Gelinim Mutfakta Yulaflı Ballı Brownie Tarifi 6 Aralık Cuma: Yulaflı Ballı Brownie Nasıl Yapılır?
Aslı Hünel'in sunumuyla ekrana gelen Gelinim Mutfakta 1510. bölüm haftanın yıldız menüsü hazırlandı. 6 Aralık Cuma günü tezgah başına geçen gelinler Yulaflı Ballı Brownie yaptı. Kağıt kalem hazırsa tarifin püf noktaları burada. İşte Gelinim Mutfakta Yulaflı Ballı Brownie tarifi..
Her gün yeni bölümüyle sevenlerinin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta yarışmasında yeni gün başladı. 6 Aralık Cuma günü haftanın son bölümüyle izleyici karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da haftanın son yemeği Yulaflı Ballı Brownie oldu. Ev hanımlarının kalemi kağıdı alıp tarifi not etmeye başladığı yemek yarışmasında püf noktaları sizler için araştırdık. Peki, Yulaflı Ballı Brownie nasıl yapılır? İşte 6 Aralık Cuma günü yapılan Gelinim Mutfakta Yulaflı Ballı Brownie tarifi..
GELİNİM MUTFAKTA YULAFLI BALLI BROWNIE TARİFİ
MALZEMELER
- Bir su bardağı yulaf
- 4 yemek kaşığı un
- 4 yemek kaşığı kakao
- Çeyrek su bardağı şeker
- Yarım çay kaşığı kabartma tozu
- Yarım çay kaşığı tuz
- Yarım çay kaşığı vanilya
- Yarım su bardağı bal
- Çeyrek su bardağı su
YULAFLI BALLI BROWNIE NASIL YAPILIR?
6 Aralık Cuma günü ekrana gelen Gelinim Mutfakta'da günün yemeği Yulaflı Ballı Brownie için tüm malzemeleri karıştırın. Karışıma en son bal ekleyin.
Yağlanmış tepsiye karışımı yerleştirin. Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 20-25 dakika kadar pişirin. Soğuyan browniyi kare kare dilimleyerek servis yapın. Üzerini dilediğiniz gibi süsleyip afiyetle yiyin. Deneyen herkese afiyet olsun..