Sevgilisinin eski sevgililerini gözaltına aldıran savcı!

Berkan Aslan

Berkan Aslan

Tüm Yazıları

Bir sevgili düşünün, mesleği başsavcı, yani devletin belirlediği kanunlar çerçevesinde hak,hukuk ve adalet üçgeninde kararlar alıp, yine kararlar verebilecek yetkiye sahip bir kişi.

İddialara göre, Zonguldak’ta Savcı olarak görev yapan bir kişi, kendi adına sosyal medya hesabı açtığı gerekçesiyle 5 kişiyi gözaltına aldırıyor. Bu 5 kişinin ortak özelliği ise Savcı Beyin sevgilisinin eski sevgilileri olması.

Evet yanlış duymadınız, sevgilisinin eski sevgilileri olan 5 kişiyle ilgili iddiada bulunup gözaltına aldırdı. Gözaltına alınan kişilerin cep telefon ve bilgisayarlarında yapılan incelemede her hangi bir suç unsuruna rastlanılmadı.

Gözaltına alınan kişiler arasında avukat ve askerlerinde olduğu öğrenildi. Başsavcının kıskançlık nedeniyle ‘KEYFİ SORUŞTURMA’ yürüttüğü ileri sürüldü. Konuyla ilgili kendisine yöneltilen soruya ise, bu konuda açıklama yapamam, il başsavcımız konuyu yakından takip ediyor, kendisi açıklama yapabilir, diye konuştu.

Eğer gerçektende iddialar doğru ise, başsavcının görevden alınıp, daha önce yürüttüğü tüm dosyaların incelenmesi gerekir.

Ülkeyi kimlere emanet ediyoruz, keyfi nasıl böyle bir gözaltı uygulayabilirsin. İnsanları nasıl zan altında bırakabilirsin. O zaman askerimiz ve polisimizde esnafa çöksün , belediye başkanları ve valilerde illegal işlere imzalar atsın.

Adalet Mülkün Temelidir. Adaletin eksik kaldığı bir sistemde çöküş kaçınılmazdır. Cumhuriyet Başsavcılığını göreve davet ediyoruz. Bizler işini hakkıyla namusuyla yapan bürokratlar görmek istiyoruz.

Berkan Aslan Gündem köşe yazısı