Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni Aşk-ı Memnu Fragman İzle! Bihter Filmi Fragman İzle! Aşk-ı Memnu Fragman Tek Parça

Tutkunun, sadakatsizliğin, cesaretin ve büyük bir felaketin hikayesini anlatan yeni Aşkı-ı Memnu filmi geldi. Bihter tanıtımı yayınlandı. “Biz hazırız, peki ya siz” sloganıyla görücüye çıkan Farah Zeynep Abdullah’ın Bihter olduğu Bihter filmi fragmanı haberimizde. İşte Yeni aşk-ı Memnu Bihter..

Seyircilerin dört gözle beklediği yeni Aşk-ı Memnu filmi geldi. Bir döneme damgasını vurmuş Aşk-ı Memnu dizisi film oldu. Yeni kadrosuyla Amazon Prime Video platformunda yayınlanacak Bihter filminin heyecanla beklenen ilk teaser fragmanı yayınlandı. Başrolünde Farah Zeynep Abdullah ile Boran Kuzum’un yer aldığı Bihter filmi detayları belli oldu. 16 Kasım’da sadece Prime Video’da yayınlanacak yeni Aşk-ı Memnu filmi için aşkı memnu oyuncuları, aşkı memnu fragman, Boran Kuzum, aşkı memnu araştırmaları yapıldı. İşte merakla beklenen Bihter fragman..

YENİ AŞK-I MEMNU BİHTER

İlk kez yayınlanan teaser  izleyenleri şok etti. Yıllardır ekrandan silinmeyen Aşk-ı Memnu dizisinden esintiler barındıran Bihter filmi binlerce kez tıklandı. Yeni Aşk-ı Memnu Bihter filmi fragmanında 1920’ler dönemine giriş yapıldı. Güç, cesaret üzerine odaklanan dünyasından özel ipuçlarının göründüğü Bihter filminin oyuncu kadrosu etkiledi. Halit Ziya Uşaklıgil’in unutulmaz eseri Aşk-ı Memnu kitabından önce televizyona uyarlanan Aşkı-ı Memnu dizisinin ardından şimdi Bihter filmi geldi. Kitabın yeniden yorumu olan “Bihter” filmi tutku, sadakatsizlik, cesaret ve korkaklık üzerine zamansız ve evrensel bir hikaye sunuyor. Firdevs Hanım’ın küçük kızı Bihter’in hayatı, annesinin hataları yüzünden gölgeleniyor. Görkemini kaybetmiş bir hayat sürmeye pek bir itirazı yokken zengin Adnan Bey’in evlilik teklifini kabul ediyor. Bihter’in dönüşmekten korktuğu annesinden kurtulmak için teklifi kabul edişiyle her şey başlıyor. Bihter, sevmek ve sevilmek arzusuyla geldiği yalıda yakışıklı ve çapkın Behlül ile tanışınca olanlar oluyor. Ailenin yaramaz delikanlısı olarak görülen Behlül’ün Beyoğlu maceraları ve dillere destan çapkınlıkları herkes tarafından biliniyor. Hayatı boyunca en büyük korkusu annesine dönüşmek olan Bihter, acaba kaderini yeni baştan yazabilecek mi?

 

YENİ AŞK-I MEMNU OYUNCULARI

1920’li yıllarda geçen Bihter filminin güçlü oyuncu kadrosunda Boran Kuzum, Osman Sonant, Hande Ataizi, Helin Kandemir, Nezaket Erden, Lorin Merhart, Mert Can Tekin, Mert İnce, konuk oyuncu olarak ise Ebru Özkan ve Tilbe Saran yer alıyor. Yönetmenliğini Mehmet Binay ve Caner Alper’in üstlendiği Bihter filminin senaryosunu Merve Göntem’in kaleme aldı. Timur Savcı ve Cemal Okan’ın yapımcılığıyla TAFF Pictures imzalı film kendi hayatının baş karakteri olan Bihter’in çarpıcı hikayesini anlatmak üzere kuruldu. İzleyiciyi bir kadının zihninin derinliklerine davet eden Bihter filmi 16 Kasım’dan itibaren sadece Prime Video platformu üzerinden izlenebilecek.

DİĞER VİDEOLAR