Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yemekteyiz Eren Kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Eren Ne İş Yapıyor?

Ünlü oyuncu Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz’de yarışmacılar 75 bin TL ödülü kazanmak için yarışıyor. Her hafta 5 farklı yarışmacının para ödülü için maharetlerini sunduğu yapımda Eren dikkat çekiyor. İzleyicilerin araştırmalarında yer alan Yemekteyiz Eren Bursa kimdir, ne iş yapıyor merak ediliyor.

Bu haberin fotoğrafı yok

Yemekteyiz Eren Kimdir? Zuhal Topal’la Yemekteyiz Eren Ne İş Yapıyor?

Hafta içi her gün saatler 16.00’ı gösterdiğinde ekrana gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz tüm hızıyla sürüyor. TV8 ekranlarının gözde yemek yarışmasında her hafta bir kişi 75 bin TL’lik büyük ödülün sahibi oluyor. Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri yeni bölümüyle ekrana gelen yapımda Eren Bursa rüzgarı esiyor. Yeni bölüm öncesi araştırma yapan izleyiciler Yemekteyiz Eren kimdir, ne iş yapıyor merak ediyor. İşte Yemekteyiz Eren bilgileri..

erennn

YEMEKTEYİZ EREN BURSA KİMDİR?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasının dikkat çeken isimlerinden Eren Bursa 20 yaşında. İngilizce ve Rusça çevirmenlik yapan Eren, Yemekteyiz yarışında oldukça iddialı. Tadımlar sırasında yarışmacıları oldukça terleten Yemekteyiz Eren kendine has üslubu ve tarzıyla odak noktası. Yemekteyiz yarışında 4. gün yarışacak olan Eren Bursa aslen Amasyalı. İstanbul’da bir otelde resepsiyonist olarak çalışıyor. 

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!