Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yengeç Erkeğinin Sevdiğini Nasıl Anlarsın?

Yengeç erkeği, en deli aşıklar arasındadır. İşte yengeç erkeğinin sevgisini ve aşkını gösteren belirtiler…

Yengeç erkeği, en deli

Yengeç erkeği, en romantik ve bağlı burçlardan bir tanesidir. Yengeç erkeğinin gerçekten çok sevdiğini gösteren belirtiler başlıca şunlardır:

Sizinle Gelecek Planları Yapması

Yengeç erkeği için gelecek demek evlenmek ve çocuk sahibi olmak anlamına gelir. Yengeç erkeğinin hayattaki en büyük hedeflerinden biri iyi bir eş ve baba olabilmektir. Bu yüzden Yengeç erkeği, bütün hayatı boyunca doğru insanı arar ve bu insanla yuva kurmak için büyük çaba harcar. Bu yüzden Yengeç erkeğinin gerçekten sevdiğini gösteren en önemli belirtilerden bir tanesi partneri ile geleceğe dair planlar yapmaktır.

Sizi Hayatının Her Alanına Sokmak İster

Yengeç erkeği eğer gerçek bir sevgi duymuyorsa ve o ilişkide gelecek göremiyorsa partnerini dostları, ailesi ve iş arkadaşları ile tanıştırmaktan çekinir. Ancak, gerçekten partnerini seviyorsa partnerini hayatının her alanına sokmak ve hayatındaki herkesin partnerini bilmesini ister. Bu yüzden hayatınızda bir Yengeç erkeği varsa ve sizi ailesi, dostları ve iş arkadaşları gibi çeşitli alanlardaki kişilerle tanıştırıyorsa bu durum, onun sizi çok sevdiğini gösterir.

Güven Verir

Yengeç erkeğinin, astroloji dünyasında fazla çapkın olmak üzerine kötü bir imajı vardır. Bu durum, Yengeç erkeğinin fazla samimi davranışlar sergilemesinden kaynaklanır. Yengeç erkeği çoğunlukla bunu farkına bile varmadan yapar. Ancak, Yengeç erkeği gerçekten seviyorsa güven vermek için 3. şahıslarla olan samimiyetinin dozunu ayarlamaya çalışır.

Ayrılsanız Bile Bağlarınızın Kopmaması İçin Yollar Arar

Yengeç erkeği, çok sevdiği zaman karşısındaki kişiyi kaybetmekten ve bu kaybedişin temelli olmasından korkar. Bu yüzden ayrılsanız bile aradaki iletişimin kopmaması için yollar arar. Örnek olarak sizinle beraber bir hayvan sahiplenmesi ya da sizinle ortaklaşa bir iş yapmaya çalışması gibi durumların altında yatan nedenlerden bir tanesi de bu durumlardan dolayı ayrılsanız bile bağlarınızın komple kopmamasını sağlamak olabilir.

Kıskançlık Yapabilir

Yengeç erkeği zaman zaman fazla duygusal olmasından kaynaklı olarak kıskançlık yapma eğilimine girer. Özellikle de partnerinin çevresindeki diğer erkeklere karşı zaman zaman gereksiz agresif davranışlarda bulunabilir. Bu durum, onun duygularından dolayı otokontrolünü devreye sokamamasından kaynaklanır. Ancak, böyle bir durumda onu uyararak ve güven vererek durumun kontrol altına alınmasını sağlayabilirsiniz.

Sürekli Yanınızda Olmak İster

Yengeç erkeği için yan yana olmak yani partnerinin gözlerinin içine doğrudan bakabilmek çok önemlidir. Gerçekten seven bir Yengeç erkeği, partneri ile uzak bir mesafede bulunsa bile partnerinin yanına gitmek için bahane arar.

Ayrılırsanız Çaba Gösterir

Yengeç erkeği, gerçekten sevdiği bir partnerden ayrılırsa ya da partneri onu terk ederse bu duruma çok fazla üzülür. Bu üzüntü kısa sürede partneri ile konuşmaya çalışmak gibi çaba gösterici hareketler dönüşür.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!