Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yengeç Kadınının Evliliği Nasıldır, Hangi Burçla Evlenmeli?

Yengeç kadınının evliliği çoğunlukla sakin bir düzene sahiptir. Yengeç kadını eğlenmeyi sevmesine karşın empoze edilen standart eğlence biçimlerinden uzak bir yaşamı tercih eder. Evliliğinde de partnerine uyum sağlar ancak kendi özel alanını korumaya devam eder.

Yengeç kadınının evliliği çoğunlukla

Yengeç kadını evliliğinde duygusallığı ile öne çıkar. Karşısındakine zor güvenen bir burç olan yengeç, kadını zaman içerisinde güvendiği kişi ile evlenebilir. Buna kendisini hazır hissettiğinde karşısındaki de anlayacaktır. Yengeç kadını evliliğinden sadık bir ilişki bekler. Karşısındakinin ona uyum sağlamasını, anlamasını ve sadık olmasını hedefler. Aynı şekilde kendisi de partnerine karşı hem uyumlu olacaktır. Hem anlayışlı davranacaktır hem de sadakat ile yaklaşacaktır.

Yengeç Kadını ile Evlenmeye Uygun Burçlar

Yengeç kadını ile evlenmeye uygun bazı borçlar vardır. Bu burçlar ile evlendiği takdirde hem ilişkileri daha anlayışlı olacak hem de mutlu hissedeceklerdir. Yengeç kadını ile eğlenebilen erkekler arasında akrep burcu, boğa burcu ve başak burcu yer alır. Yengeç kadını ve bu 3 burç arasında aşk uyumu oldukça yüksektir. Aynı zamanda birbirlerinin alanlarına saygı gösterecekleri için ilişkileri zamanla değer kazanır.

Yengeç Kadını ve Akrep Erkeği Evliliği

Yengeç kadını duygusal bir kadındır. Bu sebeple de karşısındaki insandan onun duygularını anlamasını bekler. Akrep erkeği genellikle kendisini ön planda tutmayı tercih etse de empati özelliği gelişmiştir. Bu sebeple de yengeç kadını ve akrep erkeği arasındaki ilişki hem uzun soluklu olacaktır hem de birbirlerine nasıl mutlu edeceklerini bileceklerdir. Dolayısıyla evlendikleri zaman hem heyecanlı bir yaşam tarzına sahip olurken hem de yengecin istediği gibi düzenli bir hayata adapte olurlar.

Yengeç Kadını ve Boğa Burcu Erkeği Evliliği

Yengeç kadını ve boğa burcu erkeği birbirleriyle uyumlu olmasına karşın evlilikte zorlanabilirler. Yengeç kadını genellikle ne istediğini bilir ancak duygusaldır duyguları ile öne çıkması nedeniyle boğa erkeği zaman zaman kendisini kısıtlanmış hissedebilir.

Aynı zamanda boğa erkeğinin evliliğe uygun olmaması ve çoğu zaman bireysel düşüncelere boğulması nedeniyle yengeç kadını zorlanabilir. Evlilikleri çoğunlukla kısa sürse de. Kısa süren bu süreçte mutlu olabilirler. Eğer iletişim kurmayı başarırlarsa ve boğa erkeği hayatı iki kişilik yaşamaya hazır olursa evlilikleri uzun sürebilir.

Yengeç Kadını ve Başak Erkeği Evliliği

Yengeç kadını ve başak erkeği başarılı bir evlilik geçirir. Yengeç kadını hayatında onu anlayan birini ister. Başak erkeği her zaman karşısındakinin düşüncelerine saygı duyan, kendi alanını koruyan ve empati yeteneği olan bir burçtur. Yengeç kadını ve başak erkeği arasındaki evlilik çoğunlukla uzun soluklu olur. Bunun temel nedeni birbirlerini anlamaları ve dinlemeleridir. Aktif olarak iletişim kuracakları ve duygularını anlatmaktan çekinmeyecekleri için iletişimleri iyileşir ve ilişkileri güçlenir. Dolayısı ile yengeç kadını ve başak erkeği evliliğinin uyum oranı son derece yüksektir.

YORUMLAR

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Derince Belediyesi, 21. Taşköprü Hasat
Sıradaki Haber Derince’ de 21. Taşköprü Hasat Sonu Festivali başlıyor!