Bebeklere göz diktiler kansızlar

Berkan Aslan

Berkan Aslan

Tüm Yazıları

Dünya nereye evriliyor, insanlık nereye gidiyor. Hadi anlıyorum kötü insanlar, daha çok kazanma hırsıyla dolu bir çok kişinin ego savaşına dönmüş durumda, peki yeni doğan bebeklerden ne istiyorsunuz. Hiç mi inancınız yok, hiç mi Allah’ınız yok. Şeref yoksunları, karaktersiz ruh hastaları sizi.


Yeni bir çete deşifre oldu. Çetenin ismi ‘YENİ DOĞAN ÇETESİ’. Geçtiğimiz gün bir savcıyı tehdit ederken gizli kamereyla olayı ortaya çıkaran savcının cesaretli davranışı ile devleti yaklaşık şu ana kadar 1 Milyar Türk Lirası dolandıran çete yakayı ele verdi.

İstanbul başta olmak üzere bir çok şehirde yenidoğan bebekleri, YENİ DOĞAN ÜNİTELERİNDE gereksiz yere yatırarak bugüne kadar 12 bebeğin ölümüne neden olan hastane çetesi üyeleri, yakayı ele verince soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısını tehdit ederek aileni ve seni yakından takip ediyoruz, senin attığın adımdan , whatsapp durumundan, her şeyinden haberimiz var.. İçerdeki adamın arkadaşları yurt dışında suikast yapan insanlar, içerdeki adamı hemen çıkar. Bu adamlar kurşuna kafa atan adamlar, amaçları savcı beye ve sevdiklerine acık çektirmek olan kişiler.

Bu gizli şantaj videolarının ortaya çıkmasının ardından çetenin 5 üyesi tutuklanmış 3 şüpheli ise adli kontrol şartıyla suç ceza hakimliğine sevk edilmiştir.


Ülke bu kadar sahipsiz bu kadar mafyamatiklerin cirit attığı bir ülke olmuş ki, Cumhuriyet Savcısının odasını basıp tehdit ederek cezaevine giren birisinin çıkarılmasını talep ediyorlar. Nasıl bir rahatlıktır bu , kimlere güveniyorsunuz da bu derece rahat bir şekilde elinizi kolunuzu sallayarak güzelim ülkemizde rahatça gezebiliyorsunuz.


12 bebeğin dışında başka hangi bebeklerin ölümüne sebep oldunuz çok merak ediyorum. Özel hastanelere alınan bebekler, burada gereksiz yere yatırılıp devletten kaldığı her bir gün için onbinlerce Türk Lirası ödenek alıp, ekip içerisinde pay ediliyor. Ayrıca özel hastane sahipleri, doktorlar, hemşiler, 112 acil ambulans şoförüne kadar bir çok kişinin içerisinde olduğu bu çete devletin kasasının nasıl boşaltıldığını gün yüzüne çıkarttı.


Ayrıca yeni doğan ünitesinde tutulan bebeklere gereksiz yere pahalı ilaçları kullanılmış gibi göstererek , Sgk ‘ dan ekstra ödenek alarak devlet zarara uğratıldı.

Bundan sonraki süreçte Sağlık Bakanlığının tüm birimleri, ve hesapları tek tek kontrol edilecek. Bakalım daha nelerle hangi usulsüzlüklerle karşılaşacağız.

ALLAH HEPİMİZİN KARŞISINA DÜZGÜN İNSANLAR ÇIKARSIN.

Berkan Aslan köşe yazısı