Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

2024 kova yeni ayı

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Etkilerini 3-4 Şubat itibariye almaya başlayacağımız, 20 sine kadar sürecek olan yeniayla, sosyal çevreniz, kariyer getirilerinizle ilgili yeni gündemler olabilir. Yeni gruplar, yeni sosyal çevre içerisine girebilir, topluluk, dernek, vakıf gibi yerlere üye olabilirsiniz. Arkadaşlarınızın bazılarıyla yollarınızı ayırmak isteyebilir, görüşmediğiniz arkadaşlarınızla tekrar görüşmeye başlayabilirsiniz. Sosyal medya, e ticaret, grup ve toplulukları ilgilendiren yeni bir iş, girişim ve proje konusunda fırsatlarla karşılaşabilirsiniz. Kariyere bağlı ekstra gelirlerinizde artışlar olabilir, miras, nafaka tazminat konularında beklediğiniz para gelebilir. Gelirlerinizin ve harcamalarınızın arttığı bir süreç. Bu süreçte bazıları geçmişteki ilişkilerini şifalandırırken bazıları da sosyal çevreleri aracılığıyla yeni bir ilişkiye başlayabilirler.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Yazının Devamı

2024 Şubat ayı burç yorumları

Şubat ayı yeniliklere değişimlere açık enerjilerin olduğu daha çok sosyalleştiğimiz toplum yararına hareketlerde bulunduğumuz bir ay olabilir. Kalabalıklar içerisinde yerimizi alabiliriz. İsyan enerjisinin de yoğun olduğu bir ay.

Ayın içinde önemli geçiş ve hareketleri yorumlamak gerekirse 2 şubatta Merkür Neptün olumlu etkileşimi bir gün öncesi ve sonrası da dahil olmak üzere sezgilerimizin yoğunlaştığı, hayal gücümüzün geliştiği, artistik ve sanatsal yaratıcılık gerektiren işlerin parladığı ve kullanılabileceği bir süreç olacaktır. Hayallerimizi dile dökebilir, bu yönde kararlar alabiliriz. Ayrıca romantik sözler duyabilir, teklifler alabiliriz

5 Şubat’ta Merkür kova burcuna geçiyor, zihinsel faaliyetlerimizi düşünce ve kararlarımızı temsil eden Merkür’ün kova geçişi daha empatik olmamızı, radikal sıra dışı fikirler üretmeyi, toplumsal konular üzerinde yoğunlaşmayı, bilim, teknik konularına yönelmeyi, sosyalleşmeyi gruplar içerisinde aktif olmayı temsil eder. Reform niteliğinde kararlar alabilir, zaman zaman isyan ettiğiniz noktaya da gelebilirsiniz. Kararlarımızda sabit ve inatçı olabiliriz. Bu dönemde bilim teknik dijital mecralar icatlar buluşlar uzay isyanlar bu konularda haberler duyabiliriz.

Yazının Devamı

25 Ocak Aslan dolunayı

25 Ocak 2024'de Aslan burcunun 5 derecesinde bir dolunay gerçekleşecek. Bu Dolunay Aslan, Boğa, Akrep, Kova burçları, bu burçların 1-10 derecesinde gezegenleri olanları daha çok etkileyecek. Dolunayın etkilerini 20 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında alacağız. Aslan burcunda olması sebebiyle bireysel anlamda ön planda olmak istediğimiz, ego, kibir gibi duygularımızın tetikleneceği olay ve gündemler deneyimleyebiliriz. Her birimizin sahnede olmak, alkış almak istediği bir süreç. Aslan burcu yaratıcı faaliyetler, spor, eğlence hayatı, spekülatif yatırımlar, çocuklar, göz önündeki kişiler, liderler, yöneticiler, ünlüler, hobilerimizle alakalıdır. Dolayısıyla dolunayla bu konular gündemimize gelecektir. Dolunay Zodyak’ın 11. Evinde gerçekleşiyor, topluluklar, gruplar, toplumsal olaylar, dernekler vakıflar sivil toplum örgütleri arkadaşlarımız temaları da ön planda olacaktır. İdeallerimiz doğrultusunda harekete geçmek isteyebiliriz. Yükselende Başak burcu var ve yöneticisi Mars gezegeniyle kavuşumda ayrıca, an Haritasında 5. Ev vurgusu çok fazla dolayısıyla aşk, yaratıcı yeteneklerimiz, sportif faaliyetlerimiz, spekülatif kazançlarımız, konularında daha aktif ve belirli tamamlanmalar yaşadığımız süreçler yaşayabiliriz. İkili ilişkilerde ego ve kendi isteklerimiz ön planda, Venüs’ün Oğlak burcunda olması sebebiyle de bir çok kişi ilişkilerde ciddi adımlar atmak isteyecektir. İlişkisi olmayanlar biraz daha realist, mantık odaklı ilişkilere çekilecektir.

Dünya ve Türkiye genelinde liderler sanatçılar, sahne önündeki kişiler, borsa, altın, yöneticiler, çocuklar, spor, eğlence sektörü vb konular ön planda olacaktır. Dolunayın Plüton karşıtlığı, bu alanlarda krizler yıkımlar yeniden yapılanmalar getirebilir. Liderler ve göz önündeki kişilerin güç savaşları, nefret söylemleri, haklarında bilinmeyen sırları, ifşalar, sağlık konuları, suikast teşebbüslerini konuşabiliriz. Ekonomik anlamda iniş çıkışlar, salgın hastalıklar, çocuklarla ilgili olaylar, ifşalar, dünya genelindeki ünlüler ve hayatları, kitleleri etkileyen deprem, yangın, patlama haberleri duyabiliriz. Özellikle Dünya genelinde çocuklarla ilgili skandal olaylar, ifşalar gündeme gelebilir. Kalp damar, damar yolları, diz, diş , kemik, cilt hastalıkları, ateşli salgın hastalıklar söz konusu olabilir. Türkiye haritası 2. ve 8. Evlerden tetikleniyor ekonomi, bankalar, faizler, vergiler, kredi kartları, kredilerle ilgili gündemler, sağlık sektörü, inşaat sektörüyle ilgili gündemler ve tamamlanmalar.

gıda fiyatlarındaki artışları konuşabiliriz.

Yazının Devamı

15 Ocak haftası burç yorumları

Kariyer odaklı olduğunuz, iş ilişkilerinizin planlama ve eğitimlerin arttığı bir süreç olabilir. Hafta başında bir eğitim, bir sınav süreciniz tamamlanabilir, yarım bıraktığınız bir eğitime başlayabilirsiniz. Hukuksal süreçlerinizde tamamlanmalar olabilir, seyahat edebilirsiniz, misafiriniz gelebilir. Uzaklardan, sosyal medyadan biri hayatınıza girmek isteyebilir. Eski sevgili dönebilir. Kariyerinizde hayallerinizi gerçekleştirme yolunda adımlar atabilirsiniz. Terfi yeni anlaşma sözleşmeler söz konusu olabilir. Hafta ortası kaza, yaralanma, enfeksiyonlara açıksınız. Maddi yönden gelirlerinizle ilgili artışlar ve olumlu süreçler var. Hafta sonuna doğru seyahat, eğitim planlarınızda aksamalar, net olmayan durumlar gelişebilir. Hukuksal bir sürecinizle ilgili beklentiniz gerçekleşmeyebilir. Kariyerde gücünüzü gösterdiğiniz, hırslı, azimli buna bağlı gelirlerinizin arttığı bir hafta olabilir. Özellikle hafta sonu itibariyle daha çok sosyalleştiğiniz grup çalışmaları içerisinde olduğunuz, keyifli bir dönem başlıyor.

Boğa

Haftaya ödemeler krediler ekstra gelirler alacak verecek gündemleriyle başlayabilirsiniz. Eski sevgilinizle tekrar görüşebilirsiniz. Beklenmedik ödemeler çıkabilir, kredi kartınızla ilgili sorunlar yaşayabilirsiniz. Odağınız yurtdışı, pasaport, vize, radyo televizyon sosyal mecralarla ilgili olabilir. Hukuksal bir süreciniz tamamlanabilir pasaport vize onayı alabilirsiniz. Kariyerinizle ilgili Bir eğitime başlayabilir, seyahat edebilirsiniz. Hafta ortası sağlık sorunları hastane gündemleriniz olabilir. Hafta sonuna doğru ilişkiler ve maddi konularda net olmayan durumlar canınızı sıkabilir. Hafta sonu itibariyle daha çok kariyer odaklı olduğunuz kariyerinizde değişimlerin olduğu, kendinizi gösterdiğiniz, parladığınız bir sürece giriyorsunuz

Yazının Devamı

7 Ocak haftası burç yorumları

11 Ocak oğlak burcunun 20 derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Yeni aylar yeni başlangıç ve oluşumları temsil ederler. Oğlak burcu öncü bir burç olduğu İçin Koç, Terazi, Yengeç, Oğlak burçları ve bu burçların 15-25 derece arasında gezegenleri olanları daha çok etkileyecektir. Etkilerini 6-7 Ocak itibariyle almaya başlayıp, Ocak sonuna kadar gündemlerimiz devam edecektir. Bu Yeniay Oğlak burcunda gerçekleşecek Oğlak burcu sorumluluklarımız, planlarımız, İş dünyası, kariyer, eski yapılar ticari yapılar, kamu kurum ve kuruluşları, ekonomi, büyük şirketler, sistem kurmakla alakalıdır. Yeni ay 8. Ev de gerçekleşecek dolayısıyla o evin temsil ettiği miras, nafaka, tazminat, ekstra gelirler, ortaklı ticaret, eş geliri, krediler, borçlar, vergiler, ameliyat ve operasyonlar gibi konuları da karşımıza çıkaracaktır. 8. Evde Oğlak burcunda ve ay düğümleriyle t kare dediğimiz zorlu bir etkileşimde olacak yeni ay haritasında yükselende ikizler burcu ve şans noktası var. Yükselen ve şans noktasında Aldebaran dediğimiz özel bir sabit yıldız var. Aldebaran sabit yıldızı ticaret, iletişim, medya, radyo, televizyon, şan, şöhretle alakalı bir yıldız. Aldebaran sabit yıldızı ayrıca dürüstlüğün sınanmasıyla da ilgilidir. Dolayısıyla bu Yeniay bazılarına ticaret, eğitim, şan, şöhret konusunda fırsatlar ve başlangıçlar getirirken, bazıları içinde ticaret, şan, şöhret konularında büyük sınavlar verdirecek, dürüst olanların ödüllerini aldığı, dürüst olmayanların rezaletlerini izlediğimiz bir süreç olacaktır.

Dünya genelinde ve bireyselde ticari ortaklıklar, ticaret, iletişim, medya, sosyal mecralar, bu konularda yenilikler, düzenlemeler, yeni oluşumlar, borsa ekonomi bankalar, kamu kurum kuruluşları ilgili düzenlemeler söz konusu olabilir. Yönetimler, hükümetler, yöneticiler katı, sıkı, sert kurallar koyabilir. Yeni ekonomik açılımlar, paketler söz konusu olabilir.

Her birimiz sorumluluklarımızın bilincinde, kariyer odaklı kararlar aldığımız, alacak verecek hesaplarını ve gelecek planlamaları yaptığımız bir süreçte olabiliriz. Bazıları ilişkilerinde ileriye dönük kararlar alırken bazıları da iyi gitmeyen evlilikler ve ortaklıklar sonlandırabilir.

Yazının Devamı

Yengeç dolunayı ve burçlara etkileri

Koç ve Yükselen Koç:

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar etkilerini Pazartesi günü itibariyle yoğun olarak hissetmeye başlayacağımız dolunay, ev yuva aile konularını temsil eden alanda, ev eşyalarınızı yenileyebilir, aile üyelerini ziyaret edebilirsiniz. Uzaktan misafiriniz gelebilir, gayrimenkul alım satımı yapabilirsiniz. Kariyer, toplum önü statünüz konularında fırsatlarla karşılaşacağınız, kendinizi gösterme imkanı bulacağınız bir süreç, maddi konularda da oldukça şanslısınız. Aynı oranda beklenmedik harcamalarınızda çıkabilir. Seyahat, eğitim, hukuksal konular, dış ticaret konularında kararlarınızda dikkatli olmanızda fayda var. Dolunayda Merkür Neptün karesi yalanlar, kandırılmalar ve dolandırılmalara açık enerjiler var, sosyal medya dolandırıcılarına ekstra dikkat edin. Bir seyahat bir eğitim planınız ertelenebilir, bir sorun yaşayabilirsiniz. Ekstra gelirler, miras, nafaka, ek gelirler, eş geliri konularında olumlu gelişmeler var. İdeal hayalini kurduğunuz aşkı bulabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar:

Yazının Devamı

18 Aralık haftası burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Haftaya depresif sıkılmış hissederek başlayabilirsiniz, hastane gündemleriniz olabilir. Hafta başı kariyerde beklediğin terfi, zam gündemlerin olabilir. Maddi konularla ilgili şanslı, hafta ortası ödemelerin olabilir, harcamalarını abartabilirsin. Hafta ortası kariyerde iş hayatında gerilimler, üstlerle tartışmalar yaşanabilir, evrak, mail, yazışmalarda problemler olabilir. Aile içinde tartışmalar olabilir. İlişkilerde problemler, aşırı şüphe kaynaklı sorunlar, ödemeyi unuttuğun bir borç karşına çıkabilir. Hafta ortası itibariyle bir ay boyunca daha çok kariyer odaklı olduğun, yeni görev terfi aldığın kariyerinde parladığın bir süreç başlıyor. Eski iş yerinden, eski başvurularından dönüşler olabilir. Kariyer kaynaklı eğitim ve seyahatlerin olabilir. Hukuksal bir sürecin tamamlanabilir. Bir eğitime başlayabilir yada sonlandırabilirsin.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Yazının Devamı

2024 yılı bakış ve burçlar

Merhaba Sevgili okurlar, zor bir yılı geride bıraktığımız bugünlerde her birimiz yeni umutlarla ve beklentilerle 2024 yılını karşılamaya hazırlanırken, bireysel ve kollektif anlamda neleri yaşayacağımızı merak ettiğimiz süreçlerdeyiz. Yeni yıla özel bu sayı için 2024 yılını ve burçlara etkilerini inceledim. Astroloji gezegen enerjilerinin, canlı cansız varlıklar üzerinde yapmış olduğu etkileşimleri inceleyen bir ilimdir. Bu inceleme sürecinde astronomi bilimini ve tarihi kullanır. Gezegenleri döngüsel durumları, bizlere yaşanmış olayların benzer türevlerini getirir. Bu açıdan baktığımızda 2005,2006 yıllarında Dünyada, Türkiye’de ve bireysel anlamda yaşadıklarımız 2024 yılına bir ışık tutacaktır.

2024 yılında önemli iki gezegen geçişi, yani burç değiştirmesi söz konusu olacak. Bunlardan biri jenerasyon gezegeni olan Plüton, Kova burcuna geçecek ilk geçişini 2023 yılında yaptı ve sonra tekrar Oğlak burcunda retroya geçti. Plüton Oğlak burcundaki hareketini 20 Ocak’ta tamamlayarak Kova burcuna geçecek ve Mayıs ve Ekim aylarında tekrar retrolar yapacaktır. Plüton astrolojide gücü, değişim ve dönüşümleri temsil eder bu öyle bir dönüşümdür ki önce yıkar, sonrasında tekrar yapılandırır. 18-24 yıl bir burçta kalan Plüton Oğlak burcunda hareket ederken, hiyerarşik düzen ve geleneksel yapıları destekledi, Plüton hümanist ve insancıl bir burç olan Kovaya geçecek, dolayısıyla bildiğimiz bütün ezberleri bozacak. İnsanı ve eşitliği merkeze koyacak. Kova burcu yenilikler, teknoloji, elektrik, elektronik, kitleler, reformları temsil eder. Plüton Kovaya geçişiyle birlikte dünya çapında insanlık yararına birçok buluş, yenilikler ve atılımlar gerçekleşecektir. Zorlu açılarında kitlesel ayaklanmalar ve yıkımlar da verebilir. Şubat, Mart aylarında teknoloji, bilim, sağlık alanlarında bir takım yeni gelişmelerin haberlerini duyabiliriz. Ayrıca cinsel özgürlük, kanser konularını tedavilerini konuşabiliriz. Mayıs ortası para, maddi kaynaklar, yatırımlar, hukuksal konular, eğitim, ticaret alanlarında yenilikler ve dönüşümler söz konusu olabilir. Ekim Kasım aylarında topraklar, sınırlar ve güç savaşlarıyla ilgili gündemler verebilir.

2024 yılında burç değiştirecek gezegenlerden biri de Jüpiter.. Jüpiter astrolojide şansın ve bolluğun gezegenidir. Bulunduğu yeri büyütür ve genişletir. Jüpiter 26 Mayıs 2024 de İkizler burcuna geçiyor.

Yazının Devamı

Koç ve Yükselen Koçlar

Hafta başında çalışma ortamın kariyer hayatınla ilgili bir takım zorluklarla karşılaşabilir, çalışma ortamında izole olmak isteyebilir, iş arkadaşlarına mesafeli davranabilirsiniz. Kimileri sağlık konuları sebebiyle hastane, rutin kontrol gündemleri olabilir. Maddi imkanların ve gelirlerinde, iş temponda artış olabilir. Yeni bir işe başlayabilirsiniz. Venüs’ün Akrep burcu geçişiyle 29 Aralığa kadar miras, nafaka, ekstra gelirler, kredi, vergiler konusunda gündemleriniz olabilir. Kadın hastalıkları, güzellik estetik, çocuk konularında tedavi gündemleriyle ilgilenebilirsiniz. Ortaklı ticari girişimleriniz olabilir. Hafta ortası kariyer konusunda ve gelirleriniz konusunda güzel gelişmeler olabilir. Hukuksal konular, eğitim, seyahat, yurtdışı bağlantılı işler, sosyal medya, yayıncılık konularında hedeflerinizde olumlu gelişmeler yeni başlangıçlar olabilir. Hafta sonu harcamalar, ödemeler, ortaklı gelirler, ilişkileriniz ve sağlığınız konusunda dikkatli olmanız gerekir, ilişkilerde şüphe, kıskançlık kaynaklı problemlerle yaşayabilirsiniz.

Boğa ve Yükselen Boğalar

Sevgili Boğalar haftaya aşk ilişkiler, hobiler, çocuklarınız, spekülatif kazançlarınızla ilgili gündemlerle başlayabilirsiniz. Flörtünüzle ilişkiniz konusunda sorumluluk alarak daha ciddi bir sürece geçebilirsiniz. Çocuklarınızın ileriye dönük eğitim hayatları ve diğer sorumluluklarıyla ilgili kararlar alabilirsiniz. Bir hobinizle ilgili eğitime başlayabilirsiniz ya da bunun kararını alabilirsiniz. Evlilik, ortaklık konularında sorumluluklar almak isteyebilir, anlaşma sözleşmelerinizi yenileyebilirsiniz. İkinci çocuk sahibi olmak isteyenler olabilir. Hafta ortası bir sağlık probleminizle ilgili operasyon ve şifalanmalar olabilir. Ekstra gelirler, kredi, miras, tazminat konularında beklediğiniz süreçler olumlu sonuçlanabilir. Yarım bıraktığınız bir eğitimi tamamlayabilir, yurtdışı, hukuksal konular, sosyal medya konularında daha önce kaçırdığınız fırsatları yakalayabilirsiniz. Hafta sonu ilişkiler, maddi konularda sorunlar yaşanabilir, açık düşmanlarınızla gerilimler meydan okumalar artabilir

Yazının Devamı

İkizler Dolunayı 27 Kasım

27 Kasım İstanbul saatiyle 12:16 da ikizler burcunun 4 derecesinde bir dolunay deneyimleyeceğiz.

Yeni ay ve dolunay etkilerini 4-5 gün önceden, 10gün sonrasına kadar görmeye devam ederiz. Dolunay ikizler burcunda dolayısıyla değişken burçlar olan İkizler, Başak, Yay, Balık burçları ve bu burçların 1-10 derece ağırlığında gezegen yerleşimleri olanları daha fazla etkileyecektir. İkizler burcunda olması ve dördüncü evde gerçekleşmesi sebebiyle iletişim, eğitim, kısa seyahatler, ticaret, kardeşlerimiz, yakın çevremiz, teknoloji, sosyal medya, evimiz, ailemiz, yaşadığımız yer konularını gündemimize taşıyacaktır. Her birimiz tıpkı ikizler gibi kararlarımızda ikilikler arasında kalabilir, kararsız olabiliriz. Dolunay ay yöneticisi Merkür Yay burcunda çok sevmediği bir burçta bir de Neptün’e karesi var. Aldığımız kararlarda yanılabilir, net olmayan zorlayıcı durumlarla karşılaşabiliriz. Bu süreçte dedikodular, ifşalar, iftiralar, hırsızlıklar söz konusu olabilir. Kandırılma, dolandırılma, aldatılmalara açık enerjiler var. Alışverişleriniz özellikle sosyal platformlardan yaptığınız alışverişlere dikkat etmenizi tavsiye ederim. Bu görünüm bazı gördüğümüz duyduğumuz şeylerin aslında öyle olmadığını da gösterir, iyice araştırmadan gördüğünüz duyduğunuz bir şeyle karar verirseniz yanılabilirsiniz dolunay öncesi ve sonrası bir hafta karar almamaya dikkat edin. Ayrıca Merkür’ün ay düğümleri imza, anlaşma, sözleşme, eğitim, araç alım satımı, seyahat, yaşam alanlarımızı değiştirme gündemlerini karşımıza çıkaracaktır. Yükselen de kova burcu var kova özgürlük ihtiyacımızı, gruplar içinde olmayı, sosyal platformları, teknolojiyi, bilimi, temsil eder. Bu süreçte her birimiz özgürlük ihtiyacı içerisinde biraz isyankar olabiliriz. Yaşadığımız olayların içerinde başka olaylar olduğunu gerçeğin görünenden farklı olduğunu görebiliriz. Her ne yaşanırsa yaşansın zorluk ve engelleri aşarak gücümüzü ortaya koyma, isteklerimize zorluklarla da olsa ulaşma şansımız olacak. İlişkilerde ani beklenmedik durumların olduğu, bazı sırların ve yalanların ortaya çıktığına şahit olabiliriz. İlişkiler, evlilikler, ortaklıklar, anlaşmalar, sözleşmelerde ani beklenmedik sonlanmalar yaşanabilir. Hedeflerimiz, motivasyonlarımız, hukuksal konular, yurtdışı konuları, eğitimler, seyahatler, sosyal platformlar olabilir. Kariyerde sorunlar otoritelerle ve ebeveynlerle ilgili problemler, ebeveynlerin sağlık sorunları gündemimiz olabilir. Her birimizin daha çok görünür olmak istediği motivasyonunun bu doğrultuda olduğu bir süreç olacaktır. Otoriteler, liderler, akademisyenler, üniversiteler, ulaşım yolları, hava yolları, din adamları, ibadet yerleri, uluslar arası anlaşmalar ve görünür olan kişilerle ilgili haberler ve gündemler duyabiliriz. Sosyal platformlarda, hukuksal alanlarda, eğitim konularında bazı düzenlemeler, engellenme ve kısıtlamalar yaşanabilir. Üniversitelerle özellikle bazı bölümlerin eğitiminin online olması konuları konuşulabilir. Ev fiyatları, ev kiralarının artışlarıyla ilgili düzenlemeler olabilir. Türkiye genelinde baktığımızda hastalık, sağlık çalışma hayatı memurlar ve bu alanlarda düzenlemeler olabilir enfeksiyonlar bir salgın olup okulları eğitim sektörünü etkileyebilir. Hastaneler, hapishaneler, ülkenin düşmanları, gizli saklı olaylar skandallar, yalan haberler olabilir. Hava elementinin yoğun olduğu bir dolunay hava olayları yaşanabilir

Koç ve Yükselen Koçlar

Yazının Devamı

20-26 Kasım burç yorumları

Pazar gününü Pazartesiye bağlayan gece ani beklenmedik gündemlerle yön değişimleri yaşayabiliriz. Güne agresif öfkeli enerjimiz ve motivasyonumuz düşük başlayabiliriz. sabah saatleri kaza yaralanma enfeksiyonlar sağlık sorunlarına açık. 13:49, 17:29 saatleri arasında ay boşlukta önemli işlerinizi bu saatlere denk getirmemenizi tavsiye ederim. 17:29 itibariyle ay balık burcuna geçiyor ve yaklaşık bir saat sonra Satürn le kavuşum yapıyor. Duygularımızı bastırabilir, depresif hissedebiliriz. Rahatlamak isterken sorumluluklarımız bizi zorlayabilir. Baskılanmış hissedebiliriz.

Salı günü

Ay balık burcunda seyrine devam ediyor olacak ayın balık burcunda olduğu zamanlar aşırı duygusal empatik hassas olabilir, yardımlaşma duygularımız yoğun olabilir. Salı günü güneş ve Plüton arasındaki uyum kariyerimiz hedeflerimiz konusunda azimli ve kararlı oluşumuzu, güne enerjik ve güçlü bir motivasyonla başlamamızı sağlayabilir. Sabah saatleri anlaşma, sözleşme, eğitim, seyahat, hukuksal konular açısından uyumlu enerjiler var. Günün ilk yarısında güç gerektiren işlerimizi halledebiliriz. Gece saatlerine doğru iletişimsel problemler, teknolojik alanlar, trafikte problemler yaşayabiliriz. Medikal olarak ayaklarda sorunlar, enfeksiyonlar problemler yaşayabiliriz.

Yazının Devamı

Akrep yeni ayı ve burçlara etkileri

13 Kasım saat 12:27 de Akrep burcunun 20 derecesinde Mars Ve Uranüs’ün aktif olduğu bir yeni ay yaşayacağız. Yeni ayın etkileri 10 Kasım yani bugün itibariyle yoğun bir şekilde başlayıp, ay sonuna kadar devam edecektir. Sabit burçlar olan Boğa, Aslan, Akrep ve Kova ve burçların 15-25 derecelerinde gezegen yerleşimleri olanlar önemli derecede etki alacaklar.

Bu yeni ay ani beklenmedik gelişmeler kaynaklı yeni bir takım oluşumlara götürebilir bizleri..

Akrep burcunda gerçekleşecek yeni ay bizlere yoğun bir şekilde Akrep enerjisini yaşatacak. Bu ne demek tıpkı akrepler gibi sezgilerimizin yoğun olduğu, gizli bir takım olayların peşine düştüğümüz, kıskançlık duygularıyla mücadele ettiğimiz, stratejik, kararlı, dayanıklı, güçlü bir şekilde hareket ettiğimiz bir süreç olabilir.

Yazının Devamı

6-12 Kasım burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koçlar hafta başı çocuklarınızla ilgili beklenmedik gelişmeler, beklenmedik harcamalarla karşılaşabilirsiniz. Spekülatif yatırımlarınız zorlayabilir. Partnerinizle egosal ya da kıskançlık kaynaklı iletişim sorunları yaşanabilir. İlişkisi olmayanlar kariyer bağlantılı biriyle güçlü bir etkileşim yaşayabilirler. Beklediğiniz prim, ekstra bir gelir elinize geçebilir, bir sağlık kontrolü tedaviniz konusunda karar verebilir, tahlil sonuçlarını alabilirsiniz, Venüs’ün Terazi burcuna geçişiyle 4 Kasım’a kadar evlilik, ilişkiler, anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar odağınız olacak yeni bir aşk, mevcut ilişki ve ortaklıklarda sorunlarınızı çözmek isteyebilirsiniz. Bu hafta kariyer getirilerinizle ilgili olumlu bir hafta. Merkür’ün Yay burcuna geçişiyle birlikte hukuksal konularınızla, yurtdışı bağlantılı konularla ilgilenebilirsiniz. Bu hafta bir eğitim hatta yabancı dil eğitimi kararı alabilirsiniz. Cuma günü sosyal medya, hukuksal konular, seyahatleriniz, eğitimleriniz konusunda engellerle ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Bir seyahatinizi ertelemek zorunda kalabilirsiniz. Hafta sonu ilişkiler, evlilikler anlaşmalar, sözleşmeler, ortaklıklar konusunda krizler, dönüşümler söz konusu olabilir, bir sağlık problemi beklenmedik bir harcama karşınıza çıkabilir. Bazıları ihtiyaçları doğrultusunda kredi başvurusu yapmak isteyebilir. Sağlığınız konusunda dikkatli olmanız gereken zamanlar tahlil, tetkik, bir tedavi süreci bir operasyon gündeminiz olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Yazının Devamı

30 Ekim-5 Kasım haftası burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Sevgili koçlar haftaya maddi konularda sürpriz gelişmelerle başlayabilirsiniz. Gelir gider gündemleriyle ilgilendiğiniz hafta başında maddi dengeyi yakalamaya çalışacaksınız. Haftanın ilk günleri çevrenizden iş ortamınızdan çalışma ortamınızla bağlantılı tanıdığınız biriyle ilk bakışta aşk, heyecan yaşayabilirsiniz. Hafta ortası daha çok kardeşleriniz seyahatler eğitim konularında gündemleriniz olabilir. İlişkiler konusunda net olmayan yanıltıcı durumlar kafanızı karıştırabilir. Bir seyahatiniz bir eğitim konusunda kararsız olabilirsiniz. Perşembe Cuma ev ve aile içindeki sorumluluklarınızla ilgilenebilir, maddi konularda ebeveynlerinizden destek görebilirsiniz. Hafta sonu bekar olanların ilişkilerine zaman ayırdığı birlikte vakit geçirdikleri bir süreç olabilir. Evli ve çocuğu olanlar onlarla birlikte daha fazla vakit geçirebilirler. Çocukların kulak burun boğaz bademcik gibi rahatsızlıklarıyla ilgilenebilirsiniz. Hafta sonu spekülatif yatırımları olanlar İçin zorlayıcı, çocuklar, hobiler konularında abartılı harcamalar yapabilirsiniz. Spor sakatlanmalarına dikkat etmenizi tavsiye ederim.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Yazının Devamı

23- 29 Ekim haftası burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Haftaya sosyal çevreniz, arkadaşlarınız, ortak proje gündemleriyle başlıyorsunuz güneşin akrep burcu geçişiyle miras, nafaka, ekstra gelirler, tazminat, eş gelirleri konularında gündemleriniz olabilir. Beklenmedik borç harcamalar söz konusu olabilir. Kredi çekmek, ortaklı ticari gelir konuları, vergi, borç, ameliyat, operasyon gündemleri bir ay boyunca gündeminizde yer tutacak. Hafta ortası içe döndüğünüz, inzivaya çekilmek istediğiniz bir süreç olabilir. Hastane kontrol, tedavi gündemleriniz söz konusu olabilir. İlişkiler, ortaklıklar, anlaşma sözleşmeler konusunda sorunlar söz konusu olabilir. Bazıları ilişkilerinde problemler yaşayabilir, partnerinin sağlık gündemleriyle ilgilenebilir. Bazıları yara almış ilişkilerini, ortaklıklarını, evliliklerini, onarmak isteyebilirler. Hafta ortası kaza, yaralanma ve enfeksiyonlara açıksınız. Hafta sonuna doğru kendinize, isteklerinize, ilişkilerinize odaklandığınız, harcamalarınızı abarttığınız bir süreç. Beklediğiniz bir paranın gelişi ya da yapmanız gereken bir ödemeyle ilgili gündemleriniz olabilir. Kariyerde yaşadığınız sıkıntılar ve sonlanmalar sebebiyle maddi durumunuzda zorlanmalar, ödemeleriniz konusunda sıkıntılar yaşanabilir. Bazıları için kendileri yada aile üyelerinden birinin ameliyat, operasyon gündemleri olabilir, isteyebilirler, bazıları bir borcunu kapatabilir. Çalışma ortamınızda ilişkilerinizde problemler olabilir, bekar olanlar İşyerinden yada günlük hayatınızdan biriyle ilk bakışta aşk yaşayabilir, bir ilişkiye başlayabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Yazının Devamı

16-22 Ekim 2023 burç yorumları

Haftaya alacak verecek konuları ameliyat operasyon gündemleriyle başlayabilirsiniz. Kariyer bağlantılı ekstra gelirler, kredi, borçlar, vergi ve cezalar karşınıza çıkabilir. Çarşamba, Perşembe günü bir seyahatinizi ertelemek zorunda kalabilir, sorun yaşayabilirsiniz. Uzaklardaki bir partnerle problem yaşayabilir, ilişkide sınırları çizmek isteyebilirsiniz. Kimileri ilişkilerini, kimileri ortaklıklarını sonlandırabilir, buna bağlı dava açabilir, davaları sonlanabilir. Hafta ortası kariyer ve toplum önü statünüz konusunda yeni sorumluluklar söz konusu Maddi gelirlerinizde artış getirecek gelişmeler, yeni girişimleriniz olabilir. Aile üyelerinizden birinin sağlık konularıyla ilgilenebilirsiniz. Merkür’ün sekizinci evinize geçmesiyle, gizli okült konulara ilgi duyabilir, ortaklı ticari girişim konusunda sorumluluk alabilirsiniz. Beklediğiniz tahlil sonuçlarını alabilir, tedavi planlamaları yapabilirsiniz.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Haftaya İlişkiler odaklı başlıyorsunuz. Bazı konuları abartabilir, şüphe içinde olabilirsiniz. Bazıları iş anlaşma ve sözleşmelerini sonlandırabilir, ortaklıklarını sonlandırabilir, yeni anlaşmalar yapabilirler. Bazı boğalar partnerlerinin ortaklarının sağlık gündemleriyle ilgilenirken kimileri de sağlık ya da estetik kaynaklı operasyon geçirebilirler. Hafta ortası, bir hobinizle ilgili eğitim kararı alabilir, çocuklarınızın eğitimleri konusunda yeni planlamalar yapabilirsiniz. Uzaklardan, sosyal medyadan yeni bir flörte başlayabilirsiniz. Yurtdışı, Hukuksal konular, eğitim, seyahat, dış ticaret, sosyal medya konularında güzel gelişmeleriniz olabilir. Hafta sonu seyahat planlarınızda sıkıntılar, kararsızlıklar yaşayabilirsiniz.

Yazının Devamı

9-15 Ekim burç yorumları

Merhaba Sevgili Astroloji severler ve nokta TV izleyenleri Tuğba Bıçaklıoğluyla astrolojik programına hoş geldiniz. Ekim ayının ilk haftasını tamamlama sürecindeyiz, Ekim ayı göksel güçlü fenomenlerin olduğu ve her birimizin hayatında kadersel değişim ve dönüşümler getirecek ve yeni bir döngüyü başlatacak bir ay.

Ekim ayı içerisinde güçlü iki tutulma, güneş ve ay tutulmalarını deneyimleyeceğiz. 14 ekimde gerçekleşecek güneş tutulmasını geçen hafta anlatmış ve burçlara etkilerini yorumlamıştım bu hafta ekim ayının genel etkilerine ve ay tutulmasına değinmek istiyorum.

O zaman ekim ayını anlatmaya başlayalım

Yazının Devamı

2-8 Ekim haftası burç yorumları

2-8 EKİM HAFTASI KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Hafta başı maddi konular alacak verecek konuları gündeminiz olabilir. Haftanın ilk üç günü çalışma ortamınızda net olmayan durumlar, dedikodular canınızı sıkabilir, işyerinde dalgınlık kaynaklı hatalara açıksınız. Beklentilerinizi karşılamayan durumlar, hayal kırıklıkları olabilir, sağlık konusunda üst solunum yolları sorunları, ilaçların yediklerinizin içtiklerinizin dokunması söz konusu olabilir, yediklerinizin son kullanma tarihine dikkat edin. Çarşamba Perşembe Cuma kardeşleriniz yakın çevreniz eğitim ve seyahatler konu ve gündemleriniz olabilir. Kariyer konularında güçlü hissettiğiniz, kendinizi gösterdiğiniz bir süreç. aşk hayatınızın hareketlendiği bazıları İçin sonlanmaların, bazıları İçin geçmişten biriyle tekrar görüşmeye başlamak söz konusu olabilir. Daha çok ilişki odaklı olduğunuz bir sürece giriyorsunuz. Evlilik ve ortaklıkları olanlarda sorunları olanlar ayırma kararı alabilirler, partnerin sağlık konularıyla ilgilenme durumları söz konusu olabilir. Bazıları kariyer bağlantılı anlaşma ve sözleşmelerini sonlandırabilirler.

2-8 EKİM HAFTASI BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Yazının Devamı

Bu hafta burcunuzu neler bekliyor? (25 Eylül 2023)

Merhaba sevgili astroloji severler ve nokta tv izleyenleri, Tuğba Bıçaklıoğlu Astrolojik programına hoş geldiniz. Her hafta sizlerle önemli göksel olayları ve burçlara etkilerini konuşuyoruz. Bu hafta da 29 Eylül'de gerçekleşecek ve bizi bir takım tamamlanma ve sonlanmalara götürecek Koç dolunayından bahsedeceğim. Dolunayı anlatmadan önce şunu da hatırlatmak istiyorum, programımın reklamlardan sonraki kısmında üç takipçimin doğum haritaları üzerinden alacağı dolunay etkilerini yorumluyor olacağım. Dolunaylar tamamlanma ve bir şeylerin ortaya çıkması, olgunlaşması enerjisini taşırlar. Dolunay günlerinde kimliğimiz benliğimizi temsil eden güneş ve duygularımızı, ihtiyaçlarımızı temsil eden Ay'a karşıtlık yaptığı için dolunayların 1-2 gün öncesinde duygusal karmaşa içinde hissedebilir, gergin ve huzursuz olabiliriz. Bir çoğumuz dolunay öncesi ve sonrası uyku sorunları yaşayabiliriz. Dolunaylar ve yeni aylarla hayatımızdaki birtakım olaylar gerçekleşir ve tamamlanır. Etkisini bir hafta öncesinden almaya başlayıp bir sonraki yeni ay ya da dolunaya kadar hissederiz. Dolunay öncü bir burç olan koç burcunda, dolayısıyla öncü burçlar olan koç, yengeç, terazi, oğlak burçları ve bu burçların 1-11 derecelerinde gezegenleri olanlar etki alacaktır.

29 Eylül'de İstanbul saatiyle 12:57'de Koç burcunun 6 derecesinde gerçekleşecek dolunay, Koç, Terazi aksında olması sebebiyle ben-biz dengesi, ilişkiler, ortaklıklar, adaletle ilgili konular, hukuksal süreçler, mahkemeler, anlaşma ve sözleşmelerle ilgili gündemler karşımıza getirecektir.

Ateş elementi ve öncü bir burç olan Koç burcu astrolojide öncelikli olarak ben demekle, bencillikle alakalıdır. Yenilikleri, yeni başlangıçları, girişimleri, hırsı, rekabeti, mücadeleyi ve savaşımızı temsil eder. Koç burcu dürtüseldir ve düşünmeden harekete geçer, korkusuz ve cesurdur, inisiyatif ve risk alır. Koç burcunun bu aceleci ve sabırsız halleri bizleri de tamamlanmak istediğimiz konularda aceleci sabırsız ve cesur yapacaktır.

Yazının Devamı

Bu hafta burcunuzu neler bekliyor?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Haftaya ilişkiler odaklı başlıyorsunuz, ilişkiler, ortaklıklar anlaşma sözleşmelerle ilgili bazı sonlanmalar yaşayabilirsiniz. Salı, Çarşamba günü borçlar, krediler, miras nafaka ek gelir, sağlığınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Alacak verecek konularıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe, Cuma kariyerinizde çalışma ortamınızda güçlendiğiniz kendinizi gösterdiğiniz, otoritelerden onay aldığınız, yeni kariyer fırsatlarıyla karşılaştığınız bir süreç olabilir. Cuma günü eğitim, seyahat, hukuksal konular, sosyal medya , eşinizin ailesi uzak akrabalarınızla ilgili gündemleriniz olabilir. Seyahat edebilir, yeni bir eğitime başlayabilirsiniz. Hafta sonu özellikle Cumartesi çalışabilir, kariyerinizle ilgili desteklenebilirsiniz. Aileniz ve çevrenizdekilerle ilişkileriniz ve iletişiminizin yoğun olduğu bir hafta sonu. Güneşin Terazi burcuna geçişiyle ilişkiler, ortaklıklar anlaşma ve sözleşmeler bir ay boyunca odağınız olacak. Pazar günü aile üyeleriyle çatışmalar ve sakarlıklara dikkat etmenizi tavsiye ederim.

Yazının Devamı

Başak Yeni Ay’ı Ve Burçlara Etkileri

15 Eylül 04:39 da Başak Burcu’nun 21 derecesinde gerçekleşecek yeniay sağlık ve çalışma hayatımızla ilgili konuları ön plana çıkaracak. Değişken bir burçta gerçekleşen yeni ay değişken burçlar olan Başak, Yay, Balık, İkizler ve bu burçların 17,25 derecelerinde gezegenleri olanları daha fazla etkileyecek. Başak burcu realite, hayata mantıkçı ve gerçekçi pencereden bakmakla, düzen ve ayrıştırmayla alakalıdır. Her birimiz bu yeni ayla birlikte işimize yarayan yaramayan, faydalı faydasız analizlerini yapıp yeni bir düzen kurmaya çalışacağız. Zodyağın 2. Evinde gerçekleşecek yeni ay maddi konuları, gelir gider durumlarını, varlıklarımızı, özdeğer konularını da gündemimize taşıyacaktır. Yeni ay an haritasında Jüpiter ve Uranüs’ den güzel bir destek alıyor, bu demek oluyor ki aniden gelişen belki de önceden kaçırdığımız birtakım fırsatların karşımıza tekrar çıkmasından bahsedebiliriz. Yeni ay Plüton, Uranüs, Jüpiter’le toprak üçgeni oluşturuyor, yeni ay her ne kadar değişken bir burçta gerçekleşse de kalıcı, güçlü fırsatları bize getiriyor olacak. Yeni ay Neptün’le karşıt ve yöneticisi Merkür durağan konumda dolayısıyla gelen fırsatların, yeni başlangıçların sürecinde net olmayan durumlar, gecikme, askıda kalma ilerlemekte zorlanma yaşatması ya da aldanma, kandırılma, dolandırılma potansiyellerinden bahsedebiliriz. Başak burcunda gerçekleşecek yeniay bize hayal dünyasından çık, araştırma ve fizibiliteni yap, olaylara gerçekçi bak diyor. Yeni ay an haritasında yükselende Aslan var ve liliht asteroidi ile kavuşumda yaşayacağımız gündemlerimizde karanlık taraflarımızı çalıştırabilir, kıskançlıklar ve üçüncü kişilerin dahil olduğu durumlar anlatabilir. An haritasında Merkür’ün durağan pozisyonu ve Satürn’le karşıtlığı iletişim sorunları devlet dairelerinde işlerimizin ilerlemede zorlanması, kendimizi ifade etmede zorlanmalar, iftiralara uğrama, araçlarda, teknolojik cihazlarda, trafikte, eğitim seyahat konularında engeller zorlanmalar ve sorunlar getirebilir. Genel olarak ilişki, evlilik, ortaklıklarda birtakım sorunlar yaşayanlar, ayrılık aşamasında olanların tekrar denemek ve şans vermekle ilgili süreçlerin olabileceğini, çok net olmayan durumların, sorunların şifalanacağını söyleyebiliriz. Yeni ayın genel konuları içerisinde kariyer fırsatları, maddi iyileşmeler, varlıklarımız, mal varlıklarımızda artış temaları olacaktır. Yeni ay derecesinde Denebola sabit yıldızı etkisini görüyoruz. Bu sabit yıldız deprem, sel ve doğa olaylarıyla ilgilidir. İran’ın doğusunu temsil eder ayrıca tutarsız dengesiz durumları anlatır.

Medikal olarak Başak Burcu’nun temsil ettiği, mide bağırsak, apandisit, kolit, kabız, psikomatik rahatsızlıklarda tetiklenmeler yaşanabilir. Dünya genelinde baktığımızda sağlık sektörü, çalışma hayatı, eğitim sektörü, hırsızlıklar, dolandırılmalar, zehirlenmeler, bankalar, tarım, ziraat, yiyecek içecek sektörü , çalışan hakları, seller, yağışlar, denizler ve sudan gelecek zararlar, doğa olaylarıyla ilgili gündemler ve haberler duyabiliriz.

Yazının Devamı

4 - 10 Eylül haftası burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Haftaya maddi konularla ilgili gündemlerle başlıyorsunuz beşinci evinizde gerileyen Venüs sizi ilişkiler, parasal konularda bir hayli zorladı 4 Eylül tarihinde, ilişkiler, çocuk, spekülatif yatırımlarınız konusunda bir kez daha zorlayacak bu süreçlerde harcamalarınızı abartabilir, ilişkilerde bazı problemleri büyütebilirsiniz. Öte yandan Jüpiter para alanınızda gerilemeye başlıyor ve Eylül’ün ilk haftası retro Merkür’le uyumlu bir enerji akışı oluyor. Beklediğiniz veya hakettiğinizi düşündüğünüz maddi olanaklar, fırsatlar, anlaşmalar söz konusu olabilir, önceden değerlendirmediğiniz bazı şans ve fırsatlar tekrar karşınıza çıkabilir. Kariyeriniz, çalışma ortamınız biriminiz konusunda olumlu süreçler, maddi fırsatlar yakalayabilirsiniz. Merkür’ ün retrosunun devam ettiği bu süreçte imza ve anlaşma konularını 16 Eylül’den sonrasına bırakmanızı tavsiye ederim. Çarşamba Perşembe Günü yakın çevre kardeşleriniz, ticari faaliyet ve seyahatlerinizle ilgili gündemleriniz olabilir, bu günlerde yapmak istediğiniz her neyse iletişim sorunları engel ve blokajlara rağmen eylemlerinizde destekleneceksiniz. Cuma, Cumartesi günü odağınız aileniz eviniz yuvanız olacak. Ev içinde bazı düzenlemeler yaptığınız ailenizle yemekli toplantılarla kırgınlıkları düzelttiğiniz iki gün olabilir. Mutlu haftalar dilerim

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Yazının Devamı

28 Ağustos 3 Eylül haftası burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Pazartesi günü kariyer, toplum önü statünüz, ailenizle ilgili konu ve gündemlerle başlayabilirsiniz. Ruhsal ve bedensel sağlık sorunları ya da ailenizden birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Kariyerinizde mevcut yanlış anlama ya da problemleri çözebileceğiniz motivasyonunuzu yükseltecek sürpriz gelişmeler ve yön değişimleri yaşanabilir. Salı, Çarşamba sosyal çevreniz idealleriniz arkadaşlarınız konusunda gündemler olabilir. Ani gelişmeler beklentilerinizi karşılayamayabilir. Arkadaşlarınızla sorunlar deneyimleyebilirsiniz. Beklenmedik ani harcamalarınız olabilir. İçe dönmek inzivaya çekilmek istediğiniz bir süreç. Bazılarınızın hastane ve istirahat gündemleri olabilir. Bazı Koçlar arkalarından dönen birtakım konuların ortaya çıkması sebebiyle sosyal çevresi ve iş ortamında iletişimsel sorunlar yaşayacaklar. Duyduğunuz bazı konular sizi hayal kırıklığına uğratabilir. Sosyal ve özel ilişkilerinizde ortaklıklarınızda sorunlar çatışmalar, açık düşmanlarınızla rekabet durumları her şey üstünüze geliyor gibi hissettirebilir. Hafta sonu bu problemleri çözmek isteyebilir sorunlarınızı şifalandırabilirsiniz. Kısaca bu hafta daha önceden hak etmiş olduğunuz görev terfi ya da talebiniz gerçekleşebilir. Bazıları için hastane ve rutin kontroller, evcil dostlarıyla ilgili gündemler olabilir. 27 Ağustos itibariyle odağınız ilişkiler ortaklıklar açık düşmanlarınız ve rakipleriniz olacak güzel bir hafta dilerim.

Yazının Devamı

21-27 Ağustos burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Haftanın ilk günü ortaklık, ilişki alanınızda krizli gündem ve olaylarla tamamlanmalara, sonlanmalara gidebileceğiniz bir hafta olabilir. Salı, Çarşamba miras, nafaka, ek gelirler, eş geliri konularında gündemleriniz olabilir. Bazıları için operasyon, ameliyat gündemleri olabilir, bu iki gün zehirlenme ve bağırsak rahatsızlıklarına dikkat edin. Ayın son haftası itibariyle Merkür gezegeni sağlık ve çalışma alanınızda retro harekette olacak, eski sağlık sorunlarınızda tetiklenmeler, çalışma ortamınızda iletişimsel problemler, yazışma, mail trafiğinde hatalarla karşılaşabilirsiniz. 24 Ağustos daha önceden hakketmiş olduğunuz görev, terfi ya da talebiniz gerçekleşebilir. Bazıları için hastane ve rutin kontroller, evcil dostlarıyla ilgili gündemler olabilir. Hafta ortası yeni bir eğitim, seyahat, yurtdışıyla bağlantılı konularında gündemler olabilir. 27 Ağustos itibariyle odağınız ilişkiler ortaklıklar açık düşmanlarınız ve rakipleriniz olabilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞALAR

Yazının Devamı