Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yemekteyiz Kim Kazandı? Zuhal Topal Yemekteyiz Son Bölüm Kim Kazandı?

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz bir kişiye daha büyük ödül 75 bin TL verdi. 13-17 Kasım haftasında yarışan 5 kişi arasında bu haftanın birincisi kim oldu açıklandı. Peki, Yemekteyiz birincisi kim oldu? 17 Kasım hafta finali Yemekteyiz kim kazandı? İşte yanıtı..

Ekranların sevilen yarışması Zuhal

TV8 ekranlarının en sevilen yemek yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz hız kesmedi. Macera dolu maratonda bu hafta da birbirinden iddialı 5 kişi yer aldı. Masadaki yerlerini alan yarışmacılar sıraları geldikçe hünerlerini sergiledi. Özgem Güler, Ali Can Gözcü, Cemile Canan Teber, Mehmet Kerim Özmen ve Fatma Ay bu haftanın kazanmak isteyen isimleri arasında yer aldı. Yemek yarışmalarının şu an en büyük ödülünü verdiği Yemekteyiz programında kazanan belli oldu. 17 Kasım Cuma günü ekrana gelen hafta finalini izleyemeyen vatandaşlar Yemekteyiz kim kazandı sorusuna yanıt aramaya başladı. İtşe Yemekteyiz birincisi…

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ KİM KAZANDI?

Geçtiğimiz gün hafta finali bölümü yayınlanan Yemekteyiz 480. bölümün yarışanı Özgem Güler oldu. Hafta boyunca oldukça tartışmalı bir isim olan Özgem büyük ödülü sahibi oldu. Ağrılı olan kuaför yarışmacı Fatma Ay, Özgem’in menüsündeki hiçbir yemeği beğenmediğini söyledi ve 3 puan verdi. 29 puan alarak haftayı birinci kapatan Özgem Güler büyük ödül 75.000 TL’nin sahibi oldu. Zuhal Topal bu hafta yarışan bütün isimlere puan verdi. Yarışmacıların yanı sıra Özgem, Zuhal Topal’dan da en yüksek puanı aldı.

YEMEKTEYİZ ÖZGEM GÜLER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında son gün yarışan Özgem Güler 32 yaşında. Bekar olan yarışmacı bu haftanın kazanan ismi oldu. Özgem Güler gününe, “Bugün herkes parmaklarını yiyecek. Haftanın birincisi burada Özgem Güler” diyerek iddialı başladı ve dediğini yaparak büyük ödülün sahibi oldu. Aslen Sakaryalı olan Özgem, özel bir üniversitede Televizyon ve Reklamcılık bölümü okudu. Kurumsal İletişim Uzmanı olarak çalışan Özgem Güler büyük ödülü kazandı. Masada oldukça gergin dakikalar geçti. Fatma Ay, Özgem’in hiçbir yemeğini beğenmedi ve en düşük olan 3 puan verdi. Zuhal opal duruma tepki gösterdi. Yemekteyiz 5. gün yarışmacısı Özgem’in menüsünde; Kremalı mantar çorbası, Ispanaklı peynirli kiş, Pastırmalı Antrikot sarma, Baby patates, Haşlanmış sebze, Acılı ezme vr Kaymaklı anne revanisi yer aldı.

YEMEKTEYİZ ÖZGEM GÜLER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN