Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yay Erkeğinin Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Yönetici gezegeni Jüpiter olan yay burcu ateş grubu burçlarından biridir. Özgürlüğüne en düşkün burç olan yay burcu ilişkilerinde maceracı ve tutkuludur. Peki, yay burcu hangi burçlar ile anlaşır? İşte yanıtı…

Yönetici gezegeni Jüpiter olan

Astrolojide 24 Kasım – 22 Aralık tarihleri arasında doğan kişileri kapsayan yay burcu, Zodyak’ın en dikkat çeken burçlarından biridir. Yönetici gezegeni Jüpiter olan yay burcunun kadını ve erkeği benzer özelliklere sahiptir.

Yay burcu erkeği genelde geniş ve coşkulu yapıdadır. Her zaman vahşi ve maceraya açık halleri ise dikkat çeker. Özgürlük onlar için kırmızıçizgidir. Heyecan verici deneyimlerin her zaman peşinden gitmeyi seven yay burcunun ilişkileri ise genelde kısa sürmektedir. Ancak evlilik kararı aldığında ise eşlerini her zaman destekleyici yapıdadırlar.

YAY BURCU ERKEĞİNİN ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Monoton bir yaşamdan her zaman kendilerini uzak tutan yay burcu erkeği, maceracı, özgürlüğüne düşkün ve iyiliksever bir özelliğe sahiptir. Astrologlar tarafından yapılan yorumlara göre, yay burcu erkeği çoğu zaman göçebe bir yaşam tarzı benimsemiştir.

Çoğu zaman aşırı derecede dürtüsel olan yay burcu erkeği, özgürlüğünün sınırlandırıldığını düşündüğü anda bir hayli mutsuz hisseder. Bu duygudan kurtulmak için de ilk karşısına çıkan şeye doğru koşmaktadır. Adeta bir masal kahramanı gibi yaşamayı seven yay burçları hayatı büyük bir maceraya dönüştürür ve ilişkilerinde de birlikte ama özgür olmayı isterler.

YAY BURCU ERKEĞİ HANGİ BURÇ KADINLA EVLENMELİ?

Yay burcu denince akla ilk olarak özgürlüğüne son derece düşkün kişiler gelmektedir. İlişkilerinde de özgürlüklerini kısıtlamayacak kişileri tercih ederler. Yay burcu erkeği ile uyumlu olan burçlar arasında ise özellikle koç, aslan, terazi ve kova burçları ilk sırada yer almaktadır.

Yay burcu erkeği ile uyumsuz olduğu düşünülen burçlar arasında ise başak ve balık burçları ilk sırada yer almaktadır. Yay burcu erkeği için aşk hayatı oldukça renklidir. Çekici ve sevmesi kolay bir burç olan yay burcu erkeği, kendine yeten bir burç olması ve özgürlüğüne düşkün olması nedeniyle genelde ilişkilerinde bu konuda sorunlar yaşamaktadır.

YAY BURCU ERKEĞİ NASIL KADINLA EVLENMELİ?

Ev hayatı yay burçları için çoğu zaman geçici bir barınma ortamıdır. Dünyayı keşfetmeden önce uğrayıp çantalarını hazırladıkları ve dinlendikleri bir alan olarak görülür. Çoğu yay erkeği kapalı kalmayı sevmez. Bu nedenle eşinin de benzer ilgi alanlarına ve karaktere sahip olması birlikte yeni maceralara atılma konusunda onları destekler.

Spor yapmayı, doğada olmayı ve eğlenmeyi seven kadınlar ile birlikte olmayı severler. Yay burcu erkeği özellikle kendine güvenen, eğlenceli ve fikir alışverişinde bulunabileceği kadınlardan bir hayli etkilenmektedir. Yay burcu erkeğinin ilgisini ise bu özelliklere sahip terazi, ikizler ve kova burçları her zaman çekmeyi başaran burçlar arasında gösterilmektedir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!