Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yemekteyiz İkbal Kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz İkbal Yetkin Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz İkbal Yetkin Ne İş Yapıyor?

9 Eylül Pazartesi günü ekrana gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında bu hafta yarışmacılarından biri İkbal Yetkin oldu. Rakipleri ile ile oldukça büyük bir tartışmaya giren İkbal Yetkin izleyiciler tarafından aratılmaya başladı. Peki, Yemekteyiz İkbal Yetkin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte yanıtı..

9 Eylül Pazartesi günü

Yemek tutkunlarının severek takip ettiği Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışında yeni hafta maratonu başladı. 9-13 Eylül haftasında büyük ödül 150 bin TL için yarışacak yarışmacılar masada yerlerini aldı. Bu haftanın son gün yarışmacısı olan Yemekteyiz İkbal Yetkin üzerine Gürkan’ın su dökmesi gerginliği artırdı. Zuhal Topal’ın sunumuyla ekrana gelen Yemekteyiz yeni bölüm İkbal tezgah başına geçti. Peki, Yemekteyiz İkbal Yetkin kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte merak edilen Zuhal Topal Yemekteyiz İkbal Yetkin hayatı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ İKBAL YETKİN KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

13 Eylül Cuma günü haftanın son masasını kuracak olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı İkbal Yetkin 28 yaşında. Almanca öğretmeni olan Yemekteyiz İkbal bekar. Amasyalı olan Yemekteyiz İkbal Yetkin oldukça iddialı. İkbal ile Özlem arasında üslup tartışması başladı. “Yemeğin yağsı çok olmuş” diyen Özlem’e İkbal’den uyarılar peş peşe geldi. En tartışmalı rakiplerinden Gürkan’ın yanlışlıkla İkbal’in üzerine su dökmesi gerginliği artırdı. “Bu ne cüret” diyerek sesini yükselten İkbal’e Gürkan’dan, “Siz benim masama şapkayla oturmayın dediğim halde neden oturuyorsunuz” çıkışı geldi. İkbal ise, “Hiçbir şey yetiştirememişsiniz gelip sinirinizi benden çıkarıyorsunuz” dedi.