bacak, siyatik, salgın hastalıklar, diş etleri, eller kollar, parmaklarla ilgili yaralanmalar, sinir sıkışmalarında tetiklenmeler yaşayabiliriz.

Dolunayın burçlar üzerindeki etkilerini okurken öncelikli olarak yükselen burcunuz sonrasında güneş burcunuzu okuyabilirsiniz.

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

4 Haziranda Yay burcunda yaşayacağımız dolunay 3-9 aksınızda gerçekleşecek. Dolunayla birlikte eğitimler , seyahatler, yurtdışı konuları, dış ticaret, hukuksal konularla ilgili bir takım tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Bir eğitiminizi tamamlayabilir ya da yarım bırakabilir, sınavlarla ilgili sonuç alma sürecine girebilirsiniz. Tatile çıkmak isteyebilir, yurdışına seyahat edebilirsiniz. Hukuksal süreci olanlarda, dava sonuçlanabilir.

Finansal konular, yaşam alanınız, kardeşleriniz, komşularınız, ticari potansiyeliniz, aracınız konularında radikal kararlar alarak, kariyer kaynaklı şehir ülke değiştirebilir, kardeşleriniz ve komşularınızla ilgili beklenmeyen haberler alabilirsiniz.

E ticaret, sosyal medya, yurtdışıyla ilgili fırsatlar karşınıza çıkabilir.

Bekar olan koç buçları yakın çevrelerinden biriyle aşk yaşayabilirler. Maddi konularda gelirlerinizin ve giderlerinizin arttığı bir sürece girebilirsiniz harcamalarınız konusunda dikkatli olmanızı öneririm.

Sezgisel, mistik ruhani konularda desteklendiğiniz ve hobileriniz kaynaklı gelir elde etme sürecine girebilirsiniz. Sağlık problemi olanlar operasyonel ve tedavisel yöntemlerle şifalanabilirler. Dolunayın güzel tamamlanmalar getirmesini dilerim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Sevgili Boğalar ve Yükselen Boğalar 4 haziranda Yay burcunda yaşadığımız dolunayla finansal konularda tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Miras , nafaka, tazminat, borçlar, krediler, eş gelirleri, ortaklı ticari kazançlar konularında gündemleriniz olabilir. Sağlık problemi olan boğalar operasyonel tedavilerle şifalanabilirler.

Ev aile yuva konularının da gündeminiz olduğu dolunayla birlikte, gayrimenkul alım satımı, taşınma, tadilat kararı alabilirisiniz. Kariyer bağlantılı gelirleriniz konusunda radikal kararlarla tamamlanmalar yaşayabilir, ortaklı ticari girişimlerde bulunabilirsiniz.

Aşk, ilişkiler, çocuklar, hobileriniz, spekülatif yatırımlar alanlarında radikal kararlar alabilir, çocuk sahibi olmayanlar bu kararları doğrultusunda desteklenebilirler.

Bazı Boğalar evlilik, ortaklık, anlaşmalar sözleşmeler konularında sonlanmalar yaşayabilirler. Dolunayın güzel tamamlanmalar getirmesini dilerim

İKİZLER VE YÜKSELEN İKİZLER

Merhaba ikizler ve yükselen ikizler 4 haziranda Yay burcunda gerçekleşen dolunayla ilişkiler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmeler, açık düşmanlar konularında tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Yolunda gitmeyen ilişki, evlilik ve ortaklıkları olanlar radikal karalarla bu alanlarda sonlamalar yaşayabilirler. Arkanızdan dönen konular, gizli ilişkiler, gizli sırların ortaya döküldüğü bir süreç dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Araç alım satımı, eğitim konularında tamamlanma, ticari girişimlerinizle ilgili fırsatlarla karşılaştığınız desteklendiğiniz bir süreç. Bazılarınız ani bir kararla şehir veya ülke değişimi yapabilir, bazı yurtdışında yaşayan ikizler vatan topraklarına dönme kararı alabilirler. Dolunayın güzel fırsatlar getirmesini dilerim.

YENGEÇ VE YÜKSELEN YENGEÇLER

Sevgili Yengeç ve Yükselen Yengeçler, 4 haziranda Yay burcunda yaşadığımız dolunay sağlık ve çalışma alanınızda gerçekleşecek. Sarin sabit yıldızının bulunduğu dolunay zehirlenmelere açık, dolunay etki süresi boyunca yediklerinize ve içtiklerinize dikkat etmenizi öneririm. Kalça bacak, siyatik, karaciğer, sinir sıkışması eller kollar gibi rahatsızlıklarınızda tedavisel tamamlanmalar ve şifalanmalar yaşayabilirsiniz, rutin kontrolleriniz aksatmayın.

İş ortamınızda yaşanan bazı sıkıntılar sebebiyle iş değiştirenleriniz, görev yeri, ofis değiştirenleriniz, birimi ve sorumlulukları değişenler olabilir. Kariyer bağlantılı gelirlerinizde artışlar yaşanabilir. yeni bir sosyal çevre , gurup, proje de görev alabilir, arkadaşlarınızla ilgili beklenmedik ani haberler alabilirsiniz. Bazılarınız evlilik kararı alırken bazılarınız hukuksal konularında tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

ASLAN VE YÜKSELEN ASLANLAR

Merhaba Aslanlar ve Yükselen Aslanlar 4 Haziranda Yay burcunda gerçekleşen dolunayda marsın 1. evinizde bulunması sebebiyle, enerjinizin yükseldiği, ben dediğiniz, kendinizi yenilemek istediğiniz bir sürece giriyorsunuz. Bazılarınız spora başlayabilir, bazılarınız yetenekleriniz doğrultusunda hobilerle ilgilenmek isteyebilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınızda kazançlarınızın arttığı, çocuklarınızla ilgili kararlar aldığınız bir süreç olabilir. Bazılarınız çocuk sahibi olmak isteyebilirsiniz. Bekar olan aslanların yeni bir aşka başlayarak eğlendiği ve hayattan keyif aldığı bir süreç olabilir. İlişkisi olan aslanlar ilişkilerini ciddiyete taşımak isteyebilirler.

Kariyeriniz ve statatünüzle ilgili radikal bir kararla fırsatları değerlendirdiğiniz, yeni ortaklı ticari girişimlerde bulunduğunuz bir süreç olabilir. Emlak gayrimenkul alım satımı konularında tamamlanmalar yaşayabilirsiniz. Dolunayda güzellikler ve kolaylıklarla tamamlanmalarınız olsun..

BAŞAK VE YÜKSELEN BAŞAKLAR

Sevgili Başak ve Yükselen Başaklar, Yay burcunda yaşadığımız dolunayda ev ale yuva gayrimenkul konularında tamamlanmalarınız olabilir. Aile üyelerinizden biri, ya da babanız bir sağlık sorunuyla ilgili şifalanabilir.

Yaşadığınız çevreyi değiştirmek, ailenizden ayrı kalmanızı gerektiren kariyer kaynaklı fırsatları radikal bir kararla değerlendirmek isteyebilir, şehir ülke değişimi yaşayabilirsiniz.

Ev alım satımı, taşınma, tadilat gündemleri olan başaklar olabilir. Eğitim yurtdışı, sosyal medya, hukuksal konularda fırsatlarla karşılaşabilir, evlilik, ortaklık, anlaşmalar ve sözleşmeler alanında tamamlanmalar yaşayanlarınız olabilir. Dolunay ışığını güzelliklerle yansıtsın..

TERAZİ VE YÜKSELEN TERAZİLER

Merhaba Terazi ve Yükselen Teraziler 4 haziran dolunayıyla birlikte gündemleriniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz, komşularınız, eğitimler, seyahatler, aracınız ve ticari girişimlerini olabilir. Bir eğitiminizi tamamlayabilir, kısa seyahat planınızı gerçekleştirebilirsiniz. Kardeş ve yakın çevrenizle olan bazı gündemlerinizde tamamlanmalar, ya da onları ilgilendiren konularda destek ve süreçleriniz olabilir.

Ortaklı ticari girişim potansiyellerini değerlendirme kararı alarak girişimlerde bulunabilir, aracınızı değiştirmek satmak isteyebilirsiniz.

Miras nafaka tazminat borçlar krediler konularında beklenmeyen gündemlerle tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Kariyer konularında radikal değişimler yapabilir buna bağlı şehir, ülke değiştirenler olabileceği gibi bazılarınız da ofisini taşıyabilir, bağlı bulunduğu birimden ayrılabilir ve görev değişimleri yaşayabilirler. Dolunayın güzelliklerle tamamlanmasını temenni ederim.

AKREP VE YÜKSELEN AKREPLER

Merhaba Akrep ve Yükselen Akrepler 4 Haziran Dolunayı finansal konularınız ve özdeğeriniz konusunda tamamlanmalar yaşatabilir. Beklediğiniz bir para gelebilir. Kariyerde sonlanmalar ya da ortaklı ticari potansiyelinizde sonlanmalar kaynaklı alacaklarınızı temin edebilir, kredi çekebilir, bir borcunuzu yapılandırabilir ya da kapatabilirsiniz.

Kariyerinizde yeni yapılanmalara gidebilir yeni anlaşma ve sözleşmeler yapabilirsiniz.

ikili ilişikler, ortaklıklar, evliliklerde bir takım zorluklar ve baskılar kaynaklı tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Ev yuva konuları, aile üyelerinizden biriyle ilgili ani haberler, radikal kararlar sebebiyle zorlayıcı etkiler alabilirsiniz.

Devam eden hukuksal konularınızda tamamlanmalar ve sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Dolunayda güzelliklerle tamamlanmanız dileğiyle..

YAY VE YÜKSELEN YAYLAR

Sevgili Yay ve Yükselen Yaylar 4 Hazirada gerçekleşecek dolunayla dış görünüşünüz, yetenekleriniz, sağlığınız, hayatınızın tüm alanlarıyla ilgili tamamlanmalar , radikal kararlarla dönüşümler yaşayabilirsiniz.

Dolunayla birlikte daha çok ben dediğiniz, sağlığınız ve kendinizle ilgilendiğiniz bir süreç. Bu dolunayda ilişkiler, ortaklıklar gündemleriniz olabilir bu alanlarda radikal kararlarla tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Aşk hayatınız, hobileriniz, spekülatif yatırımlar, çocuklar alanınızda şifalanmalar yaşayabilir, spora başlayabilir, bir hobinizle ilgili eğitim alabilirsiniz. Miğde, meme, üreme organları, kulak burun boğaz konularında tedaviler, estetik amaçlı operasyonel gündemleriniz olabilir.

Kariyer, gayrimenkul konularınızda tamamlanmalar, çalışma ortamınızla ilgili beklenmeyen değişimler ve bu konularda radikal kararlar alanlarınız olacaktır.

Dolayın şifasıyla tamamlanmanız dileğimle

OĞLAK VE YÜKSELEN OĞLAKLAR

Sevgili Oğlak ve Yükselen Oğlaklar, Yay dolunayı kontrol dışı olan 12. evinizde gerçekleşecek. Başkalarının sizden sakladığı sırlar, arkanızdan dönen oyunların çıkabileceği, sizin sırlarınızın da ortaya dökülebileceği bir dolunay olabilir.

Gizli saklı ilişkilerde tamamlanmalar sonlanmalar yaşayabilirsiniz.

Çalışma ortamınız ve sağlığınızın önemli olduğu dolunayda, rutin sağlık kontrollerinizi yaptırmayı unutmayın, olası zehirlenmelere karşı yediklerinizin içtiklerinizin son kullanma tarihlerine dikkat etmenizi öneririm.

Bazı Oğlaklar çocuklarıyla ilgili radikal kararlar alırken, bazıları da çocuk sahibi olmak isteyebilir ve bu yolda tedavi olma kararı alabililer.

Aile üyelerimizden birinin sağlık durumunda ameliyat veya operasyonel yöntemlerle şifalanmalar olabilir.

Dolunayın güzelliklerle tamamlanmalar getirmesini dilerim.

KOVA VE YÜKSELEN KOVALAR

Merhaba Kova ve Yükselen Kovalar 4 Haziranda gerçekleşecek dolunay sosyal çevreniz bağlı bulunduğunuz gruplar, arkadaş çevreniz konularında tamamlanmalar getirecektir.

Bazılarımız bağlı bulunduğu sosyal çevre ve arkadaş çevresini değiştirebilir, bazılarımız arkadaşlarıyla ilgili ani beklenmeyen haberler alabilirler.

iş ortamında bulunduğunuz bir proje veya birimden ayrılabilir, bir projede tamamlanmalar yaşayabilirsiniz.

Kendiniz ve yaşamınızla ilgili radikal kararlar alarak dönüşümler yaşayabilir, ticari potansiyellerinizde şifalanmalar yaşayabilirsiniz.

Ev yuva aile konularında gündemler, gayrimenkul alım satımı, şehir ülke değişimi kararı alan kovalar olabilir.

Dolunayla birlikte kolay tamamlanmalar yaşamanızı dilerim.

BALIK VE YÜKSELEN BALIKLAR

4 Haziranda gerçekleşecek dolunayla birlikte daha çok görünür olduğunuz, toplum önü statünüz, kariyeriniz konularında fırsatları değerlendirdiğiniz bir süreç olabilir. Bazı balıklar kariyer bağlantılı şehir ülke değişimi yapabilirler.

Maddi ve manevi olarak şifalandığınız, özdeğerinizle güçlendiğiniz bir süreç olabilir.

Yakın çevreniz, kardeşleriniz, kuzenleriniz ve komşularınızla ilgili beklenmeyen haberlerle karşılaştığınız, ticari girişim ve fırsatlarınızda desteklendiğiniz bir süreç..

Araç, gayrimenkul alım satımı yaptığınız bu konularda tamamlanmalar yaşadığınız bir süreç olabilir.

Sezgiselliğinizin arttığı, ilahi desteği yüksek oranda hissedeceğiniz dolunayın sizlere güzellikleri kolaylıkla getirmesini dilerim.

5 HAZİRAN PAZARTESİ GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Huzursuz ve gergin olabilirsiniz. Uykulu bir güne merhaba. Aile içindeki kadınlarla anlaşmazlık yaşanabilir. Annenizle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınızdan destek almaya ve grup çalışmaları içinde olmaya uygun bir gün. Kadınlarla olan iletişimde artış yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilince olmak , problemli konular için çözüm üretebilirsiniz. Akşama doğru daha iyimser bir ruh halinde olup , ailenizden veya ortaklı işlerden kazanıcınızla ilgili fırsatlar ve artışlar olabilir. Başkalarını kontrol etme arzusunda olabilirsiniz. Bu da ilişkiniz de sıkıntı yaratabilir. Sevgi dilinizi ve sevildiğinizi hissetmek isterken , kıskançlık ve sahiplenme hissiniz sıkıntı yaratabilir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

6 HAZİRAN SALI GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Kendini huzursuz hissedebilir. Otorite figürleriyle anlaşmakta problemler olabilir. Düşüncelerinle davranışların arasında farklılıklar olabilir. Almak istediğiniz kararlarda objektif olamayabilirsiniz. Çevrenizdeki kişilerden biriyle ilgili sıkıntılı bir olayı paylaşmak zorunda kalabilir. Veya onlar tarafından onu üzebilecek bir durum yaşayabilirsiniz. . Duygusal kırgınlıklar yaşama olasılığı yüksektir. Her şeye rağmen güçlü görünmeye çabalayacaksınız. Kendini yetersiz hissedebilir bu da içinde baskıladığın öfkeyi ortaya çıkarır ki ; bunun sadece kendine zararı olur. Akşam saatlerinde gün içinde yaşanılanların etkisini ani kararla kişisel gelişim yada yenilikçi iş girişimleri için araştırmalar yapabilirsin. Daha yenilikçi düşünce ve girişimlerde bulunabilirsin. Geçmişe değil geleceğine odaklanıyorsun.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

7 HAZİRAN ÇARŞAMBA GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Hayaller ve gerçekleri karıştırabilirsin. Ulaşabileceğin hayaller kurmalısın. Gördüğünün rüyanın etkisini üstünden atamamış olabilirsin. Dalgın olabilir. Online alışverişlerde kandırılmamaya dikkat et. Korktuğun konularla yüzleşmen gereken durumlarla karşılaşabilirsin. Korkuların kaynağını bulmaya çalış. Kendinde neyi değiştirmen gerekli bunu kabule geçmeyi öğrenmelisin. Kendini hiçbir yere sığamıyormuş hissedebilir. Anlaşılmadığını düşünebilirsin. İlişkilerinde başkalarının düşüncelerini benimseyip, kendi isteklerini erteleyebilirsin. Bu durum da seni gergin hissetmene sebep olabilir. Partnerinle veya eşinle ortak karar vermekte sıkıntı yaşayabilirsin. Ayrıca harcamalarında temkinli olmalısın. Aile içindeki kadınlarla gerginlikler olabilir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

8 HAZİRAN PERŞEMBE GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLER

Huzurlu ,dengeli ve motivasyonun yüksek olacağı , aile içinde ve iş ortamında rahat iletişim kurabilirsiniz. Çalışma ortamında iş arkadaşlarından ve üstlerinden destek görebilirsin. Bir ilişkin varsa partnerinden keyifli vakit geçirebilirsin. Kendi içinde baskıladığın problemler için annen veya kız kardeşinden destek alabilirsin. Dikkatin dağınık olabileceğinden ev içi sakarlıklar olabilir.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

9 HAZİRAN CUMA GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Sabah saatleri kararsızlıklar, algı sorunları, tartışmalar, yanlış anlaşılmalara çok açığız.

Olumsuz düşünceler, enerjiler kendinizi toparlayamamanıza neden olabilir. Duygularınız başka mantığınız başka konuşacak. Bu yüzden bugün dinleyen taraf siz olsanız daha kolay geçebilir gününüz. Kardeşler, anlaşmalar, araçlar, yakın akrabalar ile ilgili gündemleriniz olabilir. Öğleden sonra daha naif, duygusal olacağız. Geçmişte sorunlar, küslükler yaşadığınız kadın figürlerle durumu toparlayabilirsiniz.

Daha hayallerinize ve beklentilerinize odaklanacaksınız. Akşama doğru daha güzel enerjiler aktif. Şanslı olduğunuzu hissedebilir iyimser ve olumlu yaklaşım içerisinde olabilirsiniz.

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

10 HAZİRAN CUMARTESİ GÜNLÜK GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Bugün gökyüzü, pozitif ve olumlu bakış açısı içerisin de ilerlerseniz düşündüklerinize sahip olabilmeniz konusunda hızla gerçekleştirebilecek bir enerji içerisinde olabilir. Başka bir şey isteseydim keşke diyebilirsiniz.

Daha sezgisel ve mistik konularla ilgileneceğiz. Sanatsal yetenek, yaratıcılığınızı kullanmanız için güzel birgün. İletişim anlamında hassas, naif ve daha kibar düşüncelerle kendinizi ifade edeceksiniz bu yüzden görüşlerinize daha çok önem verilebilir. Akşam üzeri eril figürlerden dolayı huzursuzluk, gerginlikler yaşanabilir ama etkisi çok hızlı geçici merak etmeyin.

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

11 HAZİRAN PAZAR GEZEGEN ETKİLEŞİMLERİ

Sabah saatleriniz biraz romantik geçebilir özellikle evli çiftler tabi partneri olanlarda enerjiden faydalanabilecek. Kendinizi iyi hissedeceksiniz. Görmüş olduğunuz rüyaların etkisinde kalabilir ve haberci rüyalar olabilir. Hisleriniz, sezgileriniz bugün kuvvetli ve biraz yardımsever bir yapımız olacak . Fikirlerimiz, kararlarımız, iletişimimiz daha güçlü ve kuvvetli. Akşam üzeri sabırsız, aceleci, fevri ve öfke problemleri yaşayabiliriz. Bazı konuları veya sözleri ince elekten geçirmeden uygulamayalım. Ayrıca maddi konularla ilgili gündemler unuttuğunuz borçlar sorun haline gelebilir.

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

5 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 9

Günün rengi ; beyaz, platin ve gümüş

Masumiyetin,saflığın rengidir.Bugün uzlaşmacı yönünüzü geliştirin. Temizlik yapmak için uygun birgün, evinizi, dolaplarınızı, iş yerinde çalışma alanınızı o zaman kolaylıkla olsun. Kendinizi kısıtlanmış hissinden arınmaya niyet edin. Tüm olumsuz düşüncelerden, yaşanmış olumsuz durumlardan tamamlanmaya ve derslerimi aldım. Yoluma sevgiyle devam ediyorum. Son ve başlangıç , dengeli ilerleme, ying yang dengesini aktifleştirin.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

5-11 HAZİRAN HAFTASI NUMOROLOJİK YORUM

6 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 1

Günün rengi ; kırmızı

yeni başlangıç yapabilirsiniz, diyet, spor, kitap vb.
Kararsızlık yaşadığınız konularda; kendine güvenme zamanı , yeni fikirlere açık olun
Aşırı hırslarınıza yenilmeyin, her zaman dengeli ilerlemek gerekiyor. İçinizdeki liderle organize olun, otoriter tavır veya inatçılık yapmaktan uzak kalın.Yeni ortamlara girin, sadece keyif alın. An'da kalın.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

7 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 2

Günün rengi ; turuncu

Umudunuzu yitirmeyin, her yeni güne umutla başlayın. Duygusal gücünüzü artırın.
İyimser olun, ruhunuzu güçlendirecek ortamlarda veya arkadaşlarınızla bir araya gelin.
Ani değişimler karşısında sakinliğinizi koruyun. Karma yaratmayın.Hafif gıdalar yiyin. Yaratıcı yönünüzü pozitif alanda kullanın

GÜNÜN MOTTOSU

DERIN BIR NEFES AL VE GUVENDE OLDUĞUNU HISSET, "BEN VE SEVDIKLERIM GÜVENDEYİZ.”

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

8 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 3

Günün rengi ; sarı

Mutluluk, neşe, canlandırıcı renktir. Odaklanmaya, çalışmaya ve bilgiyi hatırlamaya yardım eder. İletişim ve yeni fikirleri hayatımıza bağlamayı ve açıklamak bakımından etkilidir.

Yaşanmış tecrübeleri , deneyimleri idrak için bir sonraki adıma hazırlık yapmanızı kolaylaştırır.

Günün Mottosu

"Kendimi affediyorum, kendimi olduğum gibi kabul ediyorum "

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

9 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 4

Günün rengi ; yeşil

Duygusal olarak pozitif renktir. Bize sevme becerisi verirken , sevildiğinizi hissettirir. Denge, uyumu ve güven hissi sağlar. Cömertliği ve paylaşımı sever. İstikrar ve dayanıklılık rengidir. Bize sebat etmeyi ve sıkıntılarla başa çıkma gücü verir. Doğa sevgisini, aile sevgisini , arkadaş , hayvan ve ev sevgisini artırır.

Günün Mottosu
"Kalbimi ilahi Aşk 'a açıyorum. "

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

10 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 5

Günün rengi ; mavi

Stresi azaltır, sakinlik hissi, rahatlama ve düzen duygusu yaratır . Kendimizi ifade etmeyi, ihtiyaçlarımızı ve isteklerimizi iletme kabiliyetimizi arttırmaktadır. Daha yüksek ideallere ilham vermektedir. Geçmişte yaşanmak , bugünü ve yarınları kaçırmanıza sebep olur.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

11 Haziran 2023

Numerolojik olarak rengi 6

Günün rengi ; indigo mavi (lacivert)

Sezgilerin konuşmaya başlar. Mantık ve sezgilerinizi doğru alanda kullanmaya özen gösterin. Adil olabilmeyi ve nötr olmanızı kolaylaştırır. Gelecek planları yaparken , karamsarlıktan uzak kalın. Günün keyfini sevdiklerinizle vakit geçirerek, keyif alın.

Gününüz güzel geçsin
Sevgiyle

Demet Balcı

@bir.demetsifa

BURÇLAR BU HAFTA NE DİYOR ?

Koç Bu Hafta Hayallerime adım adım ilerliyorum.

Boğa Bu Hafta Maratonda gibi hissediyorum kendimi.

İkizler Bu Hafta Paranın ne zaman gelip ne zaman gittiğini gören var mı ?

Yengeç Bu Hafta Biri beni durdursun

Aslan Bu Hafta Şans benden yana

Başak Bu Hafta Ben ve zihnim susmak istemiyoruz.

Terazi Bu Hafta Kendimi ihmal etmemeye karar verdim.

Akrep Bu Hafta Benim iyi niyetimi kimse suistimal etmemeli.

Yay Bu Hafta Aşk’ta yok tatilde ne olacak böyle.

Oğlak Bu Hafta Hayallerim var benim

Kova Bu Hafta Çok çalışıyor.

Balık Bu Hafta Hayal kırıklığı ve ben şaşırmadım.

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

HAFTANIN ŞANSLI BURÇLARI

AŞK

BOĞA, İKİZLER, BAŞAK, TERAZİ,

KARİYER

KOÇ, YENGEÇ, OĞLAK, KOVA

PARA

ASLAN, AKREP, YAY, BALIK

Duygu GÜNEYSU

@astrologyduygu

5 HAZİRAN – 11 HAZİRAN HAFTASI MEDİKAL ASTROLOJİK ETKİLER

5 Haziran 10:32’den 7 Haziran 11:41’e kadar Ay Oğlak burcunda seyahat edecek ve bizlere sağlık olarak etkileri ; diz, diş, cilt rahatsızlıkları ve kemik ağrıları, romatizma ve eklem ağrıları, safra kesesi, karaciğer, kaşıntı ve yaralarla ilgili sorunlar tetiklenmeler verebilir.

7 Haziran 11:42’den 9 Haziran 13:13 ‘e kadar Ay Kova burcunda seyahat edecek. sağlık olarak bu süreçte; dolaşım problemleri, damarda pıhtılaşma, bacak ve bileklerde ağrı, kramplar, nefes yolları ve düşük tansiyon gibi rahatsızlıklarda tetiklenmeler yaşanabilir.

9 Haziran13:14’ten 11 Haziran 16:20’ye kadar Ay Balık burcunda seyahat edecek. sağlık olarak bu süreçte; depresyon ve panik atak gibi psikolojik problemler, ayak rahatsızlıkları, kaşıntı, ödem, soğuk algınlığı, akciğer hassasiyeti, halsizlik ve değişik uyku halleri görülebilir.

  1. AY HANGİ BURÇTA SEYAHAT EDİYOR İSE O RAHATSIZLIKLAR İLE İLGİLİ AMELİYATLAR BU SÜREÇTE ÖNERİLMEZ.

Esengül ÖZKAN KESKİN

astronigt_esn