Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yay Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Yay kadının ilişkilerinde her zaman saygıya dikkat eder. Eğlenceli bir karakteri vardır ve sosyalliği ile dikkat çeker. Evliliğinde de sosyal olan taraftadır

Yay kadının ilişkilerinde her

Yay kadını ilişkilerinde genellikle eğlenceli ve dışa dönük tavırlar sergiler. Sevgililik, evlilik, aile ve arkadaş ilişkilerinin tümünde eğlenceli bir kimliği vardır. Evliliğinin monotonlaşmasından çekinen yay kadını bu sebep ile ilişkinin daha heyecanlı, arzulu ve eğlenceli olması için emek verecektir. Ancak tek emek sarf eden taraf olmayı istemez. Partnerinden de onun kadar ilişkiye zaman ve çaba göstermesini ister. Yay kadını ile yaşanan ilişkiler hem kolay hem de oldukça rahattır. Kişi kendisini ilişkideyken rahat hisseder ve özellikle iletişim kurarken konforlu bir ortam sağlar.

Yay Kadını Hangi Burçlar ile Evlenebilir?

Yay kadını karakteristik özelliklerine bakıldığında bazı burçlar ile yüksek düzeyde anlaşır. Bu burçlar arasında ikizler, terazi yay ve balık erkekleri vardır. Yay kadını hem sevgisini rahat gösterebilen hem de duygularını dile getirmekten çekinmeyen bir kadındır.

Dolayısıyla duygusallığa ilişkisinde önem gösterir. Karşısındaki partnerinden de aynısını bekler. Bu nedenle de ilişkide kendisini daha rahat ifade eden borçlarıyla birlikte olduğundan daha uzun ömürlü ve mutlu bir birliktelik yaşar.

Yay Kadını ve İkizler Erkeğinin Evliliği Nasıl Olur?

Yay kadını ve ikizler erkeğinin ilişkisi hem romantik olacaktır hem de bir sürü eğlenceli faktör içerecektir. Yay kadını çoğunlukla ilişkilerinde eğlenceli tarafta yer alır. İlişkinin monoton ulaşmasından çekinir. Bu sebeple de genellikle yeni deneyimler hazırlar. Yay kadını kadar enerjik olan ve aynı zamanda anlayışlı tavırlar sergileyen ikizler erkeği, onun için uygun bir burçtur. Birlikte hem enerjileri yüksek bir çift olacak hem de keyifli bir evlilik yaşayacaklardır.

Yay Kadını ve Terazi Erkeğinin Evliliği Nasıl Olur?

Yay kadını ve terazi erkeği dengeli bir ilişki kurar. Özellikle terazi erkeğinin düşünceli yapısı yay kadınının hoşuna gider. Bu sebeple de çoğunlukla ilişkilerinde dengeyi ve derinliği aradığında terazi erkeğini bulur. Terazi burçları karşısındaki kişiye güvenmek ister. Bu sebeple de yay burcu terazi erkeğine güven verdikten sonra ilişkileri seviye atlayacaktır.

Yay Kadını ve Yay Erkeğinin Evliliği Nasıl Olur?

Yay kadını ve yay erkeği genellikle iyi anlaşır beklentileri ve hayata bakış açıları hemen hemen aynıdır. Ancak ikisi de özgürlüğüne özen gösterdiği için partnerlerinden de bunu beklerler. Bazı zamanlarda ikisinin de yüksek düzeyde özgür olması ve kendi isteklerine yönelmesi ilişkilerinde sorunlara neden olabilir.

Yay Kadını ve Balık Erkeğinin Evliliği Nasıl Olur?

Yay kadını ve balık erkeği tutkulu bir ilişki yaşayacaktır. Balık erkeğinin empatiye özen göstermesi ve karşısındaki kişiyi dinleme yeteneğinin olması nedeniyle yay kadını ile iyi anlaşacağı düşünülür. Aynı zamanda ikisinin sen uyumu da yüksektir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!