Yemekteyiz Gürkan Kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu Ne İş Yapıyor?

Hafta içi her gün yeni bölümü yayınlanan Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışında yeni haftanın ilk günü başladı. 9-13 Eylül haftasında yarışacak olan Gürkan Avcıoğlu hayatı merak edildi. Peki, Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

Yemekteyiz Gürkan Kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu Ne İş Yapıyor?

TV8 ekranında yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında yeni haftaya başlandı. Yeni sezonda 150 bin TL ödül veren Yemekteyiz yarışmasında yeni haftanın yarışmacıları masadaki yerlerini aldı. 9 Eylül Pazartesi ile 13 Eylül Cuma günleri arasında yemeklerini hazırlayacak olan yeni yarışmacılardan biri de Nazım Gürkan Avcıoğlu oldu. Peki, Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Zuhal Topal Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu hayatı..

Yemekteyiz Gürkan Kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Gürkan Avcıoğlu Ne İş Yapıyor? - Resim : 1

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NAZIM GÜRKAN AVCIOĞLU KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

9 Eylül Pazartesi günü Yemekteyiz masasını ilk kuran Nazım Gürkan Avcıoğlu 34 yaşında ve bekar. Aslen Elazığlı olan Gürkan solistlik yapıyor. "Nerede vizyon nerede misyon?" diyerek kendisine hakim olmaya çalışan Gürkan ile Nur'un arasındaki atışmada sesler iyice yükseldi. Yemekteyiz ekibinin güçlükle yatıştırdığı Gürkan ile Nur arasında vizyon atışması arşa çıktı. Gürkan'ın, "Kelime anlamı nedir" sorusuna Nur'dan, "Sizde olmayan şey. Vizyonsuzsun, beceriksizsin, adaletsizsin" yanıtı gelince gerginlik hat safhaya çıktı.

Kaynak: Şermin Temur