YAZ DİZİSİ SEVENLERE KÖTÜ HABER GELDİ: Flaş Karar Verildi! Yaz Dizileri Neden Yok Belli Oldu! Yaz Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Yaz aylarına girişle birlikte diziler tek te sezon finali yaptı. En son Arka Sokaklar dizisi ekrana ufak bir mola verdi. Geçmiş dönemlerde yaz aylarında yayınlanan Türk dizileri bu yaz yayına girmedi. Çok sayıda izleyici yaz dizileri neden yok sorusuna yanıt aradı. Peki, yaz dizileri ne zaman başlayacak? İşte yanıtı..

YAZ DİZİSİ SEVENLERE KÖTÜ HABER GELDİ: Flaş Karar Verildi! Yaz Dizileri Neden Yok Belli Oldu! Yaz Dizileri Ne Zaman Başlayacak?

Türk halkının severek takip ettiği yaz dizileri 2024 başlama tarihi merak konusu oldu. ATV, TRT, Kanal D, Show TV, Now TV, Star TV kanallarında yayınlanan birbirinden farklı Türk dizisi yaz aylarının gelmesiyle mola verdi. Yaz tatiline başlayan yapım ekipleri yaz aylarına özel yeni projeler için hazırlandı. Haziran ayının bitmesine sayılı gün kala tüm gözler yaz dizilerine çevrildi. Peki, yaz dizileri neden yok? Yaz dizileri ne zaman başlayacak? İşte merak edilenler..

YAZ DİZİLERİ NEDEN YOK?

Her yıl yaz aylarında ekrana gelen yaz dizileri bu yıl başlamadı. ARC Film ve D Media gibi önde gelen yapım şirketleri yaz sezonu projelerinden maliyet hesapları nedeniyle vazgeçmek zorunda kaldı. Yüksek maliyetler ile hikayelerinin beklenen şekilde işlenememesi bu sezon yazlık dizi projeleri iptal edildi. Yeni bir gelişme olmazsa 2024 yaz aylarında yaz dizileri ekrana gelmeyecek. Türk dizi tarihinde önemli bir karar olan yaz dizilerinin yayınlanmaması kararı değişirse haberimizi güncelleyeceğiz.

EN SEVİLEN YAZ DİZİLERİ

Erkenci Kuş

Kiraz Mevsimi

Kiralık Aşk

Sen Çal Kapımı

Gelsin Hayat Bildiği Gibi

Aşk Mantık İntikam

Kaynak: Şermin Temur