Tuğba Bıçaklıoğlu

Tuğba Bıçaklıoğlu

14-20 Ağustos haftası burçları neler bekliyor?

Pazartesi günü ev yuva aile konularıyla başlayabilirsiniz. Gayrimenkul alım satımı, aile ev içinde bazı konu ve gündemlerin çözümüyle ilgilenebilirsiniz. Salı, Çarşamba çocuklar, spekülatif yatırımlar konularında ani beklenmedik gelişmeler ve bu konular kaynaklı maddi zorlanmalar yaşayabilirsiniz. Eski bir hobinize tekrar başlamak isteyebilir, spora başlayabilirsiniz. Uranüs olumsuz açısı sebebiyle sakatlanmalara ani durumlara karşı dikkat etmenizi öneririm. Bazı Koç ve yükselen koçlar çocuk sahibi olma kararı alabilir, bazıları beklenmeyen gebeliklerle karşılaşabilirler. Kimi Koçların hayatına eski yarım kalmış ilişkilerden dönüşler olabileceği gibi kimileri için de yeni bir aşk başlangıcı olabilir. Perşembe, Cuma sağlığınız, çalışma arkadaşlarınız çalışma ortamınız gündeminiz olabilir. Rutin kontrolleriniz olabileceği gibi, Bazılarınız İçin operasyonel bir gündemle şifalanma potansiyeli var. Bazı Koçlar evcil dostları, ya da yakınlarının sağlık gündemleriyle ilgilenebilirler. Hafta içi karşılaştığınız kariyer alanındaki şans ve fırsatlarla ilgili hafta sonuna girerken karar alabilirsiniz. Hafta sonu ilişkileriniz eşiniz ortaklıklarınız gündeminiz olabilir. Eşiniz, sevgilinizle sosyalleştiğiniz bir hafta sonu olabilir. Mutlu haftalar dilerim.

Haftaya aileniz, evinizle ilgili gündemlerle başlıyorsunuz. Ağustos itibariyle başlayan aile içindeki sıkıntılar, ebeveyn sağlık problemleri ev yuva konularında yaşanan sorunlarda şifalanmalar yaşanabilir. Bazıları evlilik kararı alabilir, evlilik hazırlığında olabilir. Gayrimenkul alım satımı, ev tadilat dekorasyon ya da kira artışı sebebiyle ev değiştirme gündemi olan Boğalar da olabilir. Perşembe Cuma aşk hayatınızda birtakım sorunlar engeller oluşabilir, Perşembe günü sizi zorlayan bu görünümler Cuma Cumartesi günü düzelebilir.

Yazının Devamı

7-13 Ağustos Haftası Burçları Bekleyen Etkiler

Tuğba BIÇAKLIOĞLU

astrosiron77

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Yazının Devamı

1 Ağustos kova dolunayı ve burçları bekleyen etkiler

@astrosiron77

Tuğba BIÇAKLIOĞLU

Ağustos ayının ilk günü İstanbul saatiyle 21 31 de Kova burcunun 9. Derecesinde dolunay deneyimleyeceğiz.

Yazının Devamı

Ağustos ayı genel etkiler ve burçlar

İki dolunay ve bir yeni ay deneyimleyeceğimiz Ağustos ayının ilk günü İstanbul saatiyle 21 31 de Kova burcunun 9. Derecesinde dolunay deneyimleyeceğiz. Duygusal ihtiyaçlarımızı temsil eden ay Kova burcunu çok sevmez dolayısıyla bu dolunayda duygularımızdan ziyade mantığımızla ilerliyor olacağız. Dolunay bilinçaltımızı kapalı alanları kontrol dışı olayları temsil eden 12. Evde gerçekleşecek. Bu dolunayla birlikte yenilikçi ve özgür olmak, geleneksel kalıpların dışına çıkarak inandığımız bazı değerleri yıkmak isteyeceğiz. Dolunay Jüpiter kareli, abartılı durumlar, müsriflik, yapamayacağımız bizi zorlayacak sözler verebilir girişimlerde bulunabiliriz.

Genel olarak sosyal gruplar, dernekler, vakıflar, hasta bakım alanları, huzurevleri, hastaneler, azınlıklar, sosyal devlet kurumlarıyla ilgili gündemler yaşayabiliriz.

Astrolojide Kova Parlamento ve yerel yönetimleri temsil etmektedir. Bu alanlarda da haberler ve gelşmeler yaşanabilir. Bir sonraki hafta kova dolunayını detaylarını ve burçlar üzerindeki etkilerini anlatıyor olacağım.

Yazının Devamı

17 Temmuz yengeç yeni ayı ve haftanın burçlar üzerindeki etkisi

17 Temmuz İstanbul saatiyle 21:31 de Yengeç burcunun 24 derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Yeni aylar Yenilik enerjisi taşırlar ve bir şeyleri başlatmakla alakalıdır. Her birimiz haritamız doğrultusunda etki alıyor olacağız, ama en çok öncü burçlar olan Koç, Yengeç, Terazi ve Oğlaklar özelliklerde bu burçların 19-30 dereceleri arasında gezegen yerleşimleri olanlar Yengeç yeni ayından yoğun etki alacaklar. Yeni ay İle gelen yenilikleri başlatmak ve adım atmak İçin iki gün sonrasını tavsiye ederim.

Yengeç yeni ayıyla birlikte daha duygusal, empatik, hassas, duygusal güvence ihtiyacında, geçmişle alakalı konularla ilgili, anaç, koruma kollama besleme ait olma duyguları içerisinde olacağız. Evimiz, ailemiz, aile kurmak ,yuvamız köklerimiz, vatan, yeme içme, güvenlik, barınma, gayrimenkul, emlak, annelik temalarında gündemlerimiz olabilir.

Yeni ay an haritasında Kova burcunun yükseliyor olması sosyal çevremiz, ait olduğumuz gruplarla ilgili gündemler, yenilikler, özgürlük isteği duygu ve durumlarını da tetikleyebilir. Yükselen yöneticisi Uranüs yeni ay İle sekstil, Plüton gezegeniyle trine açıda o halde yeteneklerimiz, kariyerimiz, ilişkilerimiz, ortaklıklar, yaşamımızın her alanıyla ilgili sürpriz bir şekilde gelen, ait olduğumuz duygu ve durumlardan sıyrılarak ideallerimiz doğrultusunda ilerleyebileceğimiz kadersel dönüşümler ve başlangıçlar getirebilecek fırsatlarla karşılaşabiliriz. Yeni ay İle birlikte gelen bu dönüşüm ve ilerleme kolay olmayacak belki de krizler, manüplasyonlarla savaşmamız gerekecek, kendimizle bile çeliştiğimiz, bugüne kadar farkında olmadan kendimizi kısıtlayarak kaybettiklerimizi düşünüp, bu defa geleneksel düşünce ve baskılardan sıyrılarak ideallerimiz ve isteklerimizi güçlü bir şekilde ortaya koyabileceğimiz süreçler, olaylar deneyimleyebiliriz.

Yazının Devamı

Haftalık burç yorumları (10-16 Temmuz 2023)

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koçlar haftaya dış görünüşünüz, yetenekleriniz, sağlığınız odaklı başlıyorsunuz. Rüyalarınız haberci ve yol gösterici olabilir, İdealleriniz doğrultusunda kararlar alabilir, kısa seyahat planları yapabilirsiniz. Pazartesi günü itibariyle yoğun bir tempoya girebilir, daha çalışkan ve üretken olmak isteyebilirsiniz. Salı Çarşamba odağınız maddi konular, özdeğerinizle ilgili gündemler olabilir, eğlence, çocuklar, hobilerinizle ilgili harcamalarınız artabilir. Spekülatif yatırımları olanlar bu alanlarda zorlanmalar yaşayabilirler. Aile içinde çatışmalar, ev yuva konularında sorunlarla karşılaşabilir, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarıyla ilgilenebilirsiniz. Perşembe yakın çevreniz kardeşleriniz sosyal medya iletişim konularında problemler, flört ve ilişkilerinizde sorunlar yaşayanlarınız olabilir. Cumartesi günü iletişim ve zihinsel anlamda şifalandığınız, maddi olarak olumlu bir gün. Sürpriz gelişmelerle keyfiniz yerine gelebilir.

Yazının Devamı

03 Temmuz - 09 Temmuz 2023 haftalık burç yorumları

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇ

Haftaya kariyeriniz ile ilgili yeni kararlarla daha sorumluluk bilincin de ve çalışma odaklı yeni sorumluluklar alarak başlamak isteyebilirsiniz. Aile ev ortamında problemi olanlar zorlu yorucu bir hafta olabilir sizin için. Sosyal ortamınızdan kadınlar ile ilgili şaşırtıcı duyumlar ve gündemler yaşayabilirsiniz. Bu hafta aşk ilişkileriniz de pek riske girmemeniz de fayda var. Hafta sonuna doğru biraz izole olup dinlenmek isteyebilirsiniz. Rüyalarınız sezgileriniz epey aktifleşebilir.

BOĞA VE YÜKSELEN BOĞA

Yazının Devamı

Kadersel dönüşümlerle temmuz ayı ve burçlara etkileri

Temmuz ayında her birimiz kadersel dönüşümler değişimler için adımlarımızı atıyoruz.

1 Temmuz Neptün retro hareketine başlıyor içsel aydınlanma yaşadığımız bir süreç olabilir. Aynı gün, Güneş Merkür kavuşumu odağımızı evimiz, ailemiz, yuvamıza, yaşamımıza hedeflerimize ve bu konularda kararlar almaya itebilir.

3 Temmuz Oğlak Dolunayıyla kariyer hayatımız konusunda yeni şans ve fırsatlarla, planlamalar yapılanmalar sürecine gireceğimiz, yaptığımız girişimlerde desteklendiğimiz bir süreç olacak.

Yazının Devamı

İkizler yeni ayı ve burçlara etkileri

@astrosiron77

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Sevgili Koç ve yükselen Koçlar Yeni ay 3. evinizde gerçekleşiyor.3. ev kardeşler, kuzenler, komşular, yakın arkadaşlar, eğitimler, kısa seyahatler, araçlar, sosyal medya konularını temsil eder. Bir hobinizle ilgili eğitime, spora başlamak isteyebilir, seyahat planları yapabilirsiniz.

Yazının Devamı

12-18 Haziran burçları neler bekliyor?

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR

Merhaba sevgili koç burçları 12-18 Haziran haftası için genel aldığınız etkilere baktığımızda Haftaya, sağlığınız, yetenekleriniz, dış görünüşünüzle ilgili olarak başladığınızı söyleyebiliriz. Saçınızın rengini şeklini değiştirebilir, yaz alışverişinizi yapabilirsiniz. Yaz aylarının da gelişiyle birlikte biraz daha forma girmek isteyebilir, diyet, spor yapma kararı alabiliriniz.

Bekar olan Koç burçlarının aşk ve eğlence hayatı canlanabilir bir eğlence ortamında karşılaştıkları ve tanıştıkları birine bir anda tutulabilirler. Evli olan Koç burçları çocuklarıyla birlikte eğlenebilir, onların yaz tatili programlarını sevecekleri bir hobi ya da spor aktivitesiyle zenginleştirmek isteyebilirler.

Yazının Devamı

Yay dolunayı ile radikal kararlarla dönüşüme hazır mısın?

Dolunayların etkilerini bir hafta öncesinden ,on beş gün sonrasına kadar deneyimlemeye devam ederiz.

Dolunaylar duygusal ve içsel olarak huzursuz olduğumuz uyku sorunları ve depresif etkilerle karşılaştığımız , bir takım tamamlanmalar, sonlanmalar ve başlattığımız konuların görünür olma zamanlarıdır. bu etkiler altında 4 haziran yay burcunun 13 derecesinde deneyimlediğimiz dolunayla birlikte, radikal kararlarla, dönüşümler yaşadığımız bir süreç olabilir.

Yay burcunda gerçekleşen dolunaya Sarin sabit yıldızı eşlik ediyor. Sarin sabit yıldızı zehirli gazlar ve kimyasallarla alakalıdır. Dolunay an haritasında Neptün ve yükselen arasındaki olumsuz açı da zehirlenmeler, bağımlılıklarla ilgili olumsuz gündemler verebilir. dolayısıyla , yiyecek içecek aldığımız ilaçların son kullanma tarihine dikkat etmeli, sahte alkol ve bağımlılık yapan ürünlerden uzak durmalıyız.

Yazının Devamı

Haziran ayında burçları neler bekliyor?

Burç yorumlarınızı yükselen burcunuza göre okuyun yükselen burcunuzu bilmiyorsanız güneş burcunuza göre okuyabilirsiniz

Tuğba BIÇAKLIOĞLU

@astrosiron77

Yazının Devamı

22- 28 Mayıs haftası burç yorumları

Tuğba BIÇAKLIOĞLU

@astrosiron77

KOÇ VE YÜKSELEN KOÇLAR Şans ve fırsatlar gezegeni Jüpiter’in Boğa burcuna geçişi Koç’ları parasal konularda şans ve fırsatlarla destekliyor. 19 Mayıs yeniayı da parayı temsil eden alanlarında gerçekleşti. Yeni maddi kaynak ve gelir alanları oluşturabilir, zam terfi gündemleri olabilir. Haftaya yakın çevreleri, eğitim, seyahat, iletişim, tanıtım, pazarlama, ticari faaliyet konularıyla başlayabilirler. Ev yuva aile konularında karar vermeleri gereken gündemler olabilir, ailelerinden birinin sağlık durumu ile ilgilenebilirler. Salı Çarşamba Gayrimenkul, araç alım satımı, taşınma, tadilat gündemleri olabilir. Ailelerinden parasal konularda destek bulabilirler Perşembe Cuma hayalleri idealleri doğrultusunda harekete geçebilirler Koç ve yükselen koçlar sizin için yoğun iki gün olabilir. Cuma günü eğlenmek, hobilerine veya çocuklarına vakit ayırmak isteyebilirler. Cumartesi Pazar maddi konularda olumlu beklenmedik gelişmeler yaşarken, aile içinde bir takım gerilim ve sorunlarla karşılaşabilirler. Araçlarında ve trafikte problem yaşayabilirler.

Yazının Devamı