Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yemekteyiz Özgem Kimdir? Zuhal Topal Yemekteyiz Özgem Güler Kaç Yaşında? Yemekteyiz Özgem Instagram

Ekranların sevilen yarışması Zuhal Topal’la Yemekteyiz final günü geldi. 5 gün boyunca birbirinden iddialı isimlerin hünerlerini sergilediği Yemekteyiz’de hafta finali yarışmacısı Özgem Güler oldu. 17 Kasım Cuma Yemekteyiz yarışmacısı Özgem Güler kaç yaşında merak edildi. İşte Yemekteyiz Özgem Güler bilgileri..

Ekranların sevilen yarışması Zuhal

TV8’de yayınlanan Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında bir hafta finali daha geldi. Hafta başından bu yana yarışan Ali Can Gözcü, Canan Teber, Kerim Özmen ve Fatma Ay ardından sıra Özgem Güler’e geldi. Her gün farklı bir ismin rakipleri için masasını hazırlayıp en güzel yemekleri sunduğu Yemekteyiz yarışında hafta finali heyecanı başladı. Büyük ödül 75 bin TL’ye bugün kim kavuşacak merak eden izleyiciler Özgem Güler’i araştırmaya başladı. 17 Kasım Cuma günü yeni bölümü yayınlanan Yemekteyiz 480. bölümün yarışanı Özgem Güler bilgileri merak edildi. Hafta başından bu yana eleştirileriyle masada tansiyonu yükselten Özgem Güler kaç yaşında, ne iş yapıyor merak edildi. Yeni bölümde, “Bugün herkes parmaklarını yiyecek. Haftanın birincisi burada Özgem Güler” diyerek iddiasını konuşturan Yemekteyiz Özgem hayatı sizlerle..

YEMEKTEYİZ ÖZGEM GÜLER KİMDİR? KAÇ YAŞINDA? NERELİ?

Zuhal Topal’la Yemekteyiz yarışmasında bir hafta finali daha geldi çattı. Milyonları ekran başına çivileyen yapımda sesler bir hayli yükseldi. Bu haftanın 5 farklı tarza sahip olan isimleri kıyasıya mücadele etti. Geçtiğimiz gün yarışan öğretim görevlisi Ali Can Gözcü ardından masanın kritik ismi Özgem Güler bölümü geldi. Hafta başından bu yana özellikle Ali Can ile çıkışlarda bulunan Özgem kimdir merak edildi. 17 Kasım Cuma günü izleyicilerle buluşan Yemekteyiz 480. bölüm yarışmacısı Özgem Güler, “Bugün herkes parmaklarını yiyecek. Haftanın birincisi burada Özgem Güler” diyerek iddialı olduğunu bir kez daha tekrarladı. Özgem’e dair tüm bilgiler www.noktagazetesi.com.tr adresinde yerini aldı. 32 yaşında olan Yemekteyiz’in 5. gün yarışmacısı Özgem aslen Sakaryalı. Bekar olan Yemekteyiz Özgem masada oldukça dikkat çekti. Her şeyin en organik olanını tercih eden Özgem pırasa yiyemediğini söyledi. Bakalım son gün yarışmacısı Özgem büyük ödül 75 bin TL’yi kazanabilecek mi..

YEMEKTEYİZ ÖZGEM GÜLER INSTAGRAM HESABI İÇİN TIKLAYIN

ZUHAL TOPAL’LA YEMEKTEYİZ BU HAFTA YARIŞMACILARI

-Özgem Güler

-Ali Can Gözcü

-Cemile Canan Çifçi Teber

-Mehmet Kerim Özmen

-Fatma Ay

YEMEKTEYİZ ÖZGEM GÜLER BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN