Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yay Kadınının Aşk Hayatı Nasıldır, Nasıl Aşk Yaşar? Aşk Uyumu

Yay kadını doğallığı ile bilinen ve etrafa neşe saçması ile tanınan bir burçtur ilişkilerinde her zaman enerji saçan ve ilişkinin gücünü yükselten bir tavrı vardır. Yaşadığı ilişkilere değer verir ve duygularını her zaman doruklarda yaşar.

Yay kadını doğallığı ile

Yay kadını ilişkilerinde eğlenceli taraftır karşısındaki insanı tatmin etmeyi ve ona sevdiğini göstermeyi tercih eder. Yay kadını ile yaşanılan duygusal ilişkiler genellikle ilişki çıkışlıdır. Macera dolu ve özgürlüğüne özen gösteren bir burç olduğu için yay kadını ile olan aşk hayatı zorlayıcı olabilir.

Aşk hayatında karşısındaki insanın kendisine özgür bırakmasını ama bir yandan da onu kıskandığını hissettirmesine bekler. Dolayısıyla hem değer görmek ister hem de bağımsızlığını korumaya devam etmek. Yer kadını ile kurulan doğru ve samimi iletişim, ilişkinin devam edebilmesi için de önemlidir.

Yay Kadını Nasıl Aşk Yaşar?

Yay kadını ilişkilerinde bağımsızlığa özen gösterir, bağımsız ve özgür olduğu müddetçe ilişkisinde mutlu olacaktır. Aynı zamanda etrafa neşe saçması ve her zaman enerjik olması da yay kadınının genel özellikleri arasında bulunur. Macerayı sevmesi, yeni deneyimler kazanmak istemesi ve bu sebeple de hayatında sürekli olarak bu amacı gütmesi ile bilinir.

Yay Kadını ile İlişki Zor Mu?

Yay kadını ile ilişki yaşamak çoğunlukla zor değildir. Bağımsızlığının, fikirlerinin ve hislerinin önemsendiğini hissettiği takdirde ilişki daha kolay olacaktır. Ancak onu sürekli kısıtlayan bir ilişki içerisinde mutlu olması mümkün değildir. Bu sebeple de ilişki gün geçtikçe zor bir hal alacaktır. Yeni deneyimlere açık olması partnerinin zorlanmasına neden olabilir. İlişkide, dürüstlükten yana olmasına karşın kendisi için çoğu zaman beyaz yalanlar söyleyebilir.

Yay Kadını Koç Erkeği ile Uyumlu Mu?

Yay kadını ve koç erkeği birbiri ile oldukça uyumlu bir ilişki içerisinde olacaklardır. Ancak bu ilişkide özgürlüğün kısıtlanmaması ve kıskançlık gibi negatif unsurların bulunmaması gerekir. Koç erkeği bir süre sonra yay kadınına iyice bağlandığı için kıskanmaya başlayabilir. Bu durum ise özgürlüğünü kısıtlamasına neden olabilir. Dolayısıyla ilişkinin uzun ömürlü ve mutlu olması isteniyor ise bir koç erkeğinin yay kadınını kısıtlaması önerilir.

Yay Kadını Hangi Burç ile İlişki Yaşayabilir?

Yay kadını eğlenceli doğal maceraperest ve bağımsız bir kadındır. Dolayısıyla partnerinden bu özelliklerini kısıtlaması beklenir. Aşk uyumuna bakıldığında ise ateş burçları ve hava burçları ile uyumlu bir ilişki yaşayacağı görülür. Ancak yay kadını kendisine kısıtlayacak karakteristik özelliklere sahip hiçbir erkeği hayatına almayacaktır.

Duyguları yüksek olduğu için birisi ile birlikte olsa da zaman içerisinde kısıtlandığını hissettiğinde o ilişkiyi bitiren taraf olacaktır. İlişkide yay kadınının beklentilerini ve hislerini iyi anlayan burç grupları arasında terazi erkeği, kova erkeği ve aslan erkeği yer alır.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!