Gelinim Mutfakta Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 6 Şubat 2025 Perşembe

Gelinim Mutfakta programında haftanın dördüncü çeyrek altınına giden yol Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz yemeğinden geçti. 4 gelin tezgah başında günün en leziz yemeğini yapmak için kolları sıvadı. Leziz tarifin püf noktaları geldi. İşte Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz tarifi..

Gelinim Mutfakta Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 6 Şubat 2025 Perşembe
Gelinim Mutfakta Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz Tarifi

Kanal D gündüz kuşağında oldukça fazla izleyici kitlesine sahip olan programı Gelinim Mutfakta'da günün yemeği belli oldu. 6 Şubat Perşembe günü tezgah başına geçen gelinlerin bugünkü ödevi Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz oldu. Haftanın dördüncü yemeğini yapmaya başlayan gelinler günün en iyi Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz tabağını çıkarmaya çalıştı. Ekran başındaki izleyiciler Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz tarifinin püf noktalarını mercek altına aldı. Peki, Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz nasıl yapılır? İşte yemelere doyamayacağınız Gelinim Mutfakta Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz tarifi..

Gelinim Mutfakta Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 6 Şubat 2025 Perşembe - Resim : 1

GELİNİM MUTFAKTA ENGİNAR GÖRÜNÜMLÜ ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ TARİFİ

MALZEMELER

1 kilo kereviz

3 adet havuç

1 adet soğan

1 çay bardağı bardağı zeytinyağı

1 adet büyük patates

1 tatlı kaşığı şeker

2 su bardağı portakal suyu

3 çay kaşığı Tuz

Gelinim Mutfakta Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz Tarifi 6 Şubat 2025 Perşembe - Resim : 2

ENGİNAR GÖRÜNÜMLÜ ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ NASIL YAPILIR?

Gelinim Mutfakta Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz için önce kerevizleri ayıklayıp küp küp doğrayın. Biraz limonlu suda bekletin. Kuru soğanı yemeklik doğrayıp tencerede üzerine şeker, zeytinyağı ve tuz ekleyin. Kerevizleri pembeleşene kadar kavurun. Patateslerin kabuklarını soyup küp küp doğrayın. Havuçları soyup enine doğrayın. Pembeleşince soğana havuçları ilave edip kavurun. Karışıma kereviz ve patatesleri ekleyip üzerine 2 su bardağı portakal suyunu ekleyin. Kaynadıktan sonra üzerini güzelce süsleyip sıcak sıcak servis edin. Deneyen herkese afiyet olsun..

Kaynak: Nefis Yemek Tarifleri
Gelinim Mutfakta Yemek Tarifi Enginar Görünümlü Zeytinyağlı Kereviz
Henüz bu içeriğe yorum yapılmamış.
İlk yorum yapan olmak ister misiniz?
Yorum yapmak için tıklayınız