Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya

Yeni başkandan ilk açıklama! “Kocaeli halkına kalbimizi açacağız!”

Deva Partisi Kocaeli İl Başkanlığı görevine atanan Zeynep Aydın Sudan’dan ilk açıklama geldi.

Deva Partisi Kocaeli İl

DEVA Partisi 57. GMYK toplantısının ardından aralarında Kocaeli’nin de bulunduğu bazı şehirlere il başkanları atandı. Söz konusu atama ile DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Zeynep Aydın Sudan oldu. Başkan Sudan, ilk açıklamasını sosyal medya hesabı üzerinden yaptı. 

KALBİMİZİ AÇACAĞIZ

Sosyal medya hesabında Deva Partisi Kocaeli İlçe Teşkilatlarını etiketleyen ve yazılı bir metin paylaşan Sudan, şu ifadeleri kullandı:

“Bugün yapılan DEVA Partisi 57. GMYK toplantısında il başkanı olarak görevlendirilen arkadaşlarımızı tebrik ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum. Aynı toplantıda, şahsıma Kocaeli İl Başkanlığı görevinmi tevdi eden, Sn. Genel Başkanıma, GMYK üyelerimize ve büyüklerimize çok teşekkür ederim.

Bu kararın, Kocaeli DEVA ailesine hayırlı ve bereketli olmasını, çıktığımız bu yolda yardımını esirgememesini Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.

Partimizin her bir üyesini, emektarını, teşkilat mensubunu kucaklayacağımızı, her birinin emeğinin bize emanet olduğunu ve Kocaeli halına kalbimizi açacağımızı belirtmek istiyorum. Ülkemizin Genel Başkanımız Sn. Ali Babacan liderliğindeki DEVA kadrolarının dinamizmine, erdem ve liyatine, dürüst ve bilge kişiliğie ihtiyacı var. Ülkemizin yarınlarını ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında “muasır medeniyetler seviyesinin üstüne çıkartmak” için yola çıktık. Bu yolun sonunda başarı ve huzur olacağı konusunda en ufak bir şüphemizin olmadığını büyün Kocaeli kamuoyuna belirtmek isterim.”