YEMEKTEYİZ 22 MART KİM KAZANDI: Zuhal Topal Yemekteyiz Bugün Kim Kazandı? Yemekteyiz 22 Mart 75 Bin TL Kim Aldı?

22 Mart Cuma günü ekrana gelen Zuhal Topal Yemekteyiz maratonunda final heyecanı başladı. Bir hafta finalinin daha ekrana geldiği Yemekteyiz macerasında büyük ödül 75 bin TL'yi kazanacak isim merak edildi. İşte 75 bin TL için yarışan 5 yarışmacı arasında kazanan isim..

YEMEKTEYİZ 22 MART KİM KAZANDI: Zuhal Topal Yemekteyiz Bugün Kim Kazandı? Yemekteyiz 22 Mart 75 Bin TL Kim Aldı?

TV8 ekranının en sevilen yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim kazandı sorusu yanıt aradı. Büyük ödül 75 bin TL için yarışan 5 iddialı isim günlerini tamamladı. Hem rakipleri hem de Zuhal Topal için yemeklerini hazırlayan yarışmacılar en yüksek puanları alabilmek için mücadele etti. 22 Mart Cuma günü ekrana gelen Yemekteyiz son bölüm kazanan kaybeden belli oldu. Zuhal Topal Yemekteyiz bu hafta Damla, Muazzez, Murat, Sena ve Taylan arasında kazanan büyük ödülü cebine koydu. İşte Yemekteyiz 22 Mart kazananı..

22 MART ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Yemek tutkunlarının merak ettiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışında bir hafta daha bitti. 18-22 Mart haftasında yemekleri hazırlayıp masalarını kuran Zuhal Topal yarışmacıları hünerlerini sergiledi. Birbirinden iddialı 5 isim Yemekteyiz masasında buluştu. Yemekteyiz 1. gün Muazzez Yıldız, 2. gün Murat Çelik, 3. gün Taylan Deniz Çakır, 4. gün Sena Metindir yarıştı. Rakipleri için masalarını hazırlayıp puanlarını alan yarışmacıların ardından final günü Damla Sarıkaya yarıştı. 22 Mart Zuhal Topal Yemekteyiz birincisi 37 puanla Senanur Metindir oldu.

YEMEKTEYİZ 22 MART KİM KAZANDI: Zuhal Topal Yemekteyiz Bugün Kim Kazandı? Yemekteyiz 22 Mart 75 Bin TL Kim Aldı? - Resim : 1

YEMEKTEYİZ 22 MART 2024 CUMA PUANLARI

  1. Gün Yarışmacısı Muazzez Yıldız Puanı: 30 Puan
  2. Gün Yarışmacısı Murat Çelik Puanı : 24 Puan
  3. Gün Yarışmacısı Taylan Deniz Çakır Puanı : 31 Puan
  4. Gün Yarışmacısı Sena Metindir Puanı : 37 Puan
  5. Gün Yarışmacısı Damla Sarıkaya Puanı : 22 Puan