Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yaz sezonu kapanıyor! Bu Pazar son

Yaz sıcaklıkları yeni haftayla birlikte Kocaeli’yi terk edecek. Hafta sonunda 33 dereceye ulaşacak sıcaklıklar, pazartesiden itibaren hızla düşüşe geçecek.

Yaz sıcaklıkları yeni haftayla

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre, Marmara Bölgesi yeni hafta itibarıyla soğuk ve yağışlı hava sisteminin etkisi altına girecek. Pazartesi günü sıcaklıklar hızla düşecek ve beraberinde yağışlar da gelecek.

HAFTA SONU SICAK GEÇECEK

Tahminlere göre, Kocaeli genelinde cuma ve cumartesi günleri puslu bir hava bekleniyor. Pazar günü ise parçalı bulutlu bir gökyüzüyle yazın son günlerini yaşayacağız. Deniz sezonuna veda edeceğimiz hafta sonunda sıcaklıklar 31 ile 33 derece arasında değişecek.

İKİ GÜNDE 12 DERECE DÜŞÜŞ

Pazartesi günü sıcaklıklar hızlı bir şekilde 23 dereceye, salı günü ise 19 dereceye inecek. Geceleri ise sıcaklıkların 17 dereceye kadar düşmesi bekleniyor. Hafta başından itibaren Kocaeli genelinde sağanak yağış etkili olacak.

PAZAR DENİZ, PAZARTESİ MONT ZAMANI

Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, “Marmara ve İstanbul’da pazar günü yazı, pazartesi günü ise kışı yaşayacağız. Pazar günü denize girin, pazartesi montunuzu giyin. Marmara’da bazı şehirlerde pazar-pazartesi arasında sıcaklık farkı 12-13 dereceyi bulabilir. Dikkatli olun!” ifadelerini kullandı.

 

 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Atina'da ev tutan çift yeni
Sıradaki Haber Ebru Şahin ve Cedi Osman taşındı! işte yeni evleri…