Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yemekteyiz Ketçaplı Çiğ Köfte Kriz Çıkardı! Zuhal Topal Yemekteyiz Yarışmacıları Zor Ayırdı

TV8 ekranlarının her hafta bir kişiye 75 bin TL ödül verdiği yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz büyük kriz ekrana geldi. 23 Ekim Pazartesi günü ekrana gelecek yeni bölümde olanlar oldu. Zuhal Topal’la Yemekteyiz 461. bölümde masaya gelen Ketçaplı Çiğ Köfte olay oldu. İşte sosyal medyaya damga vuran Ketçaplı Çiğ Köfte tartışması detayları..

TV8 ekranlarının her hafta

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışması TV8 ekranlarında yayınlanıyor. Haftanın 5 günü, 5 ayrı yarışmacı misafirlerini ağırlıyor. Onlar yemek yaparken Zuhal Topal ve 4 rakibi yemeğin tadına, tuzuna, biberine, misafirperverliğine kadar her şeye puan veriyor. Ve bu puanlar her cuma haftanın finalinde kullanılıyor. Büyük finalde en çok puanı toplayan büyük ödül olan 75.000 TL’yi kazanıyor. 23 Ekim Pazartesi günü yeni bölümü yayına girecek Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasına Ketçaplı Çiğ Köfte damga vuruyor. Seslerin yükseldiği anlarda Zuhal Topal yarışmacıları güçlükle sakinleştiriyor. İşte Yemekteyiz tarihine damga vuracak Ketçaplı Çiğ Köfte krizinin detayları..

23 EKİM 2023 ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ

TV8 ekranlarının gözde programı Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışında yeni hafta geldi. 23 Ekim Pazartesi günü 461. bölümüyle izleyici karşısına çıkan yemek yarışmasında sesler yükseldi. Haftanın 5 günü yeni bölümüyle ekrana gelen yarışmada ilk gün yarışmacısı Sevda hanım oldu. Menüsünü tam ve doğru şekilde çıkarmaya çalışan Sevda hanım fitili ateşledi. 5 yarışmacının her gün yemek yaparak ve masa hazırlayarak kazandığı 75 bin TL’lik büyük ödül için yarışmaya başlayan 23-27 Ekim haftası yarışmacıları birbirine girdi. Ketçaplı Çiğ Köfte krizine yorum yağdı. Zuhal Topal yarışmacıları zor sakinleştirdi.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ KETÇAPLI ÇİĞ KÖFTE

Zuhal Topal’la Yemekteyiz 461. bölüm fragmanı yayınlandı. İzleyicilerin dört gözle beklediği yeni bölüm fragmanına çiğ köfte krizi damga vurdu. Seslerin oldukça yükseldiği yayında olay Zuhal Topal yarışmacının çiğ köftesinden ketçap tadı almasıyla başladı. Sunucu Zuhal Topal köfte içinde kullanılan malzemede ketçap tadı olduğunu söyledi ve “Ketçap tadı aldım ben. Ne alaka diyeceksiniz fakat?” dedi. Bunun üzerine kriz başladı. Günün yarışmacısı Kerim bey, Zuhal Topal’ın ketçap sorusuna ‘Evet’ yanıtı verince tüm yarışmacılar buz kesti. Çiğ köfte için hazırlıklı gelen başka bir yarışmacı ketçap iddiasının ardından 2019 tarihinde çiğ köftede kiremit tozu ve ketçap uyarısı yapıldığını ifade etti. Ardından, “Yemekteyiz programında bize kalitesiz çiğ köfte yedirdiğiniz için teşekkür ederim” deyince tartışmanın fitili ateşlendi. Yarışmacı Yavuzhan’ın bu haberi okuması üzerine gerilen Kerim bey, ‘Senin üslubundan çok iyi giderim. Seni bu masaya gömerim” deyince kavga çıktı. Zuhal Topal güçlükle sakinleştirdi.

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ 23-27 EKİM YARIŞMACILARI

– Yavuzhan

-Kerim

-Fatemeh

-Erengül

-Sevda