Yemekteyiz Metin Kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Metin Kılınç Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Metin Kılınç Instagram Hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında haftanın ikinci gün heyecanı başladı. 2 Nisan Salı günü ekrana gelen Yemekteyiz 577. bölüm yarışmacısı Metin Kılınç oldu. Pembe gözlükleriyle odak noktası olan Yemekteyiz Metin kim merak edildi. İşte Yemekteyiz Metin Kılınç hayatı..

Yemekteyiz Metin Kim? Zuhal Topal Yemekteyiz Metin Kılınç Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Metin Kılınç Instagram Hesabı

Hafta içi her gün saat 16.00 olduğunda yayına giren Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmasında heyecan hız kesmedi. Büyük ödül 75 bin TL için yarışan Yemekteyiz bu hafta yarışmacıları maceraya başladı. 2 Nisan Salı günü ekrana gelen Yemekteyiz 577. bölüm yarışmacısı Metin Kılınç oldu. 4 rakibi ve Zuhal Topal için masasını hazırlayıp menüsünü tamamlayacak olan Yemekteyiz Metin Kılınç kimdir araştırıldı. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz Metin Kılınç kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Metin Kılınç Instagram hesabı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ METİN KILINÇ KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Zuhal Topal Yemekteyiz 1-5 Nisan haftası yarışmacısı Metin Kılınç haftanın en dikkat çeken ismi oldu. 2 Nisan Salı günü masasını hazırlayan Yemekteyiz Metin menüsünü tam ve eksiksiz hazırlamak için işe koyuldu. Büyük ödül 75 bin TL kazanmak isteyen Yemekteyiz Metin Kılınç 30 yaşında. Aslen Mardinli olan Zuhal Topal Yemekteyiz Metin Kılınç tekstil sektöründe denetmen olarak çalışıyor. Sosyal medya hesaplarını oldukça aktif kullanan Yemekteyiz Metin Kılınç hayatına dair paylaşımlar yapıyor. Hafta başından bu yana Yemekteyiz Efe ile gözlük tartışması yaşayan Metin'in hünerleri merak edildi. Yemekteyiz 577. bölüm hünerlerini sergileyecek olan Yemekteyiz Metin Kılınç puanları belli olduğunda haberimizde yer alacak.