Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yemekteyiz Nur Kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Nur Tuval Kaç Yaşında, Nereli? Yemekteyiz Nur Tuval Ne İş Yapıyor?

Zuhal Topal’in, “Çok hararetli olacak, kaçırmayın” dediği yeni hafta başladı. 9 Eylül Pazartesi günü yarışa başlayan gelen Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacılarından Nur Tuval hayatı merak konusu oldu. Peki, Yemekteyiz Nur kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Yemekteyiz Nur Tuval hayatı..

Zuhal Topal'in, "Çok hararetli

Her gün yeni bölümü yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında yeni hafta başladı. 9 Eylül ile 13 Eylül haftasında 150 bin TL büyük ödül için yerini alan Nur Tuval kimdir merak edildi. Ekran başına geçen izleyiciler yeni haftanın en dikkat çeken yarışmacılarından Nur ile Gürkan’ın tartışmasına odaklandı. “10 gün aç kalsam yiyemem yaptığınız yemekleri. Tadı çok kötü” diyen Yemekteyiz Nur kimdir, kaç yaşında, nereli sizler için araştırdık. İşte Zuhal Topal Yemekteyiz Nur Tuval hayatı..

ZUHAL TOPAL YEMEKTEYİZ NUR TUVAL KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

10 Eylül Salı günü 150 bin TL büyük ödül için yarışacak olan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmacısı Nur 33 yaşında. 2 çocuk annesi olan Yemekteyiz Nur Tuval büyük ödülle motosiklet almak istiyor. Aslen Kastamonulu olan Yemekteyiz Nur 14 yıllık evli. Haftanın en büyük tartışmalarına imzasını atan Yemekteyiz Nur’dan Gürkan’a, “10 gün aç kalsam yiyemem yaptığınız yemekleri. Tadı çok kötü” yorumu gelince sesler yükseldi.