Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yay Kadınının Hoşlandığı Erkek Tipi Nasıldır?

Hamaratlığı ile bilinen yay kadını, güler yüzlü yapısıyla erkekleri etkiler. Peki, yay kadını nasıl erkeklerden hoşlanır? Eğer bu özellikler sizde varsa onunla mutlu bir beraberlik yaşayabilirsiniz.

Hamaratlığı ile bilinen yay

Yay kadını, hayatında pratik adımlar atar ve tüm işlerini kolay bir şekilde halleder. Her zaman güler yüzlü yapısıyla dikkat çeker. Aynı zamanda heyecana da önem verir. Sıradanlaşmadan sürekli maceralı bir hayat yaşamak, ona hitap eder. Zeki ve son derece entelektüel bir yapıda olan yay kadınının elbette olumsuz özellikleri de vardır.

Yay kadınının olumsuz özelliklerinden biri bazen dengesiz davranmasıdır. Heyecanlı hareket ederek bazı zamanlarda pot kırabilir. Baskıya gelememesi de onun olumsuz bir özelliğidir. Bu nedenle girdiği bir ortamda hemen sıkılmaya ve şikâyet etmeye başlayabilir. Eğer yay kadını ile beraber olmak istiyorsanız pek çok detaya dikkat etmelisiniz.

Esprili Erkeklerden Hoşlanır

Yay kadını, esprili erkeklerden hoşlanır. Onun gönlünü kazanmak için canının sıkkın olduğu zamanlarda espriler yapabilirsiniz. Esprileriniz hem onu güldürür hem de can sıkıntısını giderir. Böylece kendisine değer verdiğinizi anlar ve ileriye dönük bir ilişki için size daha sıcak bakar.

Hemen Ciddi Konulara Girmeyin

Yay kadınları üzerinde baskı hissedince hemen oradan uzaklaşır. Kendilerini baskı altında hissetmelerine neden olacak davranışlardan kaçınmalısınız. Hemen aileyle tanıştırma, evlenme gibi planlar yaparsanız sizden uzaklaşır.

Ciddi konulara girmeden olayları biraz akışına bırakmakta fayda var. Bu sayede yay kadını sizden sıkılmadan ilişkiye devam eder. Zamanı geldiğinde işlerin ciddileşmesi yönündeki arzusunu size belli eder.

Yeniliklerden Vazgeçmeyin

Yay kadınları, rutin bir hayat yaşamayı sevmez. Onlara her zaman yeni sürprizler yapmanızda fayda vardır. Ekstrem sporlar, bilinmedik şehirlere yapılan yolculuklar; onları cezbeder. Aynı zamanda sürpriz bir akşam yemeği de hoşlarına gider. Konserler, sinemalar ve tiyatrolar da onları mutlu edecek organizasyonlar arasındadır.

Her An Yanında Olduğunuzu Belli Edin

Yay kadını, sevdiği erkeğin duygularını anlamasını ister. Onun en zor zamanlarında halinden anlamaya çalışmalı ve yol göstermelisiniz. Fikirlerinizle ona destek olmanız, her zaman hoşuna gider. Yay kadını, kendisine değer veren biriyle geleceğe bakma noktasında daha istekli olur.

Romantizmi Elden Bırakmayın

Yay kadını için romantizm çok önemlidir. Onunla baş başa kalmak için evinizde yemek hazırlayabilirsiniz. Alacağınız ufak tefek hediyeler de onu mutlu etmeye yeter. Böylece her an düşünüldüğünü ve önemsendiğini hisseder.

Her Zaman Samimi Olun

Yay kadını, yapmacık hareketlerden hoşlanmaz. Onunla ilişkinizde her zaman samimi hareket etmelisiniz. İçinizden geldiği gibi davranırsanız duygularını daha kolay açar.

İyi Bir Arkadaş Olun

Yay kadını beraber olduğu erkeğin kendisiyle iyi bir arkadaş olmasını ister. Flört aşamasında arkadaşlığınızı derinleştirmenizde fayda vardır. Böylece onun size bağlanmasını daha kolay bir biçimde sağlayabilirsiniz.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!